Mai mulți sportivi români sunt implicați în această săptămână în turneele de tenis de 15.000 de dolari găzduite de Kaya Belek, din Antalya (Turcia).

Dragoș Nicolae Mădăraș

Iar veștile sunt dintre cele mai bune. Georgia Crăciun, a doua favorită a turneului feminin, și-a respectat statutul și s-a calificat în faza sferturilor de finală.

Georgia a avut nevoie de o oră și 34 de minute pentru a se impune, cu 7-5, 6-3, în disputa cu Adriana Senkarova, din Slovacia, jucătoare venită din calificări.

Pentru româncă urmează un meci mai greu cu rusoaica Daria Nazarkina, a opta favorită a competiției, care joi a trecut de Alise Cernecka, din Letonia, scor 6-4, 6-2.

Surpriza zilei a produs-o Dragoș Mădăraș, jucător suedez de origine română. Doddy a avut nevoie de doar 55 de minute pentru a-l surclasa, cu 6-1, 6-3, pe bulgarul Aleksandar Lazov, principalul favorit al turneului masculin din Antalya.

În sferturi, Doddy Mădăraș dă piept cu olandezul Bart Stevens, jucător venită din calificări dar care, în primul tur, l-a eliminat pe al șaptelea favorit al competiției, românul Vasile Ghilea, scor 6-3, 6-4.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version