Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cârstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

TENIS: Irina Bara s-a calificat în semifinale la Saint-Melo. Și alte românce au obținut rezultate excelente

Irina Bara, 23 de ani, locul 158 mondial, s-a calificat vineri în semifinalele turneului feminin de tenis de la Saint-Melo (Franța), competiție dotată cu premii în valoare de 60.000 de dolari.

Irina Bara (sursa foto tennisforum.com)

Este cel mai tare turneu Futures din această săptămână, iar Irina, a șasea favorită a competiției, s-a calificat în semifinale după ce a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus, cu 3-6, 6-1, 6-4, în duelul cu Ekaterine Gorgodze, din Georgia, după un meci care a durat două ore și 26 de minute.

Mai mult, Irina are un culoar favorabil în continuare, ea urmând să dea piept, în penultimul act al competiției, cu rusoaica Liudmila Samsonova, jucătoare venită din calificări și care ocupă în acest moment locul 260 mondial.

Succesul Irinei nu este singurul rezultat mare obținut de românce în această săptămână.

Irina Fetecău, 22 de ani, locul 463 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului feminin de tenis de la Dobrich (Bulgaria), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Irina a trecut, cu un dublu 6-4, de Katarzyna Piter, din Polonia, favorită 8, și joacă pentru calificarea în finală cu Caroline Werner, din Germania, jucătoare venită din calificări. Werner a trecut în sferturi de Jaqueline Cristian, favorita 5 a turneului, scor 6-4, 6-0.

Tot la Dobrich, în finala turneului de dublu, Jaqueline Cristian și Elena Gabriela Ruse dau piept cu favoritele 2, Cristina Dinu și Aymet Uzcategui, jucătoare din Venezuela.

Andreea Prisăcariu, 18 ani, locul 900 mondial, s-a calificat vineri în semifinalele turneului feminin de tenis de la Monastir (Tunisia), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Andreea, favorită 8, a trecut, cu un dublu 6-1, de italianca Giulia Brighi, jucătoare venită din calificări, și joacă în semifinale cu suedeza Susanne Celik.

 

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv