UPDATE: Simona Halep le-a spus zecilor de mii de fani prezenți pe Arena Națională: ”Aș spune că este seara noastră, nu doar a mea, pentru că am fost inspirată de acești campioni care au venit lângă mine. Le mulțumesc tuturor care mi-au transmis mesaje, este o onoare să împart această bucurie cu toți oamenii care au venit să mă vadă. O parte din acest trofeu aș vrea să îl dedic mamei mele, pentru că a fost visul ei. Le mulțumesc părinților și familiei, așa cum am spus mereu. Ei au fost foarte importanți pentru mine, ca să pot ajunge astăzi în fața dumneavoastră și să ne bucurăm. Le mulțumesc tuturor antrenorilor, de la 4 ani și jumătate, i-am avut pe cei mai buni și vreau să le mulțumesc pentru fiecare cărămidă pe care au pus-o. Bineînțeles, doamnei Virgina Ruzici, care a fost o inspirație pentru mine, lui Ilie Năstase care ne-a făcut să iubim acest sport și domnului Țiriac care mi-a dat unele sfaturi destul de dure, dar foarte folositoare. Și mulțumesc României pentru că m-am născut aici și aici sper să trăiesc toată viața”.

După acest discurs, a urmat comentarea meciului, de către Ion Țiriac. Andi Moisescu a fost moderatorul evenimentului.

Față de anul trecut, primarul Gabriela Firea nu a mai venit să se “lipească” de Simona Halep, deși Primăria Capitalei a fost organizatorul evenimantului.

La final, Simona a fost întrebată câți copii își dorește. ”Un milion. Cu care să vin pe acest stadion sau altul din România și să privim alți campioni”, a răspuns ea.

Simona Halep a precizat că, după turnee, va contribui la identificarea tinerelor talente din tenis, alături de Federația Română de Tenis: ”Împreună cu Federația, după US Open o să alegem cât mai mulți copii și să îi îndrumăm către perfomanță, ca să aducă acestui popor cât mai multă bucurie”.

Simona Halep le-a prezentat fanilor, miercuri de la ora 19.00, pe Arena Națională din București, trofeul câștigat sâmbătă la Wimbledon în fața Serenei Williams. 

Foto wta twitter

Accesul publicului este gratuit la ceremonie.

Accesul va fi pietonal și se va realiza prin cele două intrări de pe bulevardul Basarabia și strada Maior Coravu, începând cu ora 17.00. Nu va fi permis accesul cu mașina în incinta arenei, potrivit Primăriei Capitalei. 

De asemenea, Societatea de Transport București va suplimenta mijloacele de transport în comun în zonă. Organizatorii fac apel la participanți să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile sau alcool. 

Simona Halep a câștigat sâmbătă turneul de la Wimbldon, după ce a învins-o în finală pe americanca Serena Williams, scor 6-2, 6-2, în 55 de minute.

Românca și-a trecut, astfel, în palmares al doilea Grand Slam din carieră, după cel cucerit la Roland Garros în 2018. 
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version