Simona Halep încheie anul 2017 cu o nouă finală în palmares, chiar dacă de această dată vorbim doar despre finala unui turneu demonstrativ.

Sportiva noastră, aflată pe locul 1 mondial, s-a calificat sâmbătă în finala turneului feminin de tenis de la Hua Hin (Thailanda), competiţie care se vrea a fi o avanpremieră a sezonului 2018.

Asta în ciuda faptului că de la el lipsesc sportive de top precum Maria Şarapova, surorile Williams, Garbine Muguruza, Viktoria Azarenka sau Caroline Wozniacki.

Simona a trecut în semifinale, fără probleme, scor 6-3, 6-3, de britanica Johanna Konta, locul 9 mondial. A fost un meci dominat aproape în totalitate de Halep şi care a durat 91 de minute.

Românca a reuşit câteva lovituri sclipitoare şi a părut că, cel puţin în acest moment, este mai bine pregătită decât Konta, deşi britanica o conducea cu 2-1 la victorii în meciuri directe în 2017.

În finala de la Hua Hin, Simona o va înfrunta pe una dintre prietenele sale din circuit, respectiv pe Karolina Plişkova, din Cehia, locul 4 mondial.

Cehoaica a făcut instrucţie cu Jelena Ostapenko, din Letonia, locul 7 mondial, şi a învins-o, scor 6-1, 6-4, după doar 62 de minute de joc.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version