Viitorul Constanţa, trupa antrenată de Gheorghe Hagi, a pus, duminică seara, capăt unei perioade extrem de slabe reuşind o victorie la pas, 3-1 cu ASA Târgu Mureş.

85b795de72c0640cf11673d2d1dd06c5

Fără Florin Tănase, transferat de curând la vicecampioana Steaua Bucureşti, Viitorul lui Hagi a arătat, în partida de la Ovidiu, că are resursele necesare pentru a trece cu bine peste despărţirea de unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti români.

Cu noua vedetă Florinel Coman în prim plan, un fotbalist care abia a împlinit, de curând, 18 ani, Viitorul a zburdat împotriva unei formaţii care a părut mult mai obosită decât la Mediaş, unde s-a impus cu 2-0 în Cupa Ligii.

Chiţu, Coman şi Purece au înscris gol după gol pentru gazde, însă diferenţa putea fi mult mai mare, cei de la Viitorul ratând şi alte patru sau chiar cinci ocazii importante de a marca. În schimb, pe final, Alexandru Ioniţă, fosta mare speranţă a Rapidului din urmă cu ani buni, a înscris golul de onoare pentru ASA Târgu Mureş.

Viitorul – ASA s-a terminat 3-1 şi, dacă trupa lui Hagi începe să emită pretenţii la loc de play-off, ASA-ul pare deja condamnată în condiţiile în care a acumulat deja patru înfrângeri la rând şi a început sezonul şi cu o penalizare de şase puncte.

Într-un alt meci disputat duminică seara, în etapa a patra a Ligii I, Pandurii Târgu Jiu şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, 1-1.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version