Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

Dinamo pierde la Botoșani și ajunge pe loc de baraj în Liga I

Dinamo București a ajuns, luni seara, la al cincilea meci consecutiv fără victorie în Liga I.

În ultima partidă din etapa a 11-a a Ligii I la fotbal, Dinamo a cedat, cu 0-2, pe terenul formației FC Botoșani, la capătul unui meci în care bucureștenii au trimis un singur șut pe spațiul porții adverse.

Eroul meciului a fost francezul Ongenda, puștiul crescut de Paris Saint Germain și care a și jucat pentru puternica formație pariziană, înainte ca aceasta să intre pe mâna șeicilor.

Ongenda a trimis o pasă incredibilă cu călcâiul pentru Oaidă, care a deschis scorul în minutul 3, cu un șut plasat. 

Pe final a ieșit la rampă un alt jucător cu experiență al gazdelor. Italianul Diego Fabbrini, fost la Empoli, Udinese, Watford, Middlesbrough sau Birmingham, a făcut 2-0 în prelungiri, după o pasă a lui Golofca.

În urma acestui rezultat, Botoșani și Dinamo au făcut rocada în clasament, trupa antrenată de Claudiu Niculescu ajungând pe locul 12 în Liga I, loc ce ar echivala cu participarea la barajul pentru menținerea în Liga I.

Dinamo nu a mai câștigat un meci în Liga I din 25 august, iar prin înjumătățirea punctelor la intrarea în play-out, trupa din ‘Ștefan cel Mare’ ar fi la doar două puncte de retrogradare.

5 Shares