Vineri seara, în primul meci din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa au încheiat la egalitate, 3-3.

sursa foto digisport.ro
sursa foto digisport.ro

UPDATE! Dupa ce au incercat mai bine de o ora si jumatate sa-l resusciteze, medicii l-au declarat mort pe fotbalistul Patrick Ekeng. Avea doar 26 de ani!

 

Însă rezultatul final nici nu a mai contat. Pentru că, cu puţine minute înainte de finalul partidei, camerunezul Patrick Ekeng, de la Dinamo, s-a prăbuşit pe gazon, fără să fie atins de vreun alt jucător.

Fotbalistul de 26 de ani şi-a pierdut cunoştinţa, a leşinat şi a fost luat cu greu de o ambulanţă, după circa două minute. Ekeng a ajuns în comă la Spitalul de Urgenţă, iar medicii se chinuie de mai bine de o oră să-l resusciteze pe fotbalist.

Din primele informaţii reiese că Ekeng a suferit un stop cardio-respirator. Staff-ul lui Dinamo şi coechipierii camerunezului au ajuns în lacrimi la spital. Alături de ei sunt şi aproximativ 150 de fani care aşteaptă veşti bune despre Ekeng.

Problemele fotbalistului sunt extrem de grave mai ales dacă ne gândim că Ekeng nici măcar nu a jucat din primul minut, ci a intrat în minutul 63, în locul lui Bicfalvi.

Dinamoviştii imploră forţa lui Dumnezeu pentru a nu se repeta episodul Hâldan, însă asemenea probleme pun sub semnul întrebării profesionalismul celor care au girat un asemenea transfer şi modul în care se testează medical jucătorii înainte de a semna contractul.

Ekeng avea sapte selecţii în naţionala Camerunului şi a mai jucat la Le Mans, Lausanne sau Cordoba.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version