Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

DOCUMENT! SECUNDA a ajutat la eliminarea a doi membri marcanți din Grupul de Interese CEC: Nae și Huțanu!

Episodul 36, Armaghedonul CEC.

Au mai rămas în Grup Bogdan Neacșu, Lucica M. Popa, Mirela Iovu, Laura Mihai și Ioana Onofrei!
La televiziunea infractorului Adrian Sârbu, ALEPH News, s-a reinventat emisiunea „Spălătură de cadavre”, unde Bogdan Neacșu a râs ca proasta satului și a fost ridicat în slăvi de ziceai că vrea să-l ia acasă pe fostul șef de la ProTV!
Așa a înțeles inculpaltul Sârbu să-l ajute pe Neacșu pentru că i-a dat un împrumut ce va deveni neperformant!

Proaspăt concediatul Cristian Nae își adună acoliții pentru a-i pregăti sufletește și lămuri să nu trădeze, să nu facă denunțuri; că va avea grijă de ei, că îi va lua cu el la FEROVIARA, unde Nae este anunțat ca vicepreședinte!

Pentru a elimina eventualele suspiciuni, le-a dat ordin acoliților să intre în concediu de odihnă! Întâlnirea este programată la Craiova.

Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei (am trecut cu roșu membrii extirpați și în urma dezvăluirilor din SECUNDA)

SECUNDA e mai tare ca ZF și Bursa!

De la primele episoade din Saga CEC publicate de SECUNDA, membrii Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu, Onofrei și acoliții lor au lansat ideea că nu li se va întâmpla nimic, pentru că „ce scrie o fițuică ordinară nu ia nimeni în seamă”.

Ne-au împroșcat cu noroi în fiecare zi, dar mai ales în cele când publicam câte un episod. După apariția fiecărui articol, Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu, Onofrei, Vartolomei, Bogojel, Bratu, Ivan etc. făceau un jalnic spectacol în fața angajaților, denigrând cotidianul online SECUNDA astfel:

 • SECUNDA e o fițuică ordinară;
 • SECUNDA minte și publică documente false;
 • SECUNDA va fi dată în judecată de CEC, iar ziariștii de rahat vor rămâne pe drumuri;
 • SECUNDA publică neadevăruri, ca să-și facă rating pe spinarea CEC;
 • SECUNDA nu reprezintă nimic în media;
 • etc. etc.

Când au înțeles că SECUNDA nu bate câmpii așa cum invocau ei și că la Ministerul Finanțelor se mișcă apele, membrii Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei au încercat pe mai multe canale să blocheze ancheta jurnalistică.

Iar, în final, au comis un atac nemaiîntâlnit după ’89 la adresa libertății de exprimare și a presei din România: Neacșu a cerut instanței de judecată ca, printr-o Ordonanță Președințială, să fim obligați să ELIMINĂM toate episoadele publicate și să ni se INTERZICĂ să mai scriem pe viitor despre ilegalitățile comise de Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei.

După ce judecătorii i-au trimis după semințe cu solicitarea lor antidemocratică, Neacșu, Popa, Iovu & Co întreabă în fiecare dimineață, obsesiv, „ce a mai scris SECUNDA?”.

De aceea, ne grăbim să le satisfacem obsesia bolnavă, cu trei-patru episoade în cascadă. În care Neacșu, Popa, Iovu, Mihai și Topală sunt actorii principali – pentru că vorbim despre credite neperformante, șantaj și corupție!

Anunțul intern al CEC doar pentru știința directorilor de sucursale: Nae și Huțanu – aut! Acum, SECUNDA îl face public și pentru cei 6.000 de „mucoși” din CEC Bank.

Din ȘAPTE negri  mititei
au rămas doar CINCI!
Unul e spre DNA…

Ei bine, astăzi îi anunțăm pe cei 6.000 de angajați ai CEC că „fițuica ordinară” SECUNDA a reușit să elimine din CEC Bank doi membri din Grupul de Interese care a cotropit banca deținută 100% de stat:

 • Cristian Nae, director general DART;
 • Elena Huțanu, director Resurse Umane.

De asemenea, a fost înlăturat din CEC Costi Vartolomei, șeful de la Timișoara, cel care și-a pus semnătura pe celebrul credit neperformant dat unei societăți deținute de primarul Reșiței, Ioan Popa, și de președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca – ambii susținuți frenetic de ministrul liberal „jeacă de piele”, Vela.

Aici avem de menționat că Vartolomei a plecat cu tolba plină: a primit ILEGAL, la despărțire de CEC, un bonus de 10.000 de euro. (Vom reveni cu amănunte.)

Grupul de Interese Popa, Vela, Marșalic și Dunca: în 6 decembrie va pune gheara pe Caraș-Severin

Neacșu, la „spălare de cadavre”!

Da, o să vedeți bine la finalul articolului: Neacșu râde ca proasta satului pe sticla Aleph – televiziunea minimalistă a infractorului Adrian Sârbu. Nu, fotografiile nu sunt trucate, nu e o glumă proastă. Asta s-a întâmplat în urmă cu șase zile la televiziunea de garsonieră inventată pe banii CEC-ului de către escrocul Adrian Sârbu.

Da, iar ați citit bine: Bogdan Neacșu i-a acordat un împrumut lui Sârbu pentru a pune pe picioare „conceptul aleph” – un șirag de posturi tv care să-l reintroducă pe Adrian Sârbu în „Liga Mare” din care a fost scos de procurorii DNA și priponit în „beciul domnesc”. Iar Sârbu i-a sărit în ajutor lui Neacșu – prost e cine crede că gratuit! – și l-a pus să răspundă la un interviu cu întrebări servite!

(Despre împrumutul CEC pentru Aleph Media vom mai vorbi!)

Vlad Craioveanu și invitatul său surpriză! Începe „spălarea de cadavre” marca Adrian Sârbu – Aleph News!

Albirea cu lapte și ungerea cu miere marca Aleph News!

Vă mai aduceți aminte de Mihai Tatulici și emisiunile lui sinistre de tip „spălătură de cadavre”, prezentate pentru început la PRO TV și apoi la Realitatea TV? Când Tatulici invita în studio câte o cârpă umană, un escroc dovedit, un mare șef politic ce trebuia salvat din cazanul cu smoală, îmbăiat cu lapte și uns cu miere?

Ei bine, infractorul Adrian Sârbu a găsit un urmaș al lui Tatulici în persoana jurnalistului Vlad Craioveanu și a reinventat odioasa „spălare de cadavre” la televiziunea Aleph News. Sub numele „Ochii pe mine”!

Bilanțul SC Aleph Media SRL. Câte firme cu asemenea rezultate financiare ar primi credit de la CEC-ul păstorit Bogdan Neacșu? Sau…

Iar în emisiunea de miercurea trecută, Craioveanu i-a ridicat mingea la fileu lui Neacșu, șeful CEC, de l-a făcut să râdă ca proasta satului – de parcă în România viața ar fi în roz!

Da, pentru Neacșu și Grupul de Interese din care face parte se poate spune că viața e roz – deși Nae și Huțanu au fost extirpați din CEC ca două măsele stricate!

E de pus în ramă un salariu cuprins între 6.000 și 16.000 de euro în mână, pe lună, în Vreme de Pandemie, de la o bancă 100% de stat. Adică, un total pe 10 luni de:

 • 160.000 de euro – Bogdan Neacșu!
 • 130.000 euro – Lucica Popa
 • 120.000 de euro – Mirela Iovu
 • Laura Mihai – 100.000 de euro
 • 100.000 de euro- Cristi Nae
 • 60.000 de euro – Elena Huțanu.

Da, să dai circa 4.000 de credite neperformante în 2 ani este o performanță greu de egalat! Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei a reușit un asemenea dezastru pe bani publici și, după cum ați citit mai sus, membrii lui sunt premianții clasei, nu aruncați în „beciul domnesc”!

Iată, în ȘAPTE imagini extrase din talk-show-ul „Ochii pe mine” de la televiziunea inculpatului Adrian Sârbu, câteva dintre „performanțele” lui Bogdan Neacșu, comise doar în Anul Pandemiei și, evident, omise în emisiunea „spălarea de cadavre” de pe Aleph News. Emisiune în care nu s-a pus nici măcar o singură întrebare jurnalistică de calitate și de interes public:

N. B. Pentru curioși, iată emisiunea despre care am făcut vorbire, în care invitatul Adrian Vasilescu a devoalat făcătura:

VA URMA

Citiți și…

Episodul 35, Armaghedonul CEC! Neacșu, Popa și cu Iovu RUINEAZĂ intenționat banca deținută 100% de stat!
Episodul 34, Armaghedonul CEC. ATENTAT! Neacșu, Popa, Iovu & Co au vrut ca judecătorii să reinstaureze CENZURA comunistă printr-o Ordonanță Președințială!
Episodul 33, Armaghedonul CEC. Hoața Onofrei vrea grevă generală, ca să nu fie dezintegrat Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și… Onofrei!
Episodul 32, Armaghedonul CEC. Nae a fost eliminat! Urmează Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Huțanu și Onofrei!
Episodul 31. INCREDIBIL! Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei încalcă FLAGRANT ordonanțele Guvernului Orban în vreme de Pandemie!
Episodul 30. DOCUMENTE! Onofrei, șefa escroacă de sindicat s-a făcut preș în fața Grupului de Interese de la CEC: NU se măresc salariile!
Episodul 29. DOCUMENTE! Bossul CEC Bogdan Neacșu poate da din bani publici, după bunul plac, prime și măriri de salarii!
Episodul 28, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE! 9 șefi CEC „fac ceva maro” pe propriile semnături și comit fapte penale!
Episodul 27, Armaghedonul CEC! Guvernul a aprobat propunerea lui Cîțu: Mirela Călugăreanu, șefă la ANAF și președinte CA al CEC Bank!
Episdoul 26, Armaghedonul CEC. DOCUMENT INTERN! CEC este Unitatea Militară a Grupului NPIMNHO!
Episodul 25. Ileana Brăilă câștigă procesul împotriva hărțuirii profesionale practicate de șefimea CEC!
Episodul 24, Armaghedonul CEC. DOVADA că președinta Onofrei a devalizat Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 23, Armaghedonul CEC. Fals în Acte Publice cu împrumuturi care NU se trag! Rezultatele CEC, neautentice!
Episodul 22. DOCUMENT. 23 de angajați CEC, concediați printr-o MANEVRĂ ce încalcă grosolan Codul Muncii!
Episodul 21, Armaghedonul CEC. Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei au distrus Sucursala Timișoara dând afară 23 de angajați!
Episodul 20, Armaghedonul CEC. NAE are FEUDĂ! Neacșu și Cinteză îl protejează!
Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”
Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
907 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv