Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan vrea să îl demită pe șeful Direcției Juridice a PMB / Numai că Adrian Iordache a acupat funcția prin concurs /BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Manchester United, record mondial în materie de încasări. Trupa lui Mourinho a făcut 581,2 milioane de lire sterline în sezonul 2016-2017

Manchester United rămâne cel mai tare brand din fotbal, după ce oficialii clubului de pe Old Trafford au anunţat joi că, la sfârşitul sezonului 2016-2017, s-a bătut recordul mondial în materie de încasări.

 

La primul sezon integral cu portughezul Jose Mourinho pe bancă, Manchester United a câştigat Cupa Ligii Angliei şi Europa League şi şi-a marcat revenirea în grupele UEFA Champions League.

În plus, United a încheiat sezonul cu încasări de 581,2 milioane de lire sterline, nou record mondial. “Diavolii Roşii” şi-au bătut vechiul record din sezonul 2015-2016 când au avut încasări de 515,3 milioane de lire sterline.

Cei mai mulţi bani au fost încasaţi din drepturile tv, 194,1 milioane de lire sterline, cu 54 de milioane de lire sterline mai mult decât în sezonul 2015-2016.

Acest avans a permis celor de la Manchester United să anunţe un profit net de 39,2 milioane de lire sterline şi să-şi reducă datoriile la 213,1 milioane de lire sterline.

De asemenea, acest boom economic a permis celor de pe Old Trafford să crească bugetul de salarii la 263,5 milioane de lire sterline şi să spargă o căruţă de bani pe achiziţiile lui Victor Lindelof, Romelu Lukaku şi Nemanja Matic.

De remarcat că Manchester United obţine sume uriaşe şi din vânzarea de tricouri sau obiecte promoţionale, cei mai bine vânduţi jucători din lume fiind în acest moment Paul Pogba şi Romelu Lukaku.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv