Dinamo București are șanse minime să mai prindă play-off-ul din Liga I, după ce joi seara a fost umilită, cu 4-1, de Astra Giurgiu.

Diferența de atitudine dintre cele două formații a fost una uriașă, gazdele ratând și alte câteva ocazii mari în afara celor patru goluri înscrise.

Pe de o parte, giurgiuvenii se mișcă mult mai dezinvolt ca echipă, în absența super-starului Denis Alibec. Pe de altă parte, probabil convinși că nu mai au viață sub comanda lui Mircea Rednic, mulți dinamoviști au evoluat de parcă se gândeau deja la viitoarele echipe.

Llullaku, Buș, Gheorghe și Neluț Roșu au punctat pentru gazde, iar Hanca a înscris golul de onoare al dinamoviștilor cu un șut fabulos de la 25 de metri.

Astra și-a consolidat în mare măsură locul de play-off, în timp ce Dinamo rămâne pe 11, iar Mircea Rednic a anunțat deja că s-a resemnat și că va încerca să folosească perioada de play-out pentru a face o reconstrucție a echipei.

Din păcate, finalul meciului a adus și un incident mai puțin dorit. Soția lui Hanca și o prietenă a acesteia au fost agresate de mai mulți fani dinamoviști, iar fotbalistul a anunțat deja că a cerut rezilierea contractului.

Tot joi, într-un alt meci jucat în etapa a 21-a a Ligii I, FC Botoșani s-a impus, cu 1-0, în confruntarea cu Dunărea Călărași.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version