Dacă miercuri seara era extrem de bucuros în legătură cu achiziţiile făcute de Steaua, Gigi Becali, patronul campioanei României la fotbal, a încasat, joi, lovitură după lovitură.

sursa foto looktv.ro
sursa foto looktvro

Astfel, la doar câteva ore după ce se lăuda că va lua titlul la pas şi va ataca grupele UEFA Champions League cu un atac format din internaţionalii Ciprian Marica şi Constantin Budescu, Becali a aflat joi că visul său este departe de a se îndeplini.

Asta pentru că, deşi i-a promis că va veni la Steaua special pentru antrenorul Laurenţiu Reghecampf, Marica nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar Becali este convins, acum, că pentru atacantul de 30 de ani este mult mai important un eventual transfer în străinătate, chiar dacă vorbim de echipe mai mărunte din Spania sau Turcia.

Becali îi promisese lui Marica 250.000 de euro pe sezon şi 500.000 de euro prima pentru accederea în grupele UEFA Champions League, însă atacantul este în continuare convins că poate scoate mult mai mulţi bani dintr-un eventual transfer în străinătate, la o echipă la care ar putea juca la fel de mult ca la Steaua.

Mai mult, deşi Constantin Budescu, vedeta Astrei Giurgiu, şi-a dat acceptul pentru a juca la Steaua, nici acest transfer nu mai este de actualitate.

În ciuda problemelor financiare grave, giurgiuvenii încă mai speră să se bată la titlu şi nu au de gând să-şi întărească o rivală, astfel că au cerut dublu faţă de suma vehiculată iniţial.

Deşi Becali afirmase că va plăti 1,1 milioane de euro pentru Budescu, Petre Buduru, unul dintre şefii de la Astra, a intervenit la Dolce Sport pentru a preciza că suma respectivă este valabilă în cazul în care fotbalistul pleacă în străinătate.

“Transferul lui Budescu este planificat. I-am şi promis că îl vom lăsa să plece. Discutăm cu impresari şi cu reprezentanţii mai multor echipa. Însă respectiva sumă era valabilă pentru transferul în Qatar. Cu Steaua discutăm, dar negociem valoarea. Discuţia este că vrem o sumă mai mare de la Steaua”, a afirmat Petre Buduru.

Există informaţii conform cărora Astra ar vrea 2,2 milioane de euro de la Steaua, pentru Budescu, tocmai pentru a nu-şi întări o rivală la titlu. În aceste condiţii, transferul lui Budescu la campioana României este tot mai puţin probabil, în condiţiile în care Gigi Becali anunţa, în urmă cu câteva zile, că nu vrea să dea mai mult de 2,5 milioane de euro pe patru sau chiar cinci fotbalişti de la Astra Giurgiu, printre care şi Budescu.

Momentan, în pole position pentru fotbalistul Astrei pare să fie Dinamo Zagreb, dar giurgiuvenii discută şi cu mai multe echipe din Turcia, Grecia sau chiar fostul spaţiu sovietic.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version