Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
Episodul 2. Cu știința SRI, sub pulpana Marianei Gheorghe. Laura Codruța Kovesi are marfă pentru a deschide un dosar penal IN REM

VIDEO! OMV Petrom – Schema Densităților Falsificate

“Ion Popescu” ne explică, într-o scurtă întregistrare VIDEO, cum se falsifică densitățile în documentele OMV Petrom!

În primul episod v-am prezentat cum un angajat al OMV Petrom, sub pseudonimul „Ion Popescu”, i-a adresat o scrisoare președintelui Iohannis prin care îl informa că SRI știe despre afacerile ilegale din compania OMV Petrom prin metoda Densităților Trucate. Am mai arătat cum președintele Iohannis s-a ascuns după secretul de stat, refuzând să răspundă la întrebările noastre.

mariana-gheorghe1-petrom
Mariana Gheorghe a fost informată

De asemenea v-am explicat cum un specialist austriac cu cetățenie americană, Christian Herneth, a descoperit existența unui “virus” uman care producea pierderi companiei OMV Petrom dar și pagube financiare de câteva sute de milioane de euro statului român.

V-am mai spus că şefii OMV de la Viena au decis să-l trimită în România pe Herneth pentru a stopa „transferul” celor 30% de procente în alte “buzunare” și pentru a implementa un „Sistem de Management Aplicat Integral” care să reducă pierderile și evaziunea fiscală.

Așa am ajuns la momentul când în 2006, austriacul-american Christian Herneth și-a format o echipă în care a fost cooptat și specialistul român ce avea să folosească pseudonimul “Ion Popescu” în scrisoarea către preşedintele Klaus Iohannis.

În acest episod doi vă arătăm, pe scurt, ce a descoperit echipa lui Herneth și cum s-a ascuns președintele OMV Petrom Mariana Gheorghe în spatele unor răspunsuri lipsite de obiect.

Layout 1
Schema hoției OMV-Petrom prin falsificarea densităților
Densitatea D15

După cum se vede în Schema hoției OMV-Petrom cu Densitățile Falsificate”, escrocii au pus la cale un furt după o metodă cât se pote de simplă deși pentru a înțelege manevra este nevoie de “deschidere” și de puțină matematică.

Practic, hoția se bazează pe FALSIFICAREA densității. Astfel, în contabilitate sunt consemnate alte date decât cele existente pe teren. Această evaziune fiscală este posibilă cu implicarea directă a laboranților din OMV Petrom sub pulpana șefilor de depozite. Evident, acești șefi aveau protecție de la importante persoane dar și de la liderul de sindicat Liviu Luca.

Din Rafinărie produsele petroliere NU pot pleca decât dacă a fost colectată acciza aferentă cantității produse. Există o excepție. Când cantitățile de benzină și motorină sunt transportate din Rafinărie la Antrepozitele Fiscale (Depozite) unde se întocmesc actele pentru accizare.

Din RAFINĂRIE iese pe poartă o CANTITATE cu specificația D15 neaccizabilă și intră în Antrepozitul Fiscal de unde trebuie repartizată la pompe sau la clienți. Ei bine, în Antrepozitul Fiscal se desfășoară FURTUL.

N.B. Sunt situații când din RAFINĂRIE iese pe poartă o CANTITATE cu specificația D15 accizabilă, iar hoția se desfășoară în interiorul RAFINĂRIEI. În ancheta noastră ne vom referi NUMAI la CANTITATEA cu specificația D15 ce se accizează în Antrepozitele Fiscale deținute de OMV Petrom.

florian_coldea_sri
Coldea a pus batista pe țambal. De ce agenții lui Coldea s-au mai întâlnit de peste 100 de ori cu sursa “Ion Popescu”?
Esența Fraudei cunoscută de Florian Coldea

Această manevră ilegală se desfășoară pe întregul lanț de DISTRIBUȚIE: Rafinărie –Antrepozit Fiscal (Depozite) – Pompe – Clienți.

Pe lanțul de distribuție purtător sau nepurtător de accize se desfășoară megaescrocheria prin diminuarea volumului accizat cu ajutorul măsluirii densităților D15.

Documentele aflate în posesia noastră se găsesc și în depozitele SRI grație unei adrese de E-mail la care au avut acces agenții coordonați de ex-șeful SRI Florian Coldea începând cu 2006 și până în 2012. Adresa de E-mail nu a fost cucuveaua mov”!

rafinarie
Rafinărie – prima zală din lanțul hoției OMV Petrom
Manevra din Antrepozitul fiscal

Deoarece cantitatea în kg nu poate fi modificată, pentru a înfăptui furtul, șefii de Antrepozite Fiscale au găsit o cale de a falsifica documentele din contabilitate. Mai precis, falsifică densitatea. Astfel, conform formulei D = Masa/Volum, prin modificarea densității în plus față de ce se citește cu TermoDensimetru se obține un volum mai mic.

Așadar, în micșorarea volumului stă toată “jmecheria” pusă la cale de “băieții deștepți” din OMV Petrom.

Dar să revenim la schemă: În chenarul cu linie punctată roșie se observă cum dintr-o Cantitate X la D15A intrată nefiscalizat în Antrepozitul Fiscal, prin falsificarea densităților se obține, scriptic, o cantitate mai mare.

Dar cum din Antrepozit NU poate să iasă o cantitate mai mare, se trimite către pompe o Cantitate X la o altă densitate, notată de noi D15B. Cantitatea X există doar în scripte, nu și în vagoane!

Se observă că în Antrepozitul Fiscal mai rămâne o Cantitate Y la densitatea D15A – D15B. Sub chenarul cu linie punctată roșie am plasat formula care rezolvă șarada Densităților Falsificate:

Cantitatea X la D15A este egală cu suma dintre
X la D15B și Y la D15B – D15A.

Iar așa cum se observă din chenarul cu linie punctată albastră, Cantitatea Fiscalizată și consemnată la Fisc este mai mică decât cea produsă de OMV Petrom. Total ILEGAL!

Din documentele pe care le deținem rezultă că OMV Petrom comite o fraudă fiscală de circa 45 de milioane de euro pe an numai din neplata TVA aferentă Cantității Y subtilizată din Antrepozitele Fiscale de cei care fac parte din rețelele de evaziune. Vă las pe dumneavoastră să faceți înmulțirea cu 10 ani pentru a afla suma totală evazionată de Mafia Antrepozitelor din OMV Petrom – din TVA.

N.B. Echipa lui Christian Herneth a găsit nenumărate vagoane de 50-60 de mii de litri de motorină, fără documente, în “parcările” din Antrepozitele Fiscale. Dar Mafia din Antrepozite a reușit să-l expedieze pe austriacul-american Herneth înapoi la Viena. Cu largul concurs al doamnei Mariana Gheorghe la imboldul liderului de sindicat Liviu Luca.

a statie petrom pompa
Stație OMV Petrom – ultima zală din hoția OMV Petrom

Din motive lesne de înțeles, nu intrăm în detalii tehnice, dar vă spune că D15 trebuie să fie constantă la o anumită temperatură – conform unor normative, tabele.

Iar densitatea produsele petroliere variază între anumite limite. La motorină, D15minim = 720, iar D15 maxim = 775; La benzină, D15minim = 820, iar D15 maxim = 845.

Așa cum rezultă din documentul de mai jos, șefii de la Antrepozitele Fiscale deținute de OMV Petrom încalcă aceaste valori. Pe coloana a 3-a, de la dreapta spre stânga, rubrica Densitate la 15°C (kg/m³), se observă cum densitatea a fost înscrisă în documente cu valori peste limitele admise de lege.

1 Tabel Densitati False Petrom
Urmăriți coloana a 3-a, de la dreapta spre stânga, rubrica Densitate la 15°C (kg/m³)

Repetăm, orice depășire a acestor limite este ILEGALĂ așa după cum rezultă chiar din Documentul de UZ Intern emis de OMV Petrom sub mandatul doamnei Mariana Gheorghe în martie 2011 – Ediția 7.

1-Standard-Motorina-7-martie-2011
Pe rândul 3 se definește minimul și maximul pentru motorină

Iar președintele OMV Petrom Mariana Gheorghe precum și ex-șeful SRI Florian Coldea au fost informați despre imensa fraudă care are două componente:

  1. Veniturile OMV Petrom se reduc în raport cu cheltuielile de rafinare și pe cale de consecință se reduce și baza de impozitare a profitului și a plăți TVA aferentă;
  2. Cantitățile evazionate nu pot fi accizate de stat și sunt introduse fraudulos în circuitul comercial de Mafia Antrepozitelor prin intermediul pompelor afiliate sau a marilor compani consumatoare de motorină. Astfel, statul român pierde sume uriașe în fiecare lună din necolectarea accizelor achitate de noi, toți românii.

Din schemă mai observați că pentru frauda cu Densități Falsificate este nevoie de un TermoDensimetru… măsluit. Aici intervine o altă situație foarte interesantă. Din informațiile noastre, șefii de Antrepozite Fiscale plătesc circa 1.000 de euro pentru un punct de densitate falsificat.

mariana-gheorghe-bun-605x
Mariana Gheorghe a refuzat un interviu pe tema Densităților Falsificate
Mariana Gheorghe se ascunde

Ca să nu fim acuzați că nu am discutat cu președintele OMV Petrom, am solicitat un interviu cu înregistrare video în 15 august 2016. Doamna Mariana Gheorghe a refuzat interviul dar ne-a răspuns la întrebări prin intermediul biroului de presă al OMV Petrom, în data de 9 septembrie 2016.

Pentru a înțelege situația „de pe teren”, am comentat răspunsurile. Întrebările sunt scrise cu negru, răspunsurile cu albastru iar comentariile noastre cu roșu:

“Va rog sa vedeti mai jos informatiile pe care le-ati solicitat”, ne-a scris purtătorul de cuvânt al OMV Petrom, doamna Ramona Zanfirescu. Iată-le:

  1. Cate controale ANAF au fost efectuate in perioada 2005-2015 la SKID-urile prin care compania livreaza produse accizabile catre statiile proprii sau catre client?

SKID-urile sunt dispozitive de masurare care sunt verificate si autorizate in mod regulat de catre Biroul Roman de Metrologie Legala!

Ce am întrebat noi și ce ne-a răspuns doamna Gheorghe! ANAF nu a controlat și astfel nu a descoperit frauda în formă continuată.

  1. La ce valoare estimeaza compania OMV Petrom pierderile de litri15/an gestionate de aplicația TAS si SAP? (estimate pentru fiecare an, pentru perioada 2004-2015).

Fără răspuns.

Din documentele deținute din noi dar și dintr-o corespondență cu șefii OMV Petrom purtată de Christian Herneth rezultă că pierderile au atins și cote uriașe, de circa 2-3 milioane de „litri 15” pe lună.

  1. Aceste pierderi afecteaza cuantumul accizei datorate statului roman?

Fluctuatiile de volum, in limite reglementate prin lege si/sau studii tehnologice specifice, sunt normale pentru industria de petrol si gaze. Accizele se calculeaza conform reglementarilor legale, iar pentru pierderi care depasesc limitele, daca este cazul, se platesc accizele aferente.

Accizele se plătesc doar pentru plusuri NU și pentru lipsuri. Documentele pe care le deținem – le deține și SRI – o contrazic pe doamna Gheorghe.

  1. Din evidența tuturor cantităților de produse petroliere (motorină și benzină) vândute prin stații proprii sau către clienți, care sunt cantitățile care au depășit limita maximă de densitate admisă de normative, motorină – 845 și benzină – 775, certificate prin Certificatul de Conformitate al fiecărui produs în parte?

Cantitatile comercializate nu depasesc limita maxima de densitate admisa de normative.

O MINCIUNĂ IMENSĂ a doamnei Gheorghe. Mai sus am prezentat un document din care rezultă că valorile densităților au fost depășite ILEGAL.

  1. Dacă anumite stații proprii nu determină cantitățile de litri 15, cum determinați acciza datorată statului?

Accizele se calculeaza la momentul iesirii produselor din rafinarie sau depozite autorizate ca antrepozite fiscale, nu in statiile de distributie.

Aici doamna Gheorghe confirmă “Schema Hoției prin intermediul Densităților Falsificate”. Nu există o legatură între ce se achiziționează din stație și acciza platită. Acciza se calculează la plecare pe o cantitate ireală înscrisă în actele contabile așa după cum rezultă din documentele deținute de noi și de SRI.

  1. Compania face o corelație între litri 15 deținuți și litri normali vânduți prin pompele proprii de distribuție?

Compania respecta toate prevederile legale aplicabile industriei de petrol si gaze, atat in ceea ce priveste evidenta fizica cat si evidenta contabila a produselor in stoc.

Ca și la prima întrebare, doamna Gheorghe ne răspunde pe lângă subiect. Corelarea NU se realizează. Dacă s-ar realiza, OMV Petrom ar înregistra pierderi semnificative și ar plăti către statul român “oalele sparte”.

N.B. Faptele semnalate atât de echipa austro-americanului Christian Herneth cât și de documentele noastre sunt reale și produc pagube uriașe statului român. Aceste pagube trebuie acoperite de șefii OMV Petrom, principalii vinovați ai Hoției cu Densități Falsificate.

base-coldea-iohannis-luca-olaru-gheorghe
Băsescu, Iohannis, Coldea, Olaru, Luca și Gheorghe
VIDEO cu “Ion Popescu”

Astăzi vă oferim o primă înregistrare VIDEO cu “Cetățeanul” care a semnat scrisoarea către președintele Iohannis sub numele “Ion Popescu”.

Într-o scurtă întregistrare VIDEO, “Ion Popescu” ne exemplifică, printr-un document oficial emis de un Antrepozit Fiscal OMV Petrom, cum se falsifică densitățile la motorină cu până la aproape două puncte peste limita legală! Iar doamna Gheorghe ne minte fără pic de rușine când afirmă: “Cantitatile comercializate nu depasesc limita maxima de densitate admisa de normative”.

– Va urma –

În episodul 3 vă vom prezenta cine este cetățeanul român din spatele pseudonimului “Ion Popescu”. Și veți avea o mare surpriză! Iar în episodul 4 vă vom arăta cum se fac jocurile în spatele ușilor închise și ce personaje importante mai sunt implicate în Frauda OMV Petrom.

Episodul 1. Cu știința SRI: Sute de milioane de euro achitate de români pe benzină şi motorină au fost evazionaţi prin metoda Densităţilor Trucate
Frauda OMV Petrom

16a-ian-2017-Ep-1-Frauda-OMV-Petrom

590 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv