Dacă tot sunt plagiat ”pe sticlă” de corifeii presei noastre, m-am hotărât să le ofer realizatorilor de „tolcşouri” gloanţe pentru emisiunile lor. În definitiv, observaţiile şi schemele mele ajung la români iar eu exact asta doresc: să judecaţi dumneavoastră, în cunoştinţă de cauză, chiar dacă vă sunt oferite de acei jurnalişti care, în paralel, clamează onestitatea şi solidaritatea de breaslă.

3 Schema deschisa final HSP
O schemă nepermis de simplă permite câtorva oameni să conducă o lume uriașă! Rețeta fericirii sau schema jugului!?!

Autovictimizatul Năstase

 În viitorul episod 5 din Frauda EADS voi demonstra de ce este greu de finalizat dosarul penal, în întregul lui, de către DNA. De asemenea, voi arăta de ce vom vedea în puşcărie doar personaje din eşalonul doi sau trei în acest caz transfrontalier şi transpartidic de corupţie.

Dar, până atunci, vă propun un episod intermediar – patru -, în care vă supun atenţiei modul în care este condusă lumea. Şi de ce Adrian Năstase este foarte vinovat de hoţiile care ne-au secătuit bugetele României începând cu anul 2.000.

Speriat probabil că laţul i se strânge în jurul gâtului, pe blogul personal, ex-premierul Adrian Năsase împreună cu fostul său ministru Marian Săniuţă încearcă să ne inducă ideea că ei nu sunt vinovaţi de Frauda EADS şi că, din contră, au făcut un imens bine ţării prin încheierea contractului cu EADS. Şi, culmea, sunt destui oameni care nu înţeleg vrăjeala aruncată în spaţiul public de tandemul Năstase-Săniuţă.

Şi ar mai fi ceva: este falsă scuza lui Năstase, potrivit căreia “Opţiunea politică a fost corectă. Şi anume – semnarea contractului cu EADS în august, finalizarea negocierilor cu UE în decembrie 2004, semnarea acordului în primăvara lui 2005, aderarea propriu-zisă în 2007, obţinerea a 30 de miliarde de Euro, nerambursabile pentru perioada 2007-2013 etc. Calendarul era corect, obiectivele bine definite”. De ce? Pentru că nimic din ce conţine scuza lui Năsase NU ne obliga la escrocherii cu bani publici.

Despre jalinca tentativă de manipulare a celor doi implicaţi în Frauda EADS am publicat explicaţiile necesare în articolele din secţiunea „picătura chinezească” de pe acest site.

Schema dominaţiei

În urmă cu ceva timp, am explicat în premieră, “pe sticlă”, un fapt existent de peste un secol în lume şi de 15 ani în România: prezenţa unui aparent haos în cele trei mari domenii: economic, social şi politic. De fapt, nebuloasa care ne-a învăluit începând cu anul 2.000 nu a picat din cer. A fost importată din UE de Adrian Năstase şi apoi hrănită de toţi liderii politici care s-au perindat pe la şefia ţării.

Aparentul haos extrem de nociv pentru români este pus în practică de oameni cinici, egoişti şi lacomi. Ca să înţelegeţi adevărata faţă a negurei în care trăim vă ofer un scurt studiu de caz despre schema dominaţiei: HAOS + SISTEM = PUTERE (HSP).

parlament vot
Parlamentarii la vot. De cele mai multe ori fără discernământ că așa vrea partidul

HAOS – fundamentul HSP

HAOSUL economic a fost inventat de industriaşii expansionişti la începutul secolului XX. După Primul Război Mondial, HAOSUL a mai primit “în dar” două caracteristici, transformându-se într-un triumvirat socio-politico-economic.

A fost momentul când s-a inventat Schema HAOS + SISTEM = PUTERE. Din 1945, Rețeta dominaţiei HSP este construită de binomul politicieni & militari cu sprijinul major oferit de lacomii magnaţi financiar-bancari.

HAOSUL este format din trei componente de bază: legislativ, social şi militar.

Haosul LEGISLATIV este generat de parlamentarii care votează legi anacronice, cu vădite tente protecţioniste pentru cei aflaţi la putere. În esenţă, parlamentarii răspund fără să crâcnească la comanda fondatorilor politici ai Schemei HSP.

Haosul SOCIAL blochează protestele sindicale şi pe cele ale ONG-urilor, prin plasarea în fruntea acestor organizaţii a unor activişti preocupaţi de binele propriu, nu de cel general, pe care îl proclamă la portavoce populist şi-l îngroapă sistematic. În esenţă, liderii acestor orgnizaţii se află în solda fondatorilor Schemei HSP.

Haosul MILITAR provoacă diferite conflicte armate sau de altă natură violentă. Uneori, acesta permite apariţia terorismului în locuri cu un puternic impac social sau religios. În esenţă, liderii militari şi cei ai serviciilor secrete fac parte dintre fondatorii Schemei HSP.

Putere & bani

 MOBILUL pentru care este construită Schema HSP este unul cât se poate de pământean: PUTERE şi, implicit, BANI. Desigur, ca să obţii PUTERE & BANI este nevoie de un mediu special de care să beneficieze, aproape exclusiv, fondatorii Schemei HSP. El poartă numele de SISTEM.

Dacă vrei să intri în jocul din Liga Mare, secţiunea SISTEM, trebuie să accepţi regulile care guvernează HSP şi care aduc izbitor de mult cu regulile grupurilor de crimă organizată. Şi, evident, plăteşti un preţ foarte mare, uriaş, uneori chiar cu puşcăria.

SISTEMUL – construit de oameni pentru oameni ne spun politicienii o dată la patru ani. Nimic mai neadevărat!

SISTEM: barosul HSP

SISTEMUL are rolul de a produce fonduri de mii de miliarde de dolari/euro, care să ajungă în mâna “fondatorilor” prin intermediul unor „beneficiari strategi”. Practic, SISTEMUL are în componenţa sa sursa de venituri, protecţia şi beneficiarul strategic.

SURSA de VENITURI provine din contractele cu statul, din investiţii de interes naţional şi din evaziunea fiscală cu produse de foarte mare consumaţie cetăţenească;

PROTECŢIA este oferită de instituţiile de stat abilitate să descopere fraudele cu bani publici şi să demanteleze structurile de tip mafiot;

BENEFICIARUL STRATEGIC este individul sau firma care colectează, prin diverse metode ilegale, o parte însemnată din banul public şi o transferă, pe cât posibil legal, către fondatorii HSP.

Astfel, dacă ai produs HAOS, ai pus pe picioare un SISTEM şi le-ai combinat, ajungi la puterea supremă! Iar dacă fondatorii politici sau militari ai HAOSULUI concep un SISTEM în marea lui parte dedicat fraudelor financiare, atunci asocierea dă cel mai malefic rezultat: PUTERE şi CORUPŢIE instituţională.

guv Nastase
Anul 2000. Guvernul Năstase împreună cu președintele Ion Iliescu importă și ne administrează “drogul” din Rețeta HSP

EFECTUL: Stat mafiot

În România, Schema HAOS + SISTEM = PUTERE a generat o imensă CORUPŢIE instituţională, ce a dus la afaceri păguboase pentru români – gen Bechtel, Microsoft, EADS, Apa Nova-VEOLIA sau evaziunea fiscală cu TVA, produse petroliere, legume-fructe, zahăr etc. Dacă despre afacerile păguboase politicienii au găsit de cuviinţă să ne vrăjească cu scuza ireală “a fost preţul plătit ca să intrăm în NATO, UE sau Schengen”, pentru evaziunea fiscală nu au găsit un motiv diplomatic. Nici nu aveau cum, pentru că ei au fost pricipalii profitori ai hoţiei generalizate!

Vă reamintesc că din anul 2000, în timp ce beneficiarii schemei HSP ne mânăncă zilele, bugetul românilor a fost fraudat cu cel puţin 450 de miliarde de euro. Repet: în 15 ani am fost escrocaţi de 450 de miliarde de euro! Iar cea mai mare parte din sutele de miliardele de euro furate din buzunarele românilor nu au rămas în România!

Deşi pare o schemă simplă, compusă doar din două variabile şi un rezultat (HAOS + SISTEM = PUTERE), fiecare dintre componente ascunde o complexitate deosebită. Iar când aceleaşi elemente politice se regăsesc în toate cele trei secţiuni, vorbim despre un stat mafiot.

PUTEREA – esenţa HSP

Aşa cum am arătat mai sus, HAOSUL este format din trei componente: legislativ, social şi militar, iar SISTEMUL este definit de sursele de venit, protecţie şi beneficiarii strategici.

Ei bine, rezultatul adunării dă PUTEREA. Iar aici găsim fondatorii Schemei HSP. Ei sunt cei din zona politicului, zona armatei și a serviciilor secrete dar și din zona economică – marii magnați.

În epoca modernă, în țările democratice, bătălia pentru PUTERE nu mai înseamnă bucuria nebunilor, ci prăbușirea societății, cu victime colaterale mai multe și mai valoroase decât cele angajate real în războaie armate.

În România, lupta pentru PUTERE lovește societatea la temelia ei, la finanțele păturii de mijloc.

În lume, în acest început de Mileniu III, avem un război în toată regula pentru PUTERE. Vedem cum cei lăsați pe margine vor să intre în mulțimea fondatorilor HSP global.

yalta_conference_1945
Pentru posteritate de la stânga la dreapta:” premierul britanic Wiston Churchill, preşedintele SUA Theodore Roosevelt, şi dictatorul URSS, I.V. Stalin

HSP Yalta – Înaltă Trădare Democratică

Cei care au conceput prima schema globlă HAOS + SISTEM = PUTERE sunt de mult oale şi ulcele! Vorbesc aici despre hegemonicii magnaţi germani şi italieni care i-au creeat pe Hitler şi Mussolini – doi damnaţi, prin definiţie maleficii Secolului XX.

Dar vorbesc, în principal, despre învingătorii celui de-al Doilea Război Mondial: preşedintele SUA Theodore Roosevelt, premierul britanic Wiston Churchill şi dictatorul URSS, I.V. Stalin.

Cei trei învingători au CONSTRUIT la Yalta, în 11 februarie 1945, primul HSP mondial, care a fost înlocuit de o altă formă de HAOS + SISTEM = PUTERE abia în perioada 1989-1992.

În cazul nostru, coproprietarii primului HSP global, cel de la Yalta, americanul Roosevelt şi britanicul Churchill au DONAT România Tătucului Stalin, pricopsindu-ne, prin Înaltă Trădare Democratică, cu 44 de ani de comunism!

A4C5A1ED-585A-48EC-80D1-D6CF2112776F_w640_r1_s
3 decembrie 1989, Bush & Gorbaciov reinventează HSP

Construcţia UE – noul HSP european

HSP mondial construit în 1945, la Yalta, de învingătorii iresponsabili – democratul Roosevelt, Sir Churchill şi dementul Stalin -, a fost destructurat abia în 1989 de “republicanul” George W. BUSH şi rebelul comunist Mikhail Gorbaciov. Unde şi când? În 3 decembrie 1989, Bush & Gorbaciov au rezolvat dilema universală în acelaşi loc precum o făcuseră în 3 februarie 1945 Roosevelt & Churchill:  în apele internaţionale, pe o navă acostată în zona portului Valletta! (13 zile mai târziu începea la Timișoara marea revoltă românească!)

Din acest moment crucial pentru ţările din Europa de Est şi până la legiferarea UE prin Tratatul de la Maastricht au trecut trei ani. Ei bine, la Maastricht, în 7 februarie 1992, s-a cristalizat HSP general UE iar la Lisabona, în 1 decembrie 2009, s-a finisat.

Schema HAOS + SISTEM = PUTERE stă la baza construcţiei Uniunii Europene. Ţări precum Franţa, Germania, Italia sau Olanda s-au coalizat pentru construirea UE din poziţia de “stat lacom”. Ţări precum Danemarca sau Suedia au militat din poziţia de „stat democrat”. Iar Marea Britanie şi-a dorit UE din poziţia de „stat perfid”. Vă las pe dumnevoastră să spuneţi din ce poziţie am adăstat noi la UE în 1 ianuarie 2007!

Importatorul Năstase

Actuala schemă HSP generalizată a fost importată şi adaptată în România de PSD prin premierul Adrian NĂSTASE. Anul 2000 a însemnat pentru istoria recentă a României anul blasfemiei democraţiei.

Sub mandatul comunistului Ion Iliescu – preşedintele României – şi sub guvernarea arogantului premier Adrian Năstase – ambii pesedişti – am intrat în epoca autohtonă HAOS + SISTEM = PUTERE.

Iliescu, prin apendicele Virgil Măgureanu-SRI, a avut grijă să ofere protecţie la nivel înalt; Năstase a pornit cele mai abjecte investiţii şi afaceri în România: Bechtel, Microsoft, EADS sau evaziunea fiscală cu TVA, produse petroliere, legume-fructe, zahăr şi alte “mărfuri” generatoare de corupţie la nivel statal.

“Importul” lui Adrian Năsase a fost menţinut de toţi liderii de partide ce s-au perindat pe la palatele Cotroceni sau Victoriei şi care au înţeles că Schema HSP este „câştigătoare” pentru ei. Au avut o singură problemă: să transfere cornul abundenţei samavolnice în ograda lor, ca să devină “fondatorii” HSP cu drepturi depline! Astfel, „beneficiarul strategic al” SISTEMULUI de pe vremea lui Năstase, binomul Bittner-Petrache a fost înlocuit, după 2004, de binomul Cocoş-Finiş, aflat sub pulpana preşedintelui Traian Băsescu.

Afaceri gen Bechtel şi Microsoft cu SUA, EADS cu Germania, Franţa şi Spania, Apa Nova-VEOLIA cu Franţa sau vânzări de tipul BCR şi OMV, ambele către statul austriac, ne-au bulversat economia.

Dacă România nu ar fi o ţară foarte bogată, acum am traversa o perioadă de bejenie totală. Aşa, ne oblojim rănile cu speranţe de mai bine. Speranţe care se ambiţionează să nu sosescă şi la porţile noastre.

2012_06_26_95004439_rsz_crp
Codruța Kovesi a reușit să inventeze un DNA viclean și vivace deși în anumite cazuri a dat cu oiștea-n gard

Pronia DNA

HSP românesc este o palidă copie a HSP generalizat. De ce? Ca argument suprem pot aduce faptul că în ţările din Vest HSP a dezvoltat industria şi a crescut nivelul de trai al cetăţenilor. De fapt, marea artă a manipulării costructorilor HSP este să oferi păturii largi un confort financiar care să o îngheţe într-o… pătură călduroasă. America, Suedia sau Elveţia sunt trei state diferite care oferă marii majorităţi a cetăţenilor aceeaşi călduroasa pătură. La noi, pilota este din gheaţă!

În România, HSP autohton a pus pe butuci industria, a rămas repetentă la reconstrucţia infrastructurii şi a crescut nivelul de trai sub rata europeană. A, pardon! HSP politicienilor dâmboviţeni a instaurat CORUPŢIA instituţională, transformând România într-un stat mafiot.

Într-o asemenea conjuctură negativă, apariţia DNA a fost ca o pronie. Cine s-a zbătut pentru înfiinţarea şi protejarea DNA? Stăpânii HSP global! De ce? Un mic mister ce trebuie scos la lumină! În curând.

4438634-dominique-strauss-kahn-620x345-1
Dominique Strauss-Kahn a încercat să intre în mica familie a fondatorilor HSP mondial. I s-a dat peste degete

Prin jungla HSP

După lectura studiului de mai sus vom înţelege importanţa dosarelor penale Microsoft, EADS şi, mai nou Apa Nova-VEOLIA cu victima colaterală, numitul Spaţiu Schengen. Asta referitor la România. În ce priveşte UE, sunt dosarele Volkswagen şi Dominique Strauss-Kahn.

Sper că nu aţi uitat de cazul Strauss-Kahn „made in SUA” în preajma alegerilor din Franţa! Aţi înţeles aluzia? Şi dosarul Volkswagen este tot un copyright SUA. Este cineva destul de naiv să creadă că vorbim despre o “curată coincidenţă” între cazurile Strauss-Kahn – preşedinţia Franţei şi Volkswagen – cancelaria Germaniei!?

Despre cum se joacă în HSP global vă ofer ca exemplu ştirea AFP legată de cazul Strauss-Kahn şi difuzată vineri, 2 iulie 2011: “Justiţia americană a decis să-l elibereze pe Dominique Strauss-Kahn, fără a renunţa însă la continuarea anchetei în acest dosar în care fostul şef al FMI este acuzat de abuz sexual şi care i-a ruinat practic şansele de a intra în cursa prezidenţială din Franţa (…) Camerista Nafissatou Diallo, originară din Noua Guinee, prezumtiva victimă, a minţit sub jurământ…”

Efectul scandalul Strauss-Kahn inventat de americani îl cunoaşteţi: în 2012, Strauss-Kahn nu a mai participat la bătălia pentru preşedinţia Franţei, iar cocoşul galic s-a pricopsit cu insipidul şi docilul “gospodar” François Hollande. În scandalul Volkswagen adevărata ţintă este Cancelarul Merkel. Timpul îmi va da dreptate.

08-cocos-DB_b2c91efbd2
Dorin Cocoș este exemplu Beneficiarului Strategic care și-a dorit să ajungă la stele dar s-a lăsat atras de Soare și s-a ars

Microsoft: CONFIRMAREA

Dar să revenim la FRAUDA EADS, prin ricoşeu. În dosarul Microsoft s-a deschis o nouă fereastră: CONFIRMAREA. Luni, 12 octombrie 2015, la ÎCCJ, arestaţii DNA – “strategii” Dorin Cocoş şi Dumitru NIRO Nicolae, alături de politrucul Gabriel Sandu, “cel mai prost ministru”, după cum singur s-a catalogat în faţa judecătorilor – au recunoscut toate acuzaţiile procurorilor în Hoţia Microsoft.

Sper ca şi în FRAUDA EADS să se confirme acuzaţiile mele şi să fie RECUPERAŢI toţi banii escrocaţi de Năstase, Rus, Ţiriac, Tăriceanu, Oprea, Blaga, Nica, David, Săniuţă etc. din buzunarul nostru. TOTAL, nu parţial!

N.B. Atunci când într-un stat democratic o formaţiune politică sau un politician doreşte să facă parte din fondatori unui HSP şi nu este acceptat, izbucneşte o luptă politică. În România, cel mai bun exemplu este Dan Diaconescu cu al lui PPDD. Tentativa Domnului Dan de a intra în familia fondatorilor HSP autohton s-a soldat cu încarcerarea acestui pentru fapte reale şi absorţia parţială a partidului său de către formaţiunea UNPR, condusă de militarul Gabriel Oprea.

Într-un stat nedemocratic se declanşează jihadul. Siria este un bun exemplu.

P.S. Acum înţelegem de ce nu trebuie să mai credem că „beneficiarii strategici” Bittner, Petrache, Cocoş, Finiş, Niro, Florică, Pescariu, Ghigea, Berevoianu, Semenescu şi alţii nu au inventat fraudele Bechtel, Microsoft, EADS sau Apa Nova-VEOLIA, ci au fost doar executanţii privilegiaţi din anticamera „fondatorilor” HSP românesc!

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version