Luni seara, în ultimul meci din Liga I din acest an, Viitorul Constanţa a revenit de la 0-1 şi s-a impus, cu 3-1, împotriva formaţiei FC Botoşani.

hagi

Rezultatul face ca Viitorul să intre ca lider al Ligii I în vacanţa de iarnă, trupa lui Gheorghe Hagi având două puncte avans faţă de Steaua Bucureşti şi cinci puncte avans faţă de Gaz Metan Mediaş şi CS Universitatea Craiova.

Antrenorul Viitorului şi-a felicitat jucătorii pentru că au ajuns pe locul 1 al Ligii I şi mai ales pentru puterea de a reveni în meciul cu FC Botoşani, deşi adversarii au deschis scorul extrem de rapid.

Totuşi, Gheorghe Hagi este convins că echipa sa este încă departe de pretenţiile unei competiţii precum UEFA Champions League şi spune că principalul său obiectiv, în perioada imediat următoare, va fi să încerce să-şi păstreze cât mai multe dintre vedetele din actualul lot.

Misiunea este dificilă în condiţiile în care Romario Benzar, Răzvan Marin sau Bogdan Ţîru sunt deja căutaţi de echipe din străinătate şi de Steaua Bucureşti. Însă Hagi spune că dacă echipa Viitorului rămâne aceeaşi şi jucătorii îşi mai sudează relaţiile între ei, în următoarele 6-7 luni, atunci constănţenii ar putea să facă o figură frumoasă în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.

Pe de altă parte, Astra Giurgiu, campioana naţională en-titre, s-a impus luni, scor 1-0, pe terenul formaţiei Gaz Metan Mediaş şi s-a apropiat la doar un punct de locurile de play-off.

Marius Şumudică este convins că Astra poate da lovitura şi poate intră în play-off, chiar dacă giurgiuvenii se pregătesc să renunţe la mai mulţi jucători de top în această iarnă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version