Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

FOTBAL: Italia ratează pentru prima dată prezenţa la un turneu final de Campionat Mondial, după 60 de ani

Naţionala de fotbal a Suediei este a 29-a echipă calificată la Campionatul Mondial de anul viitor, din Rusia, după ce nordicii au trecut, cu 1-0 la general, de echipa Italiei.

În returul de la Milano, suedezii şi-au apărat cu succes avantajul luat după prima manşă, când se impuseseră cu 1-0, graţie golului marcat de Jakob Johansson.

Italia a avut pe teren propriu 75% posesia şi 24 de şuturi spre poartă, dar per total meciul a lăsat mai mult impresia unei lupte surde, Squadra Azzura resimţind din plin absenţa unor jucători de fantezie.

S-a terminat 0-0 pe San Siro şi Italia ratează pentru prima dată după 60 de ani calificarea la un turneu final de Campionat Mondial.

Cvadruplă campioană mondială (1934, 1938, 1982 şi 2006), Italia nu a mers la mondialul din 1958, competiţie găzduită, culmea, tocmai de Suedia.

Au mai rămas trei locuri pentru turneul final din Rusia, iar acestea sunt disputate de Irlanda şi Danemarca, Peru şi Noua Zeelandă şi Australia şi Honduras. Culmea, toate cele trei partide de baraj reîncep după 0-0 în tur.