În ultimii 16 ani, sindicalista Ioana Onofrei a administrat peste 6 milioane de euro din cotizațiile celor 4.500 de membri ai Federației Sindicatelor Libere din CEC!
Din această sumă uriașă, Onofrei NU a construit niciun spital sau hotel de vacanță pentru sindicaliștii CEC!  Iar pentru o Asociație “pe persoană fizică” mai vrea și cei 2% de la toți angajații CEC!
Aparent, Ioana Onofrei este o bătrânică decentă, care vrea “să facă bine ca să nu fie rău”.
În realitate, la cei 69 de ani, Ioana Onofrei este pensionară de lux, angajată ca ofițer de control. Sub protecția “zeului” Nae, se comportă ca un șef comunist și este de peste 16 ani președinta Sindicatului CEC!
Fiind extrem de lacomă, Onofrei mai vrea un mandat în fruntea Sindicatului CEC, începând cu 28 februarie 2020! Voi, cei 4.500 de angajați ai CEC, o mai vreți pe LICHEAUA lacomă Onofrei?! Se pare că DA!!!
Bătrânica “bancomat” Onofrei – cea din chenar roșu -, la Congresul BNS din 2016, unde a vorbit pușcăriașul Adrian Năstase. Cine se aseamănă se adună!

În 16 ani de prezidențiat sindical, Onofrei nu a protejat niciodată angajații; din contră: a participat la nenumărate “trageri pe roată” a celor care “mârâiau” la conducerea CEC – Ghețea, Neacșu, Popa, Iovu sau Nae!

În cazul regretatului Liviu Bota, așa cum ne-o demonstrează documentele și înregistrările, Onofrei a încercat să-l convingă pe băimărean să renunțe la Raportul care arăta abaterile grave comise de Mihaela Bran, femeia pentru care “zeul” Nae bate drumul aerului București – Baia Mare și retur, pe banii CEC Bank, mai des decât se duce la WC.

În 16 ani de prezidențiat sindical, Onofrei a avut pe mână peste 6 milioane de euro – cotizațiile sindicaliștilor. Acesta să fie motivul pentru care lacoma Onofrei este putred de bogată? Oricum, nu despre aceeași stare fiscală ne vorbesc Declarațiile de Avere ale lui Onofrei!

Comparație între salariile NETE din CEC Bank!
Motto:
“M-am săturat de lichele, daţi-mi o canalie!” – Victor Eftimiu

În democrație, nimic nu e mai lipsit de decență și respect față de sindicaliștii care te-au ales să-i reprezinți decât să fii o LICHEA la dispoziția conducerii întreprinderii – așa cum este Ioana Onofrei, de peste 16 ani la șefia Sindicatului CEC Bank. Din lăcomie, Onofrei mai vreau un mandat, începând cu 28 februarie 2020, deși are 69 de ani și este pensionară! Iar angajații CEC nu îi refuză dorința!!!

Nu este nimic mai josnic decât să mergi cu fața caldă și înțelegătoare de femeie în vârstă în fața sindicaliștilor care te-au ales să le aperi interesele, iar în spatele ușilor închise să bați palma cu directorii în defavoarea colegilor, precum un escroc moral feroce – cazul bătrânei Onofrei.

Nu e nimic mai lipsit de caracter decât să te bucuri de moartea unui fost coleg – Liviu Bota -, care a avut curajul să arate mizeria de sub covoarelor din birourile șefilor CEC Bank, cum au făcut-o în public Mihaela Bran, Cristian Nae, Costi Vartolomei și Ioana Onofrei.

Download (PDF, Unknown)

Una dintre Declarațiile de Avere ale sindicalistei Ioana Onofrei

Ioana ONOFREI are o avere uriașă, deși a lucrat toată viața la stat. Își justifică avuția prin faptul că soțul său este “foarte bogat”. Dar, conform Declarațiilor de Avere, soțul ei este un pensionar obișnuit, cu o pensie modestă de 1.202 lei pe lună!!! În schimb, “avuta” Onofrei primește de la CEC Bank 109.240 lei pe an, adică 9.103 lei pe lună, din care pensia este de 1.931 lei pe lună.

Ioana ONOFREI este pensionară, dar pentru că legea îi permite, deși la pensionare a luat ”o căruță” de bani ca primă, s-a menținut angajată ca ofițer de control și ca președinte al Federației Sindicatelor Libere din CEC Bank, chiar sub pulpana “zeului” Nae.

Ioana ONOFREI este de când lumea președinta Federației Sindicatelor din CEC Bank. Pentru că s-a dovedit a fi LICHEAUA perfectă pentru corupta conducere a CEC, după ce s-a pensionat, a fost reangajată pe funcția de ofițer de control și așa a rămas lider de sindicat.

Ioana ONOFREI nu a mișcat un deget împotriva conducerii CEC, de peste 14 ani. Sub dictatura lui Radu Ghețea, Onofrei și-a dezvoltat aptitudinile de lichea, ea fiind la început o luptătoare pentru drepturile salariaților – vezi cazul din 2005. În nenumăratele Comisii de Etică la care a participat ca reprezentat al salariaților CEC atunci când se „judecau” anumiți colegi curajoși, Onofrei a mers pe mâna conducerii CEC. Cazul lui Liviu Bota este elocvent, iar documentele și înregistrările nu mint.

Ioana ONOFREI NU le prezintă sindicaliștilor situația financiară a Federației. De ani de zile, Onofrei NU a depus niciun bilanț contabil în fața celor peste 4.500 de sindicaliști ai CEC.

De fiecare dată s-a făcut că prezintă un bilanț cosmetizat doar în fața Biroului Executiv – o mână de acoliți, printre care Maria Zaharia, Mădălina Bicescu și alții.

Iată cum se Oprește la Sursă, direct de pe “fluturaș”, cotizația sindicală pentru bunăstarea lui Onofrei

Ioana ONOFREI este vistiernică, an de an, la o sumă cuprinsă între 300.000 și 500.000 de euro! Este un mister total unde s-au dus în ultimii 16 ani circa 6 milioane de euro! Acești 6 milioane de euro au fost strânși din cotizațiile lunare OPRITE la SURSĂ din salariile membrilor Federației, de către contabilitatea CEC! Dacă este adevărat ce se spune, că Onofrei și acoliții ei – Zaharia, Bicescu și alții – s-au dedulcit la borcanul cu miere, atunci este necesară intervenția procurorilor.

Ioana ONOFREI deține o vilă la Viena. Onofrei nu neagă posesia acestei case, dar o justifică în fața sindicaliștilor prin bogăția șoțului! Noi invităm public Agenția Națională de Integritate – ANI să se sesizeze din oficiu, pentru că în Declarațiile de Avere Ioana Onoferi nu face vorbire de această proprietate.

De asemenea, solicităm public ca Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor  – ONPCSB  – să cerceteze de unde a avut fonduri familia Onofrei ca să achiziționeze vila din Viena.

SECUNDA a demarat o anchetă jurnalistică și pe această pistă, a celor 6 milioane de euro strânși de Onofrei din salariile angajaților CEC, bani despre a căror soartănu știu nimic cei 4.500 de membri plătitori. În schimb, Onofrei, Zamfir și Bicescu știu în ce conturi și pe ce “produse” s-au dus cele 6 milioane de euro!

Explicație DEX – special pentru lichelele din CEC:

LICHEÁ, lichele, s. f. Persoană fără caracter și lipsită de demnitate. Om de nimic, lipsit de demnitate, lingușitor, slugarnic. Om în care nu se poate avea încredere. Defect sufletesc. (Sinonime: desfrânat, netrebnic, secătură.)

VA URMA

Până, vă invităm să citiți și…

UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”
Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version