Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

FOTBAL: Dinamo, încă un meci spectacol în play-out

Dinamo București și-a regăsit plăcerea de a juca fotbal și a obținut, vineri seara, o nouă victorie categorică în play-out-ul Ligii I.

Trupa antrenată de Florin Bratu s-a impus de această dată cu 4-2 pe terenul formației FC Voluntari, la capătul unui meci în care oaspeții aveau 4-0 în minutul 47.

Profitând de apărarea extrem de slabă a celor de la Voluntari, dinamoviștii au reușit să puncteze rapid de patru ori, prin Popa, dublă, Balaur, autogol, și Mahlangu și a mai ratat alte cel puțin patru, cinci ocazii uriașe.

Pe final, însă, dinamoviștii au luat piciorul de pe accelerație și au permis adversarilor să iasă mai mult la joc. De aici au apărut și cele două goluri ale gazdelor, înscrise de Voicu și Balaur.

Dinamo se impune cu 4-2 și își consolidează locul 1 în play-out, respectiv locul 7 în Liga I, în timp ce FC Voluntari se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului.

Mai mult, Claudiu Niculescu are zilele numărate la conducerea celor din Voluntari. Locul său ar putea fi luat, culmea, tot de un fost dinamovist, nimeni altul decât Adrian Mutu.