Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: PNL, USR și PMP au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă / JUSTIȚIE: Curtea de Apel Bucureşti a respins extrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Breaking News:
 

FOTBAL: Dinamo, recital în prima etapă din play-out

Luni seara, în ultima meci din prima etapă a play-out-ului din Liga I la fotbal, Dinamo București s-a impus pe teren propriu, scor 3-0, în confruntarea cu Gaz Metan Mediaș.

A fost tipul de meci care ne-a demonstrat că, totuși, dinamoviștii reprezintă o echipă prea mare pentru play-out, formația antrenată de Florin Bratu spulberându-și practic adversarul.

Asta însă și pentru că tânărul tehnician a avut curajul să dea mai mult credit unor fotbaliști de perspectivă și care au nevoie de încredere.

Cu Daniel Popa (23 de ani), Olteanu (21 de ani) și Popescu (24 de ani) printre titulari și cu Corbu (23 de ani) sau Moldoveanu (19 ani) aruncați în luptă pe parcurs, Dinamo și-a creat ocazie după ocazie și a încheiat partida cu un raport neverosimil, 10-1 la șuturi pe poartă.

Însă doar trei dintre ocaziile dinamoviștilor au fost transformate în gol, Pesic, Popescu și Moldoveanu fiind cei care au reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

Dinamo și-a depus serios candidatura la câștigarea play-out-ului, în timp ce Gaz Metan Mediaș se afundă în nisipurile mișcătoare din subsolul clasamentului.

Trupa lui Cristi Pustai este pe loc de retrogradare directă, la șase puncte în urma primei poziții care asigură automat menținerea în Liga I.