Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUCUREȘTI: CGMB a respins propunerea Gabrielei Firea de decontare a carburanților / BRUXELLES: Iohannis consideră “îngrijorătoare” OUG 92 / “A fost sesizat Avocatul Poporului, aștept evoluțiile viitoare” /JUSTIȚIE: Șeful statului are rezerve în numirea Adinei Florea șefă la DNA / „Are aviz negativ de la CSM” / “Am solicitat să verifice legalitatea acestei propuneri”

 

Breaking News:
 

TENIS: Victorii ‘românești’ în Antalya

Mai mulți sportivi români sunt implicați în această săptămână în turneele de tenis de 15.000 de dolari găzduite de Kaya Belek, din Antalya (Turcia).

Dragoș Nicolae Mădăraș

Iar veștile sunt dintre cele mai bune. Georgia Crăciun, a doua favorită a turneului feminin, și-a respectat statutul și s-a calificat în faza sferturilor de finală.

Georgia a avut nevoie de o oră și 34 de minute pentru a se impune, cu 7-5, 6-3, în disputa cu Adriana Senkarova, din Slovacia, jucătoare venită din calificări.

Pentru româncă urmează un meci mai greu cu rusoaica Daria Nazarkina, a opta favorită a competiției, care joi a trecut de Alise Cernecka, din Letonia, scor 6-4, 6-2.

Surpriza zilei a produs-o Dragoș Mădăraș, jucător suedez de origine română. Doddy a avut nevoie de doar 55 de minute pentru a-l surclasa, cu 6-1, 6-3, pe bulgarul Aleksandar Lazov, principalul favorit al turneului masculin din Antalya.

În sferturi, Doddy Mădăraș dă piept cu olandezul Bart Stevens, jucător venită din calificări dar care, în primul tur, l-a eliminat pe al șaptelea favorit al competiției, românul Vasile Ghilea, scor 6-3, 6-4.