Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: Vela a emis Ordonanța Militară nr. 7 / S-a instituit carantina în orașul Țăndărei / Șoferii de marfă nu se mai supun măsurilor de izolare la domiciliu sau carantinare / Transportul rutier de persoane prin servicii regulate se suspendă în 11 țări / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni s-a amânat / Testele nu au ajuns încă /

Breaking News:
 

(UPDATE) Ziua Z în fotbalul românesc. Totul despre alegerea noului președinte al FRF

Miercuri, la sediul Federației Române de Fotbal, au loc alegeri pentru stabilirea noului președinte al acestei instituții.

sursa foto digisport.ro

UPDATE, 16.22: S-a încheiat votul pentru primul tur de scrutin. Urmează să se numere voturile.

UPDATE, 15.00: Se pregătește votul pentru desemnarea noului președinte al Federației Române de Fotbal. Cei patru candidați au ținut discursuri de câte 10 minute. Teoretic. Practic, Ionuț Lupescu și Răzvan Burleanu au depășit timpul alocat, ultimul chiar cu aproape 100%. Din acest motiv, Marcel Pușcaș a fost la un pas să se ia la bătaie cu Gabriel Bodescu, unul dintre aghiotanții lui Burleanu.

 

UPDATE, 13.40: Continuă seria de acuze la adresa lui Burleanu. Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș nu au avut acces în sală la Adunarea Generală și sunt nemulțumiți de faptul că s-a stabilit deja componența comisiei care se va ocupa de numărarea voturilor.

 

UPDATE, 13.10: Trezorierul lui Burleanu, Adrian Mitriță, se laudă că FRF va avea sponsorizări de 4 milioane de euro, dacă Burleanu rămâne președinte. Asta în ciuda faptului că suma încasată în ultimii doi ani a fost undeva la jumătate. Burleanu a fost acuzat de mai multe persoane că în discursul său a driblat eșecurile înregistrate ca președinte.

 

UPDATE, 12.15: A fost stabilit numele personajului care se va ocupa de numărarea voturilor. Acesta este Bogdan Gheorghiță, șeful AJF Vaslui, subinspector la IPJ Vaslui și susținător declarat al lui Răzvan Burleanu.

 

UPDATE, 11.45: Ajuns la sediul FRF, Ionuț Lupescu a anunțat că nu are emoții în privința victoriei și că abia așteaptă să relanseze fotbalul românesc, alături de cei prezenți la Adunarea Generală.

 

UPDATE, 11.15: 254 de membri afiliați cu drept de vot sunt prezenți la Adunarea Generală, astfel că pentru a deveni noul președinte al FRF, unul dintre candidați trebuie să obțină 128 de voturi. Momentan, Răzvan Burleanu pare să aibă un mic avans în condițiile în care Alin Cioban, președintele clubului de fotbal feminin Olimpia Cluj, a anunțat că reprezentanții fotbalului feminin vor vota in corpore cu Burleanu. Motivul invocat este simplu: “S-a ținut de cuvânt și vrem continuitate. Lupescu și Pușcaș s-au remarcat doar prin campania agresivă”.

 

UPDATE, 10.50: La ora 11.00 este programată să înceapă ședința Adunării Generale a FRF, însă votul propriu-zis se estimează că va începe la ora 15.00.

 

UPDATE, 10.15: Marcel Pușcaș este convins că dacă intră în turul al doilea câștigă alegerile și anunță că ce îl deosebește de rivalii săi este în primul rând faptul că “eu nu am exercițiul șpăgii”, aluzie în special la modul în care Ionuț Lupescu s-a fotografiat zilele trecute cu importanți lideri ai Partidului Social Democrat.

 

UPDATE, 10.00: Deși procesul de votare începe la ora 11.00, deja apar primele acuze. Conform gsp.ro, 10 dintre șefii de AJF-uri pe care Răzvan Burleanu se bazează au primit indicații despre modul în care să atragă alături de ei alți 20 de șefi de AJF-uri care în continuare par nehotărâți.

 

Oficial, patru personaje sunt implicate în luptă. Este vorba despre Răzvan Burleanu, președintele în exercițiu, despre foștii internaționali Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș, dar și despre Ilie Drăgan.

Însă toate informațiile arată că bătălia decisivă se va da între Burleanu și Lupescu, deși Marcel Pușcaș a fost creditat drept candidatul cu cel mai bun program.

255 de membri afiliați vor vota, iar pentru ca unul dintre candidați să câștige alegerile trebuie să obțină minim 128 de voturi. Dacă acest lucru nu se va întâmpla din primul tur, se va organiza un tur II între candidații cu cele mai multe voturi adunate după primul tur.

Votează reprezentanții a 66 de cluburi de la Liga a III-a, reprezentanții a 61 de cluburi de copii și juniori, șefii a 42 de AJF-uri, 29 de conducători ai unor cluburi de fotbal feminin, 25 de conducători ai unor cluburi de futsal, reprezentanții celor 18 cluburi din Liga a doua și reprezentanții celor 14 cluburi din prima ligă.

0 Shares