KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTITIE: Ministrul Tudorel Toader este așteptat să anunțe dacă depune la CCR sesizarea pe tema lui Kovesi

Breaking News:
 

FOTBAL: Juventus şi AS Monaco s-au calificat în semifinalele UEFA Champions League

Italienii de la Juventus Torino şi francezii de la AS Monaco s-au calificat, miercuri seara, în semifinalele UEFA Champions League.

Învingătoare cu 3-0 în tur, Juventus a rezistat eroic pe Camp Nou, a introdus “autobaza”, s-a apărat cu atacanţii la 30 de metri de propria poartă şi a obţinut un 0-0.

S-a jucat aproape la o singură poartă, însă Barcelona a arătat precum o echipă îmbătrânită şi care nu mai are viteza necesară pentru a deschide absolut orice apărare.

Mai mult, pe contraatac, Juventus a fost aproape în câteva rânduri să dea lovitura, în special prin Juan Cuadrado, fotbalist care a ratat de puţin ţinta.

Revelaţia sezonului, AS Monaco, a trecut cu o dublă victorie de Borussia Dortmund. A fost 3-2 în tur, în Germania, şi 3-1 la Monaco, în manşa a doua.

Ca de obicei, drumul spre victorie l-a deschise puştiul Mbappe, fotbalist care la 18 ani a înscris, deja, 22 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile, şi se anunţă a fi una dintre marile vedete ale fotbalului mondial.

Juventus Torino şi AS Monaco se alătură lui Real Madrid şi Atletico Madrid, tragerea la sorţi pentru semifinalele UEFA Champions League urmând a avea loc vineri.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.