Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: Vela a emis Ordonanța Militară nr. 7 / S-a instituit carantina în orașul Țăndărei / Șoferii de marfă nu se mai supun măsurilor de izolare la domiciliu sau carantinare / Transportul rutier de persoane prin servicii regulate se suspendă în 11 țări / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni s-a amânat / Testele nu au ajuns încă /

Breaking News:
 

TENIS: Sorana Cîrstea, calificare cu emoții de ploaie în sferturile turneului de la București

Sorana Cîrstea este a doua și ultima româncă ce ajunge în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la București, competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Sportiva noastră a imitat-o pe Mihaela Buzărnescu și s-a calificat în sferturi fără set pierdut, după ce s-a impus, scor 6-2, 7-5, în confruntarea cu Maryna Zanevska, din Belgia.

Sorana, a cincea favorită a competiției, a avut mai multe probleme din cauza ploii decât din cauza adversarei. Condițiile meteo nefavorabile au obligat-o pe Sorana să-și încheie meciul undeva aproape de ora 01.00 noaptea, în fața unui număr extrem de redus de spectatori.

Vineri, în sferturi, Sorana Cîrstea ar trebui să joace cu Anastasija Sevastova, din Letonia, principala favorită a competiției, dar există din nou amenințarea unor ploi torențiale astfel că rămâne de văzut în ce măsură va fi respectat programul, mai ales din cauza faptului că înainte mai trebuie să se joace un meci din optimi, respectiv duelul dintre rusoaica Vera Zvonareva, 34 de ani, fostă locul 2 mondial și finalistă la Wimbledon și US Open, și Ons Jabeur, din Tunisia, jucătoare care în primul tur a surclasat-o pe Irina Begu, deținătoarea trofeului de la București.

Dar Sorana nu-și face griji, în condițiile în care are avantaj moral cu Sevastova, având 2-1 la victorii în meciuri directe, după ce Sorana s-a impus cu 6-3, 6-0 la Pattaya City (Thailanda), în 2013, și cu 7-6, 3-6, 6-3 la Miami (SUA), anul trecut.

9 Shares