Sorana Cîrstea a ratat, sâmbătă seara, calificarea în optimile de finală ale Miami Open, competiţie de tenis dotată cu premii în valoare de 7,7 milioane de dolari.

Sportiva noastră a fost învinsă clar, scor 4-6, 2-6, de daneza Caroline Wozniacki, a 12-a favorită a competiţiei şi locul 14 mondial.

Wozniacki a avut nevoie de 82 de minute pentru a se impune la capătul unei partide în care Sorana i-a pus mult prea rar probleme. S-a văzut, de altfel, că românca încă nu este la cel mai înalt nivel posibil, dar şi că Sorana a acumulat o oarecare oboseală după meciul de două ore şi 16 minute pe care l-a jucat cu Sevastova vineri, în turul al doilea.

În ciuda eşecului înregistrat în meciul cu Wozniacki, Sorana obţine 41.350 de dolari şi 65 de puncte WTA care îi permit să spere la o accedere între cele mai bune 60 de jucătoare ale lumii.

Astfel, România rămâne cu două sportive pe tabloul principal de simplu de la Miami. Simona Halep şi Patricia Maria Ţig vor evolua duminică seara în turul al treilea.

Simona dă piept cu Anett Kontaveit, din Estonia, jucătoare venită din calificări, în timp ce Patricia Maria Ţig, aflată poate la cel mai bun turneu al carierei, o va înfrunta pe americanca Venus Williams.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version