Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ridicarea imunității fostului ministru al Agriculturii, vot în Camera Deputaților / JUSTIȚIE: Chesnoiu a demisionat, DNA îl acuză de abuz în serviciu / 

Breaking News:

Zelenski l-a demis pe şeful Forţelor de apărare teritorială, numit pe 1 ianuarie

Preşedintele Zelenski l-a demis pe comandantul Forţelor de apărare teritorială, Iuri Haluşkin, pe care îl numise la data de 1 ianuarie. el l-a înlocuit cu general-maiorul Ihor Tanţura.


Decretele au fost publicate pe site-ul preşedinţiei de la Kiev. Zelenski nu a dezvăluit motivul pentru care l-a demis pe Haluşkin.

În discursul său zilnic, făcut public în cursul nopţii de duminică spre luni, Volodimir Zelenski a spus că începe o săptămână “cu multe activităţi internaţionale” pentru a obţine “arme şi sprijin financiar pentru Ucraina” pentru a putea începe reconstruirea a ceea ce „Rusia a distrus”.

Pe linia frontului, forţele ucrainene au raportat că au distrus în ultimele 24 de ore două elicoptere ruseşti, trei tancuri şi şase vehicule blindate de luptă.

„Trupele ruse utilizează avioane de luptă, lansatoare de rachete multiple, artileria de mare calibru, tancuri, diferite tipuri de mortiere, lansatoare de rachete şi de bombe împotriva infrastructurii civile şi a zonelor rezidenţiale”, denunţă armata ucraineană.

În ultimele 24 de ore, potrivit acesteia, invadatorii au bombardat 23 de aşezări în regiunile Doneţk şi Lugansk, distrugând sau avariind 32 de case, notează EFE.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv