Sâmbătă seara, într-unul dintre cele mai importante meciuri din etapa a 19-a a campionatului de fotbal al Spaniei, Valencia s-a impus, cu 2-1, pe terenul formației Deportivo La Coruna.

Oaspeții au condus cu 2-0, după ce Guedes și Rodrigo au profitat de două gafe uriașe ale portarului Ruben, goalkeeper ce îl ține rezervă pe Costel Pantilimon.

În minutul 88, Florin Andone a înscris golul de onoare al gazdelor. Atacantul român a țâșnit dintre doi adversari și a punctat cu o reluare din apropiere, fructificând un balon venit din dreapta.

După o perioadă de secetă, Andone și-a revenit și are trei meciuri la rând cu gol marcat în Primera Division. Românul a ajuns la cinci goluri înscrise în actualul sezon, reușind să-l depășească tocmai pe Cristiano Ronaldo, marele câștigător al Balonului de Aur.

Totuși, reușitele lui Andone nu au ajutat foarte mult echipa. Deportivo La Coruna este din nou în zona retrogradării și se va lupta până la sfârșitul sezonului pentru salvarea.

Chiar și așa, presa iberică este la picioarele lui Andone care, în ultimele runde, a făcut din rahat bici, reușind să puncteze constant deși La Coruna nu este o echipă care să-și creeze foarte multe ocazii.

Comparat cu fostul mare atacant italian Pippo Inzaghi, Andone are zilele numărate la La Coruna, jurnaliștii spanioli fiind de părere că merită să meargă la o echipă unde să beneficieze de mai multe baloane care să-i pună în valoare calitățile de killer în fața porții adverse.

[video_documentar width=”640″ height=”480″]

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version