Fundaşul român Vlad Chiricheş este eroul zilei în Italia, după ce, practic, a marcat golul care o menţine pe Napoli în lupta pentru Lo Scudetto.

chiri

Aruncat în luptă încă din primul minut al meciului cu Chievo de pe teren propriu, lucru mai rar întâlnit în ultimele etape, Chiricheş a ieşit la rampă la momentul potrivit şi a marcat primul său gol din Serie A.

În minutul 38, la scorul de 1-1, când gazdele intraseră într-o oarecare panică, fundaşul român s-a debarasat elegant de adversarul direct şi a pus fruntea la o centrare semnată de Jorginho pentru a face 2-1 pentru Napoli.

Scăpaţi de stres, napoletanii s-au impus în cele din urmă cu 3-1 şi sunt la egalitate de puncte cu Juventus, în fruntea clasamentului din Serie A, însă torinezii vor evolua abia duminică, deci au un meci mai puţin disputat.

Chiricheş nu a fost singurul internaţional român care a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor sâmbătă. Claudiu Keşeru a marcat pentru Ludogoreţ în victoria de la Pirin, 3-1, Florin Andone a marcat al 12-lea său gol din acest sezon în victoria obţinută de Cordoba, 2-1 pe terenul lui Athletic Bilbao B, Bogdan Stancu a marcat pentru Genclerbirligi, 2-0 în victoria de la Kayserispor, iar Raul Rusescu a marcat golul gazdelor în Osmanlispor – Gaziantepspor 1-1.

[video_documentar width=”640″ height=”480″]

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version