Prin intermediul “incoruptibililor” din Direcţia Antifraudă, premierul Victor Ponta declară război total corupţilor din ANAF şi reţelelor evazioniste gen Bou Ezzedine. Sintagma „economia subterană salvează de colaps România” este susţinută de foarte mulţi analişti economici, de specialişi în finanţe, de politicieni de marcă, dar şi de escroci fiscali cu acces „pe sticlă“.

Organigrama ANAF, pânza de păianjen mafiotă perfectă
Organigrama ANAF, pânza de păianjen mafiotă perfectă

Plecând de la această cinică teoremă, PUTEREA vine în ajutorul infractorilor şi evazioniştilor – consideraţi drept salvatori ai ţării – punându-le la dispoziţie procedeele de fentare a legilor, numele directorilor din fruntea Fiscului, de la care vor putea obţine protecţie, precum şi pe cel al păpuşarilor acelor marionete aflate în cele mai înalte funcţii ale ANAF. Aşadar, acest text nu se adresează contribuabililor oneşti, ci acelora care cunosc punctele nevralgice ale Codului fiscal şi au curajul să le acceseze. De asemenea, articolul nostru poate fi lecturat de funcţionarii ANAF, de avocaţii interesaţi să apere interesele patronilor economiei subterane, de procurorii DIICOT şi, evident, de escrocii fiscali, aceşti eroi ai patriei Mileniului III.

22 de milioane de români plătesc 24% TVA

De câteva săptămâni, generalii Silviu Predoiu şi Vasilică Sarcă de la SRI, Florin Coldea, George-Viorel Voinescu şi Ion Grosu de la SIE şi Gelu Oltean de la DGIPI au pe birou câte 42 de dosare, upgradate zilnic, de agenţii din teritoriu, cu dovezi privind corupţia numirii directorilor în Direcţiile Generale Regionale ale Finanţelor Publice – DGRFP şi a şefilor din Administraţiile Fiscale Judeţene – AFJ.

Dosarele întocmite de SRI şi SIE se găsesc pe masa preşedintelui Traian Băsescu, cele produse de DGIPI se odihnesc pe biroul premierului Victor Ponta, iar rezumatele lor au ajuns şi sub nasul lui Crin Antonescu. După cum observaţi, sunt trei perechi de ochi care pot, dar nu vor să vadă pădurea de copaci.

În tot acest timp, 22 de milioane de români pro-USL şi pro-Băsescu plătesc, zilnic, 24% TVA la orice produs achiziţionat, iar eroii evazionişti colectează circa 60% din această taxă pusă pe capul contribuabililor. Zilele trecute, Consiliul Fiscal, organism independent politic, ce se ocupă cu supervizarea politicilor fiscale şi bugetare ale Guvernului, a arătat “realizările” Executivului USL, în contrapartidă cu rezultatele acţiunilor evazioniştilor: eroii patriei au “haiducit” de la buget circa 1,5 miliarde de euro în primele luni ale lui 2013!

Sfaturi practice

• ESCROCI FISCALI: vă reamintim că ANAF s-a divizat în: 8 Direcţii Generale Regionale – DGRFP şi 41 de Administraţii Fiscale Judeţene plus Administraţia Fiscală Bucureşti; practic, putem vorbi de 42 de Administraţii Fiscale Judeţene – AFJ.

• ESCROCI FISCALI: cei ce operaţi la nivel interjudeţean trebuie să obţineţi protecţie de la unul dintre cei 8 directori generali ai DGRFP, iar cei care acţionaţi judeţean, este necesar să intraţi sub umbrela celor 42 de şefi ai AFJ.

• ESCROCI FISCALI: fiţi deştepţi şi solicitaţi protecţie. Veţi fi primiţi cu braţele deschise de directorii DGRFP şi de către şefii AFJ!

• ESCROCI FISCALI: păpuşarii marionetelor aflate la butoanele AFJ şi DGRFP sunt baronaşii locali şi baronul regional. Dar nu sunt de neglijat nici deputaţii şi senatorii USL, mai ales ai PNL. Liderii politici locali şi-au instalat rudele şi acoliţii în funcţiile de conducere, pentru a oferi protecţie evazioniştilor. Contactaţi-i şi nu veţi regreta! Noi vă punem la dispoziţie numerele de telefon mobil de serviciu ale celor mai importante personaje.

• ESCROCI FISCALI: aveţi de partea voastră atât prevederi în Codul fiscal şi în cel penal, cât şi pe înalţii funcţionari de stat şi politicienii dispuşi să vă susţină fărădelegile, pentru comisioane cuprinse între 10 şi 20% din TVA evazionată.

Escroci fiscali: nu încercaţi să fentaţi pânza de păianjen ţesută de şefii ANAF. Veţi fi prinşi şi deferiţi Parchetelor. Nu jucaţi la cacealma, pentru că riscaţi prosteşte! Mulţumiţi-vă cu statutul de “eroi”, nu alergaţi după cai verzi pe pereţi; nu toţi aveţi genă de gangster, precum arabii care activează pe teritoriul românesc.

• ESCROCI FISCALI: nu fiţi lacomi; protectorii vă urmăresc marfa de cum a intrat în ţară, conform programului TRAFIC INTERN lansat de ministrul Chiţoiu. Puteţi “blura” datele din calculatoarele ANAF, dar efortul financiar este imens, cu mult peste valoarea TVA escrocată.

• ESCROCI FISCALI: neplata dărilor către stat vă va transforma în purceluşi apetisanţi pentru şefii ANAF. Nu protestaţi, nu faceţi scandal, nu vă duceţi la mass-media când o să fiţi anunţati că aveţi conturile blocate. La aflarea veştii trebuie să strigaţi fericiţi “Bingo!”, pentru că blocarea conturilor este invitaţia directorilor de la COLECTARE pentru negocieri strategice de… comision (binecunoscuta “zeciuire”). Trebuie doar să aveţi pregătiţi bani albi pentru zile negre, bani reţinuţi din fondurile pe care nu le-aţi plătit la stat. În cazul în care nu aveţi bani lichizi, nu disperaţi: PROTECTORII se mulţumesc şi cu terenuri intravilane, apartamente şi case de vacanţă. Mai nou, se caută acţiuni la purtător, emise de firme întregistrate în paradisuri fiscale.

• ESCROCI FISCALI: fiţi atenţi la următorii “băieţi răi”, care ţin cu tot dinadinsul să ducă ţara de râpă, să o bage în colaps financiar, prin eradicarea economiei subterane: agenţii SRI aflaţi sub comanda lui George Maior, spionii SIE – de sub tutela lui Teodor Meleşcanu – şi inspectorii DGIPI – din ograda lui Gelu Oltean.

• Escroci fiscali: nu uitaţi, şefii ANAF şi liderii politici au de întreţinut familii  numeroase – căţel, purcel etc. -, iar nevoile lor financiare sunt conform standardelor ridicate din zona „high life“ în care se învârt. Nu aveţi decât să contribuiţi cu maxim 20% la menţinerea bunăstării păturii oligarhice – şi toată lumea va fi fericită, mai puţin agenţii lui Maior, spionii lui Meleşcanu şi inspectorii lui Oltean.

Codul fiscal îi sprijină pe evazionişti

În primul rând, prin grija fostului premier Adrian Năstase, începând cu anul 2004 eroii evazionişti nu mai sunt OBLIGAŢI să solicite controlul şi acordul ANAF pentru a vinde o firmă pe care au înglodat-o la stat. Astfel, „salvatorii economiei” pot transfera răspunderea penală pe umerii unor personaje nevinovate, sărace la propriu şi la figurat. Prim-ministrul Victor Ponta şi ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, nu dau semne că ar dori să reintroducă în Codul fiscal această prevedere antievazionistă! De fapt, nici premierii Tăriceanu, Boc sau MRU nu au vrut să reintroducă în lege obligativitatea controlului fiscal „în amonte” de vânzarea firmelor.

În al doilea rând, cu excepţia cerealelor, în România nu se practică taxare inversă la produsele intracomunitare. Practic, la un milion de euro puteţi evaziona 24% TVA, adică 240.000 de euro. Dacă reţineţi pentru dumneavoastră 100.000 de euro, rămâneţi, domnilor eroi escroci, cu 140.000 de euro pentru plata protecţiei către şefii ANAF. Evazionistul de talia arabului Maher Bou Ezzedine ştie despre ce vorbim. Reţelele sale dezvoltate în proximitatea unor “avicole” reprezintă adevărate lecţii de escrocare. Dar, atenţie! Trebuie să aveţi în echipă jucători de înaltă clasă, aşa cum deţine sub contract Bou Ezzedine: secretarul de stat din MF, Gheorghe Gherghina – prin intermediul firmei sale de consultanţă – sau doamnele Anişoara Olteanu şi Felicia Mateescu, eminenţele cenuşii care pun în practică ideile şiretului arab.

În al treilea rând, în tranzacţiile cu legume-fructe, carne şi produse accizabile, toate purtătoare de TVA, aveţi obligaţia, conform Codului fiscal, să achitaţi TVA. Dar dacă înfiinţaţi un lanţ evazionist din mai multe firme şi plimbaţi marfa prin intermediul societăţilor situate în mijlocul lanţului, doar în acte, intracomunitar, iar după circa o lună şi după ce aţi vândut produsele radiaţi aceste societăţi, veţi păstra tot TVA-ul în buzunarul de la piept şi veţi putea alimenta economia subterană.

În al patrulea rând, când achiziţionaţi produse second-hand în tranzacţiile intracomunitare, conform Codului fiscal aveţi obligaţia să achitaţi TVA doar la adaosul comercial, nu la valoarea de vânzare a produsului.

(Acest exemplu trebuie citit doar de naivi; eroii escrocii sunt rugaţi să treacă peste el. Dacă firma românească B cumpără de la o firma dintr-un stat european A produse fără TVA, de 100.000 de euro, şi le revinde cu 100.100 de euro către o persoană fizică din ţara firmei A, Codul fiscal obligă firma B să achite în România 24% TVA la doar 100 de euro, adică 24 de euro. Dar, în „amonte” de perfectarea tranzacţiei, patronul de la firma B are o discuţie evazionistă cu persoana fizică din ţara europeană a firmei A. Ei au ajuns la înţelegerea ca persoana fizică, în loc să plătească suma de 24.000 de euro aferent celor 100.000 de euro, să achite patronului firmei B doar 12.000 de euro peste suma de 100.000 de euro. Astfel, persoana fizică din statul european A, în loc să plătească 124.000 de euro, va achita 112.000 de euro şi va face o economie de 12.000 de euro, iar bugetul României va pierde 24.000 de euro!).

Evident, mai sunt şi alte metode de fentare a Codului fiscal, dar cele amintite au făcut carieră în România. Aici merită semnalat că, în ultimii ani, au căzut la datorie foarte puţini eroi evazionişti, graţie protecţiei oferite de inamovibilii şefi ai ANAF şi DIICOT.

Directorii DGRFP sunt foştii şefi ai Fiscului

Organigrama DGRFP defineşte cele 8 regiuni fiscale. Odată cu nominalizările directorilor generali ai DGRFP s-au stabilit şi baronii regionali.

În harta ANAF vă prezentăm plasa de păianjen mafiotă perfect concepută de liderii politici ai USL. (Vă invităm să studiaţi desfăşurarea de forţe ANAF cu creionul roşu în mână!)

Pentru cei ce doresc să-şi sacrifice viaţa pentru ţară şi să devină eroi escroci, dar nu au carte şi nu ştiu să citească o hartă, le oferim tabelul de mai jos, cu principala informaţie: telefoanele de serviciu ale baronilor regionali, păpuşarii marionetelor DGRFP. Spunem asta pentru că toţi cei 8 directori DGRFP au fost NUMIŢI în funcţie de către Gelu Diaconu, preşedintele ANAF, la solicitarea expresă a preşedinţilor de Consilii Judeţene în cârdăşie cu liderii PNL locali.

Aşadar, fiecare baron regional şi-a plasat “omul de casă” în importanta funcţie de director general al DGRFP. Veţi observa că toţi cei opt directori generali sunt foştii şefi ai defunctelor Direcţii Fiscale judeţene – DGFP şi absolut toţi au pus umărul la dezvoltarea evaziunii fiscale în ultimii ani, sub preşedinţiile de la ANAF ale lui Daniel Chiţoiu, Sorin Blejnar, Şerban Pop şi Gelu Diaconu.

După cum vedeţi, concluzia vine de la sine: cum cei 8 directori generali sunt specializaţi la locul de muncă în protejarea escrocilor fiscali, vom avea în următorii ani o evaziune demnă de cea reuşită de “onorabilul domn” Sorin Blejnar.

Iată mai jos duetele regionale care pot oferi protecţie eroilor evazionişti:

Capitala regiunii: Bucureşti

Baronul regional: Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov – tel.: 0742.100.050;

Directorul general DGRFP: Marian Rizea, fost şef al DGFP Ilfov;

Capitala regiunii: Timişoara

Baronul regional: Ioan-Mircea Moluţ, preşedintele CJ Hunedoara – tel.: 0254.211.350;

Directorul general DGRFP: Lucian Heiuş, fost şef al DGFP Hunedoara;

Capitala regiunii: Craiova

Baronul regional: Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj – tel.: 0744.561.147;

Directorul general DGRFP: Silviu Pârvuleţu, fost şef al DGFP Dolj;

Capitala regiunii: Ploieşti

Baronul regional: Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova – tel.: 0723.588.801;

Directorul general DGRFP: Daniel Petre, fost şef al DGFP Prahova;

Capitala regiunii: Galaţi

Baronul regional: Nicolae Bacalbaşa, preşedintele CJ Galaţi – tel.: 0744.694.242;

Directorul general DGRFP: Costică Onică, fost şef al DGFP Galaţi;

Capitala regiunii: Braşov

Baronul regional: Aristotel Căncescu, preşedintele CJ Braşov – tel.: 0721.292.950;

Directorul general DGRFP: Lucian Voinescu, fost şef DGFP Braşov;

Capitala regiunii: Iaşi

Baronul regional: Cristian Adomniţei, preşedintele CJ Iaşi – tel.: 0726.200.600;

Directorul general DGRFP: Ioan Grigoroiu, fost şef al DGFP Iaşi;

Capitala regiunii: Cluj

Baronul regional: Horea Uioreanu, preşedintele CJ Cluj – tel.: 0744.786.697;

Directorul general DGRFP: Costin Mihai, fost şef al DGFP Cluj.

Escroci fiscali, fiţi deştepţi!

Prin regionalizarea ANAF, evazioniştii care activau în mai multe judeţe şi au fost nevoiţi în trecut să solicite protecţie de la mai mulţi şefi de Direcţii Fiscale judeţene au acum şansa să se adreseze unui singur director general, cel al DGRFP din aria de operare.

Prin lista de mai jos, venim în ajutorul escrocilor fiscali care desfăşoară activităţi economice interjudeţene.

Evazionişti: citiţi în continuare ariile de competenţă ale DGRFP aşa cum au fost ele legiferate prin Anexa 2 din HG 520/2013, sub semnăturile premierului Victor Ponta, ministrului Finanţelor Daniel Chiţoiu, vicepremierului Liviu Dragnea şi miniştrilor Mariana Câmpeanu, Liviu Voinea şi Radu Stroe.

Capitala regiunii: Bucureşti

Judeţele subordonate: Ilfov şi municipiul Bucureşti;

Capitala regiunii: Timişoara

Judeţele subordonate: Timiş, Arad, Hunedoara şi Caraş-Severin;

Capitala regiunii: Craiova

Judeţele subordonate: Dolj, Mehedinţi, Gorj, Olt şi Vâlcea;

Capitala regiunii: Ploieşti

Judeţele subordonate: Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi şi Ialomiţa;

Capitala regiunii: Galaţi

Judeţele subordonate: Galaţi, Brăila, Buzău, Vrancea, Tulcea şi Constanţa;

Capitala regiunii: Braşov

Judeţele subordonate: Braşov, Alba, Sibiu, Covasna, Harghita şi Mureş;

Capitala regiunii: Iaşi

Judeţele subordonate: Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, Bacău şi Vaslui;

Capitala regiunii: Cluj

Judeţele subordonate: Cluj, Maramureş, Bihor, Satu-Mare, Bistriţa-Năsăud şi Sălaj.

P.S.: În caz că, fără voia noastră, am comis greşeli în dactilografierea unora din numele şefilor DGRFP sau a baronilor regionali, îi rugăm pe “botezaţi” să ne contacteze pentru a remedia eventualele erori. Nu de alta, dar nu vrem sub nici o formă să oferim informaţii eronate escrocilor fiscali – aceşti eroi ai patriei care muncesc zi şi noapte să ţină în viaţă economia României, după cum insistă să ne spună la televizor marii noştri specialişti şi oameni politici.

SECRET DESECRETIZAT!

Documentele, datele şi informaţiile similare cu cele prezentate de noi şi obţinute prin metode jurnalistice au fost strânse de agenţii speciali din teritoriu şi sunt pe masa de lucru a directorilor SRI, SIE şi DGIPI. Evident, dosarele sunt ştampilate “strict secret” şi rezervate numai ochilor preşedintelui Traian Băsescu, ai premierului Victor Ponta şi ai preşedintelui Senatului, Crin Antonescu. Dar odată cu publicarea articolului nostru, pe lângă cei implicaţi direct în reorganizarea Fiscului, tot românul va putea afla cine sunt „eroii evazionişti” ai patriei şi protectorii lor din ANAF şi din zona politică.

Incoruptibilii lui Victor Ponta

Aflat la Suceava, primul-ministru Victor Ponta a ţinut să anunţe că pe cei opt şefi ai Direcţiilor Regionale Antifraudă îi va numi luni, 19 august 2013, iar decizia îi aparţine 100%. După ce “incoruptibilii” lui Ponta vor fi înscăunaţi în cele opt “capitale antifraudă” din regiunile ANAF – Suceava, Constanţa, Alexandria, Târgu-Jiu, Deva, Oradea, Sibiu, Bucureşti – se vor organiza concursurile pentru ocuparea posturilor de inspectori. Premierul Victor Ponta pariază pe incoruptibili şi este de părere că “Direcţia Antifraudă este o idee de reformă a administraţiei fiscale pe care n-a realizat-o nimeni în ultimii 20 de ani. Unul dintre jurnalişti pe bună dreptate spunea că e un fel de DNA al Finanţelor. Da, pentru că Direcţia Antifraudă va fi complet independentă şi politic şi administrativ. Răspunde în faţa mea ca prim-ministru. Are răspunderi şi colaborare legală şi directă cu Parchetul şi cu serviciile de informaţii, care au atribuţii în combaterea evaziunii fiscale şi contrabandei”.

Concluzie

După ce am lecturat numele celor numiţi în funcţiile de conducere din DGRFP şi AFJ, putem concluziona că reorganizarea ANAF a avut un singur ţel: să cimenteze corupţia din Fiscul românesc. Cât priveşte colectarea taxelor de către reorganizata ANAF, această îndatorire fundamentală va continua să genereze foarte mulţi bani negri, foarte multe reţele evazioniste, foarte mulţi „eroi escroci”.

Va urma!

Pentru a închide cercul protecţionist şi a definitiva ajutorul nostru acordat eroilor evazionişti, vom publica şi cele 42 de tandemuri judeţene. Din datele adunate până în acest moment avem deja câteva surprize. Veţi vedea că nu peste tot în ţară preşedintele CJ este baronul judeţean şi păpuşarul marionetei postate în fruntea AFJ.

Veţi mai vedea că politicienii şmecheri şi-au plasat oamenii în funcţiile de directori ai departamentelor de COLECTARE judeţene şi regionale, şi nu în cele de CONTROL! Şi veţi constata că nimic nu le califică pe unele persoane să ocupe înaltele funcţii din Fisc, singurul atu fiind apartenenţa la un grup mafiot protecţionist, păstorit de baronaşul local sau de liderii liberali judeţeni.

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version