Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara  / POLITICĂ: Ședință de Guvern, pentru aprobarea rectificării bugetare / Fonduri suplimentare pentru SRI, SIE și SP / Pensiile vor fi majorate cu 14% / POLITICĂ: Guvernul Orban prelungește până la mijlocul lui septembrie starea de alertă /

 

Breaking News:
 

TENIS: Modelul Mihaela Buzărnescu, urmat de Laura Andrei. La 29 de ani a câștigat turneul de la Sharm el Sheikh

Anul trecut, Mihaela Buzărnescu scria istorie în circuitul feminin de tenis.

Câștiga meci după meci și turneu după turneu, punea punct peste punct și reușea una dintre cele mai ample ascensiuni din istoria tenisului.

Între timp, sportiva noastră de 29 de ani a ajuns pe locul 43 mondial și stă, practic, la masa bogaților, alături de nume celebre din circuit.

Povestea Mihaelei a impresionat o altă fostă mare speranță a tenisului feminin românesc. Laura Andrei a reușit, duminică, la 29 de ani, să câștige turneul feminin de tenis de la Sharm El Sheikh (Egipt), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Laura a învins-o clar, 6-3, 6-1, pe rusoaica Anna Pribylova, după ce în semifinale trecuse și de sora acesteia, Anastasia Pribylova.

Iar Laura, actualmente locul 486 mondial, promite să nu se oprească aici și să-i calce pe urme Mihaelei. 

Laura Andrei a câștigat 10 turnee de simplu de-a lungul carierei, dar problemele medicale și personale nu au lăsat-o să avanseze mai sus de locul 280 mondial.

Însă acum Laura o are ca exemplu pe fosta sa parteneră de dublu, ea învățând de la Mihaela Buzărnescu că niciodată nu este prea târziu pentru a forța ascensiunea spre vârful ierarhiei.

Culmea este că Laura Andrei a jucat și finala de dublu de la Sharm el Sheikh, alături de nemțoaica Julia Kimmelmann, iar de-a lungul carierei a câștigat zeci de turnee de dublu, inclusiv patru alături de Mihaela Buzărnescu (Pitești și București în 2008 și Onești și București în 2010).

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv