Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:
EXCLUSIV!!! Episodul 2 dedicat DNA. Rovana PLUMB nu este străină de contul offshore 140-01-449221-01

Plăiașu l-a „tradus” pe Tobă și a protejat o inginerie financiară de 1,2 milioane euro

În primul episod v-am prezentat cele trei firme implicate în ingineria financiară FARMEC-Gerovital GH3 și personajele principale: din partea FARMEC – binomul Turdean-Pântea, din partea MIRAJ – Rovana Plumb, prin intermediul administratorului Tudorel Hărăbor, și din partea ALLPLINGTON – grecul Christos Sapatinas. Astăzi vă arătăm etapele fraudei care a dus la deschiderea dosarul penal 3164/P/2012 instrumentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și cercetat de polițiștii de la IGPR comisarul Cătălin Ciongaru și directorul comisar-Șef de Poliție Claudiu Scarlatache.

3 neculae plaisu presedinte
Șeful ONPCSP Neculae Plăiașu protejază la greu… greii politici

Șmecherie în trei: FARMEC, MIRAJ și ALLPLINGTON

Ingineria financiară căutată la bani mărunţi de polițiștii IGP s-a desfășurat în PATRU pași premeditați de Plumb, Hărăbor, Turdean, Pântea și Sapatinas!

Primul pas a vizat încheierea unui contract la data de 31 noiembrie 2007, între celebra MIRAJ (în acte SC Gerovital Cosmetics SA) și necunoscuta firmă offshore SC ALLPLINGTON Investment Limited. La data semnării contractului, doamna ministru Rovana Plumb nu mai era directorul general al MIRAJ, dar rămăsese unul dintre cei mai importanți acționari iar fiul său tocmai se retrăsese strategic din funcția de administrator pe care o deținuse în timp ce era… student.

În locul fiului protejat de rele, tigroaica Plumb l-a plasat în funcția de administrator al celebrei MIRAJ pe omul său de paie uscate Tudorel Hărăbor. Iar în imensa lui înțelepciune, Hărăbor  a semnat tot ce i-a băgat madam Plumb sub nas.

Contractul încheiat între MIRAJ și ALLPLINGTON prevedea ca Sapatinas să dețină DREPTUL EXCLUSIV de a produce și a comercializa o pomadă după o rețetă ce se presupunea că aparţine societăţii MIRAJ, Gerovital GH3. Pentru acest drept, ALLPLINGTON se obliga să achite către MIRAJ o sumă fixă, o redevență în funcție de cantitatea de pomandă produsă și comercializată. Din datele noastre, ALLPLINGTON nu a achitat nicio redevență.

Atenție! Nu am greșit când am scris “o rețetă ce se presupunea că este deținută de MIRAJ, Gerovital GH3”.

Iată Contractul dintre MIRAJ și ALLPLINGTON

Download (PDF, 6.45MB)

Cel de-al doilea pas a constat din încheierea unui contract între MIRAJ și FARMEC, la data de 11 aprilie 2008. Practic, MIRAJ, firma în care Rovana Plumb era marele acționar prin interpuși, îi vindea lui FARMEC, societate aparținând binomului Turdean-Pântea, marca Gerovital GH3, pentru care ALLPLINGTON, offshore-ul deținut de grecul Sapatinas, avea drepturile de exclusivitate! Pentru acest contract fără substanță, patronii FARMEC au acceptat să achite 500.000 de euro companiei doamnei Plumb, MIRAJ! Evident, Tudorel Hărăbor a semnat și acest contract, din partea MIRAJ.

Atenție! Nici în acest caz nu am greșit când am scris “acest contract fără substanță”.

Iată Contractul dintre MIRAJ și FARMEC

Download (PDF, 4.74MB)

Cel de-al treilea pas a fost cel în care FARMEC a negociat cu ALLPLINGTON achiziționarea dreptul de exclusivitate pe care ciprioții nu îl puseseră în practică!!! Astfel, la data de 11 aprilie 2008, adică în aceeași zi în care se semnase și contractul de vânzare-cumpărare a mărcii Gerovital GH3 între MIRAJ și FARMEC, binomul Turdean-Pântea încheie un contract de cumpărare a presupusei exclusivității GH3, deținută de firma lui Sapatinas, ALLPLINGTON. Practic, FARMEC se obliga să plătească 700.000 de euro pentru a cumpăra de la ALLPLINGTON dreptul de exclusivitate asupra formulei GH3!

Atenție! Nici aici nu am greșit când am scris “un contract de cumpărare a presupusei exclusivității GH3”.

Iată Contractul dintre FARMEC și ALLPLINGTON

Download (PDF, 3.49MB)

Cel de-al patrulea pas prevedea transferul celor 700.000 de euro în buzunarele peroanelor implicate în tranzacție. Iar acest drum al banilor au dorit polițiștii lui Petre Tobă, Ciongaru și Scarlatache, să-l descopere cu ajutorul președintelui ONPCSP, Neculae Plăiașu. “Ajutorul” dat de șeful Oficiului pentru Prevenirea Spălării Banilor a blocat ancheta polițiștilor lui Tobă, după cum vom arăta mai jos!

Obiectul contractelor semnate de Hărăbor nu există!!!

Mai sus am spus de trei ori că nu am greșit când am scris ce am scris… Explicația este cutremurător de simplă, 100% ADEVĂRATĂ!

Cu câteva luni înainte de semnarea contractului cu MIRAJ, FARMEC câștigase definitiv în instanţă dreptul de a folosi toate mărcile Gerovital, inclusiv GH3! Mai precis, în ultima săptămână a lunii octombrie 2007, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că firma MIRAJ-Gerovital Cosmetics nu mai are dreptul de a mai produce cosmetice marca Gerovital, inclusiv GH3!

Și, atunci, la ce bun contractul de vânzare-cumpărare a mărcii GH3 între FARMEC și MIRAJ și dreptul de exclusivitate dintre MIRAJ și ALLPLINGTON?. Ce contract au semnat Tudorel Hărăbor și Liviu Turdean? Cu ce bani a cumpărat Hărăbor un teren pentru MIRAJ la câteva zile după semnarea contractului din aprilie 2008 cu FARMEC? Dar, mai ales de la cine a cumpărat Hărăbor terenul situat în Ilfov?

Practic, Rovana Plumb a “predat” formula GH3 – pe care nu o mai deținea legal – lui Sapatinas, apoi ea a “vândut” formula firmei deținută de binomul Turdean-Pântea, care o câștigase la ÎCCJ cu o lună înainte iar la rândul lor, Turdean și Pântea au răscumpărat exclusivitatea care le aparținea de drept de la ALLPLINGTON, o companie offshore deținută de Sapatinas!!!

Nu trebuie să fii expert în fraude fiscale ca să înțelegi ce au descoperit din prima clipă polițiștii lui Tobă: că cele trei contracte încrucișate dintre FRAMEC, MIRAJ și ALLPLINGTON au avut un singur țel: să se piardă urma celor 1,2 milioane de euro!

Rovana Plumb
Rovana Plumb, o mamă, o doamnă, o ingineră financiară

Plăiașu se face că muncește

După ce contractele dintre FARMEC și MIRAJ și FARMEC și ALLPLINGTON au fost parafate, la exact 13 zile, pe 24 aprilie 2008, binomul Turdean-Pântea, adică FARMEC, începe plata către grecul Sapatinas. Banii au plecat dintr-un cont deținut de FARMEC în contul 140-01-449221-01, deținut de ALLPLINGTON la banca Hellenic Bank din Nicosia, Cipru.

În data de 11 februarie 2013, Neculae Plăiașu le răspunde polițiștilor, în 53 de pagini, despre tot felul de plăți de care NU a fost întrebat. În schimb, la cele două întrebări fundamentale pentru elucidarea mitei, Plăiașu răspunde prin omisiune în TREI pagini.

Astfel, ONPCSP confirmă plata sumei de 700.000 de euro de către FARMEC în contul firmei offshore ALLPLINGTON, în două tranșe:

  • prima, în valoare de 60.000 de euro;
  • a doua, în valoare de 640.000 de euro.

De asemenea, Plăiașu confirmă că ALLPLINGTON, după ce a primit suma de 60.000 de euro, a transferat într-un cont de la Alpha Bank București suma de 52.925 de euro dar, ATENȚIE, nu le spune polițiștilor şi numele deținătorului contului. Adică exact ce doreau să afle polițiștii Ciongaru și Scarlatache.

2 Anexa 2 Raport Oficiu
Raportul lui Plăiașu confirmă plata celor 700.000 de euro de către FARMEC în contul offshore deținut de ALLPLINGTON

Mai mult, Plăiașu nu le suflă o vorbă polițiștilor lui Petre Tobă despre drumul celor 640.000 de euro. În ce conturi au ajuns și cine sunt deținătorii acestora! Adică, onorabilul Plăiașu nu răspunde exact la întrebarea de 100 de puncte pusă de oamenii lui Tobă. De ce Plăiașu nu a oferit informațiile solicitate deși avea OBLIGAȚIA să le predea polițiștilor Ciongaru și Scarlatache? De ce Plăiașu a preferat să obstrucționeze justiția? Care a fost mobilul lui Plăiașu? La aceste semne de întrebare ne poate răspunde un procuror responsabil.

1 pag 2 Raport Oficiu
Pagina 3 din Raportul lui Plăiașu oferit polițiștilor lui Tobă…

N.B. Christos Sapatinas, deținătorul offshore ALLPLINGTON, este grecul implicat și în frauda din dosarul “Poșta Română”. Și în acest dosar de corupție Sapatinas a fost bidonul mitei. Iar contractele au fost încheiate de avocatul Boștină. DA, vorbim despre acelaşi Boștină care i-a dat mită ministrului Gabriel Sandu în escrocheria Microsoft.

P.S. Așteptăm un punct de vedere legat de acestă situație din partea ministrului de Interne, Petre Tobă. Evident, dacă domnia sa consideră că munca celor doi polițiști nu trebuie batjocorită de o altă instituția a statului foarte importantă – de  Oficiului pentru Prevenirea Spălării Banilor, condus de Neculae Plăiașu. Și mai așteptăm ca DNA să ne contacteze pentru a-i pune la dispoziție toate documentele deținute de noi în această inginerie financiară.

P.S. pentru DNA: Mucaliții îmi spun că pot să aștept mult și bine un semn de omenie din partea doamnei Kovesi, așa cum o fac și în SCHEMA FRAUDEI EADS… Dar eu nu-i cred. Nu cred că mult-lăudata doamnă Laura Codruța Kovesi de UE și SUA nu va deschide un dosar penal “in rem” în acest caz flagrant de fraudă fiscală prin conturi offshore!

Atenție! SECUNDA pune la dispoziția persoanelor implicate în această afacere spațiu editorial pentru a-și exprima punctele de vedere.

În episodul 3 veți vedea cum s-a mușamalizat un dosar penal în care FARMEC este actorul principal iar procurorul Alexandra Lăncrănjan este scenarist!
341 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv