Duminică seara, de la ora 21.00, la Craiova este programat derbiul etapei a 12-a a Ligii I la fotbal, respectiv duelul dintre Universitatea și FCSB.

Partida era așteptată cu mult entuziasm în Bănie, preconizându-se că în jur de 30.000 de spectatori vor asista la meci.

Cu toate acestea, după decesul legendarului Ilie Balaci, există posibilitatea ca partida să fie amânată.

O decizie decisivă se va lua în urma unei ședințe programate a avea loc la sediul clubului din Bănie. Rămâne de văzut dacă toți cei implicați în organizarea partidei sunt de acord cu amânarea disputei.

Există și posibilitatea ca partida să se joace, însă ambele echipe să poarte banderole negre și să păstreze un moment de reculegere.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a precizat că indiferent de decizia care se va lua, vicecampioana României va fi de acord cu ea.

‘Dacă se decide amânarea partidei, suntem de acord. Ce putem face? Este un moment extrem de dificil și de delicat’, a fost mesajul transmis de managerul FCSB-ului.

În primele meciuri din etapa a 12-a a Ligii I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: FC Voluntari – Concordia Chiajna 4-0, CFR Cluj – Politehnica Iași 1-0, AFC Hermannstadt – Astra Giurgiu 0-2 și Viitorul Constanța – Sepsi Sf. Gheorghe 2-3.

Duminică, de la 18.00, ar urma să se joace și meciul dintre Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani. Luni, de la ora 21.00, etapa se încheie cu duelul dintre Dinamo București și Dunărea Călărași.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version