Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 
Ministrul Sănătății a girat lipsa purtării măștii de protecție la petrecerea premierului din sediul Guvernului, deși amenzile pentru românii de rând sunt uriașe

Tătaru se scuză că a fost „la început” la chermeza lui Orban: „Nu sunt nici fumător, nici băutor”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a confirmat marţi seară, la TVR 1, că a fost prezent la chermeza premierului Ludovic Orban, petrecută în sediul Guvernului, unde s-au consumat băuturi alcoolice și s-a fumat, iar participanții nu au purtat masca de protecție, în plină stare de alertă, dar s-a scuzat că nu este „nici fumător, nici băutor”.

Tătaru i-a luat apărarea lui Orban pentru încălcarea gravă a mai multor legi, considerând că a fost „un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări”.

FOTOGRAFIE! Natură Udă & Afumată cu miniștrii Cabinetului Orban!

„Am fost la început, l-am felicitat pe premier, nu am stat prea mult, am plecat. Găsesc că este un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări. Nu sunt nici fumător, nici băutor”, a spus ministrul Sănătății, cel care nu ratează nicio ocazie la tv să le ceară românilor să poarte masca de protecție în incinta instituțiilor, încălcarea acestei obligativități fiind amendată.

Orban minimalizează consumul de alcool la Guvern: „Te mai scapi. Am plătit amendă pentru fumat”

Referitor la faptul că premierul Ludovic Orban este fumător, Tătaru a spus: „Este un obicei al fiecăruia dintre noi, un mod de viaţă pe care ni-l alegem şi suntem responsabili. Ca medici, interzicem fumatul, interzicem alcoolul, bem doi litri de apă pe zi, nu facem exces de sare şi zahăr. Este un context în care domnul prim-ministru Ludovic Orban şi-a asumat ieşirile, şi-a plătit amenda”.

713 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv