Miercuri seara s-au jucat ultimele opt meciuri din etapa a treia a grupelor UEFA Champions League.

A fost o seară plină, înregistrându-se, în total, nu mai puțin de 24 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de fix trei goluri pe meci.

Deși lipsită de aportul lui Lionel Messi, accidentat, FC Barcelona l-a redescoperit pe Rafinha. Iar mijlocașul brazilian a fost magistral împotriva lui Internazionale Milano, formație pentru care a evoluat în primăvară sub formă de împrumut.

FC Barcelona – Internazionale Milano a fost 2-0, grație golurilor înscrise de Rafinha și Jordi Alba, iar catalanii sunt ca și calificați în faza optimilor de finală, mai ales că în celălalt meci din grupă PSV Eindhoven și Tottenham Hotspur au încheiat la egalitate, 2-2.

Tot 2-2 s-a încheiat și unul dintre cele mai așteptate meciuri ale serii, respectiv duelul dintre Paris Saint Germain și Napoli.

Italienii nu s-au speriat de vedetele de sute de milioane de euro din tabăra adversă și au jucat cu dezinvoltură. Au condus cu 1-0 și 2-1, grație golurilor marcate de Insigne și Mertens, dar autogolul lui Mario Rui și reușita din prelungiri a lui Di Maria au salvat onoarea parizienilor.

Un alt duel extrem de așteptat a fost cel dintre Borussia Dortmund și Atletico Madrid. Cunoscută drept o echipă greu de bătut, Atletico nu numai că a fost învinsă la Dortmund, dar Borussia chiar s-a distrat cu gruparea iberică.

A fost 4-0, la capătul unui meci excelent făcut de fundașul marocan Achraf Hakimi, jucător de 19 ani, adus cu împrumut de la Real Madrid și care miercuri seara și-a trecut în cont trei pase de gol.

În celelalte meciuri ale serii s-au înregistrat următoarele rezultate: FC Bruges – AS Monaco 1-1, FC Liverpool – Steaua Roșie Belgrad 4-0, Galatasaray Istanbul – Schalke 04 0-0 și Lokomotiv Moscova – FC Porto 1-3.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version