Sorana Cîrstea, una dintre revelaţiile turneului feminin de tenis de la Beijing (China), s-a oprit în sferturile de finală ale competiţiei dotate cu premii în valoare de peste şapte milioane de dolari.

Sportiva noastră a cedat, cu un dublu 4-6, în confruntarea cu letona Jelena Ostapenko, a noua favorită a competiţiei, la capătul unei dispute care a durat 85 de minute.

Sorana a ratat astfel ocazia de a da piept, în semifinale, cu Simona Halep. Sorana rămâne cu 150.000 de dolari şi 215 puncte WTA, iar de luni ar putea ajunge între primele 35 de jucătoare ale lumii.

Astfel, după ce şi-a luat revanşa cu rusoaicele Maria Şarapova şi Daria Kasatkina, Simona Halep are ocazia să-şi ia revanşa şi împotriva Jelenei Ostapenko, tenismenă ce i-a răpit, la Roland Garros, posibilitatea să-şi treacă în cont primul Grand Slam al carierei.

Meciul va fi unul deosebit de încins, în condiţiile în care, dacă bate, Simona are mari şanse să devină noul lider mondial. Însă Ostapenko a demonstrat şi în meciul cu Sorana că rămâne o nucă foarte tare de spart.

Letona are lovituri fulgerătoare care rareori nu-şi ating ţinta, astfel că Simona are mult de tras. În plus, Ostapenko îşi pune mari speranţe în câştigarea acestui turneu pentru a se apropia considerabil de primele locuri ale clasamentului.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version