Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:

Episodul 32, Armaghedonul CEC. Nae a fost eliminat! Urmează Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Huțanu și Onofrei!

SECUNDA a repurtat un prim mare succes jurnalistic în serialul de dezvăluiri privind banca deținută 100% de stat, CEC Bank!

Nae a făcut un salt uluitor, în minus:
– a adus CEC de la o bancă de pe locul 7 din clasamentul BNR la una de pe locul… 32;
– de la cotă de piață de 6,64% la una de… 0,09%;
– de la 1.000 de agenții la… 11 agenții etc!
Săritura lui Nae ne arată cu NIMENI din sistemul bancar care se respectă nu-l mai vrea pe cel mai sinistru director de bancă!

Ce veți citi în continuare
este un PAMFLET!
Trebuie înțeles ca atare!

SECUNDA publică GRATUIT toate punctele de vedere trimise Redacției de către persoanele amintite în acest PAMFLET.

Adio, Cristian “Hărțuitorul” Nae! 

O, ce veste minunată!

Patronii Băncii FEROVIARA, Olimpiu Bălaș (67,11%) și Valer Blidar (20,77%), l-au achiziționat pe Cristian „Hărțuitorul” Nae oferindu-i poziția de vicepreședinte. Așa se laudă cerberul, cui vrea să-l asculte, pe holurile CEC Bank! Dar nu spune că a plecat „liber de contract”. Și nici cât a primit „impresarul”.

Considerând că „Hărțuitorul” nu minte și alege să spună adevărul – ceva aproape imposibil pentru Nae –, am decis să-i ajutăm pe acționarii Băncii FEROVIARA, Bălaș & Blidar, să ÎNȚELEAGĂ pe cine au achiziționat și ce șefi mai pot transfera de la CEC Bank dacă vor să-și falimenteze compania în maxim șase luni.

N.B. 6.000 de angajați ai CEC le mulțumesc patronilor Băncii FEROVIARA Olimpiu Bălaș și Valer Blidar pentru că i-au salvat de coruptul și hărțuitorul Cristian  Nae.

Angajații CEC îi mai roagă pe acționarii Băncii FEROVIARA să aibă în vedere transferul și a celorlalți membrii din Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, dar și pe Jecanca – o comunistă atât de înfocată, cum numai pe vremea bolșevicilor s-ar fi­ găsit!

Bălaș și Blidar – patronii Băncii FEROVIARA

„Bancherii” Bălaș și Blidar,
ce glumă bună cu achiziția lui Nae!

Domnilor Bălaș și Blidar! SECUNDA are încredere în curajul dumneavoastră de a solicita și transferarea, alături de Nae, a lacheilor săi din teritoriu (anumiți directori de sucursale), printre care îi nominalizăm pe Costi Vartolomei, Liviu Ivan, Emanuel Diculescu și Mihaela Bran. Lista este mai vastă, evident.

Domnilor Bălaș și Blidar! Nae, un specialist al deplasărilor erotice săptămânale pe banii băncii, o să vă arate cum se diminuează profitul, prin deconturi: bilete de avion la clasa business, cazări în mini-hoteluri de lux din locații cu circuit închis, diurne de nabab, mese festive de trei ori pe zi etc.

Domnilor Bălaș și Blidar! Nae vă va produce o atmosferă atât de toxică și va instaura un climat de muncă atât de acru în FEROVIARA, încât veți face deliciul presei. Cea ce nu e rău pentru o bancă cu o cotă de piață – 0,09% – ușor mai mică decât procentul obținut la ultimele alegeri de fiica doamnei Iovu, Alexandra, ca membră al unui partid deșuchiat (Restart România): 444 de voturi din peste 300.000 posibile – 0,14%!

Mirela Iovu – mama și vicepreședintele CEC Bank

Apropo, domnă Mirela Iovu:

Știați că Liviu Dragnea a fost condamnat la pușcărie cu suspendare pentru că, în timpul campaniei electorale, le-a cerut angajațiilor săi, prin telefonul mobil sau prin viu grai, să voteze cu candidații PSD?

Cum și Dvs. ați procedat la fel cu angajații CEC din Sectorul 6, cărora le-ați cerut să voteze cu Restart România, unde a candidat pentru primărie  fiica Alexandra Gheorghe-Iovu, oare ce vor zice procurorii?

Oare distinsa colegă Lucica Popa va fi denunțător-martor?! Că doar ea, Lucica, v-a prins cu furca telefonului în mână!

Alexandra Gheorghe-Iovu – fiică și președinte interimar la filiala Sector 6 a partidului ratat Restart România

Domnilor Bălaș și Blidar! Inegalabilul Nae vă va aduce în firmă ingineri atât de nepregătiți bancar, încât veți pierde, în maxim un an, și bruma de capital pe care o aveți acum – 80 de milioane de lei. Ceea ce nu e rău pentru o bancă cu profit de butic de cartier – 190.000 lei pe an!

Domnilor Bălaș și Blidar!  Vă rugăm, nu-l ratați pe Nae. O să aveți atât scandal intern, încât veți ajunge imediat în paginile SECUNDA. Gratuit!

Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei

Transferuri neregretabile, irefutabile!

Domnilor Bălaș și Blidar! Dacă vreți „să nu aveți cu angajații scârbă în casa” FEROVIARĂ, vă sfătuim călduros să o transferați de la CEC și pe pensionara sindicalistă Ioana Onofrei. Vă garantăm că va fura toți banii din Fondul Sindicatului și că, deși vă veți obliga prin Contract Colectiv de Muncă să creșteți anual salariile cu 4%, Onofrei va lămuri angajații că nu trebuie crescute, ba, mai mult, că ei merită maxim 1.900 lei pe lună! Chiar și că trebuie să vină cu bani de acasă, ca să vă primiți dividentele!

Domnilor Bălaș și Blidar! SECUNDA vă mai recomandă călduros să achiziționați și binomul Huțanu & Jecan – resurse umane, nu glumă! Cele două o vor seconda pe Onofrei în stârpirea oricărei răzvrătiri din partea angajaților. Mai mult, Jecanca, o bolșevică de înaltă clasă, devotată trup și suflet sclavagismului, va reinstaura modul comunist de adresare: „Să ne trăiți, domnule patron!”. Tare asta, nu?

Acoperiș-balcon! Ultima modă bancară!

Domnilor Bălaș și Blidar! Prin achiziția doamnei Laura Mihai veți instaura în FEROVIARA comisionul-mită de 10% – la orice credit! Știți de ce o propunem? Pentru că, din câte ne spuneți, Banca FEROVIARA a avut un randament de 25 de lei pe an pe cap de client. Iar cum grandioasa doamnă Mihai percepe parandărăt de 10%, este evident că nu se va încurca cu un randament de 25 de lei; nu se cade ca maestra Laura să muncească pentru un mini-mizilic de DOI lei și 50 de bani per contract. Cum doamna percepe 10% la credite de milioane de euro, trebuie să vă așteptați la astfel de poveri, dacă o achiziționați pe Laura Mihai. E o piatră de moară pe care nu trebuie să o ratați!

Domnilor Bălaș și Blidar! Am lăsat la urmă două capacități bancare cum rar veți avea șansa să le achiziționați de pe piața internă! Este vorba despre avangardista, mirifica, focoasa Lucica Mihaela Popa și de stelara, regala, prințesa juridicului, Mirela Iovu. Cele două doamne, ambele provenind din negura serviciilor, vă vor organiza banca atât de bine, încât nu veți mai dori să îi fiți patroni și o să decideți să vă ștergeți din CV-uri, cu cătran, orice legătură cu FEROVIARA.

Domnilor Bălaș și Blidar! Era să uit de Bogdan Neacșu. Ei bine, dolofanul de Bogdănel merită transferat nu pentru că este un bancher foarte, foarte prost pregătit profesional, că habar nu are despre ce înseamnă riscul bancar sau că nu știe cum se conduce o bancă. NU! El are o calitate cu adevărat unică în industria bancară din România: este PROTEJAT până la cer și înapoi de matusalemicul guvernator Mugur Isărescu! Eeee, ce ziceți de acest sfat?!

Sfat SECUNDA pentru Bălaș și Blidar: Dacă l-ați luat pe Nae, achiziționați-i și echipa. Sunt excepțional de lachei!

Totuși, cu calul ce ați avut?!

Domnilor Bălaș și Blidar! Noi v-am oferit informații sub forma unei satire. Sperăm că, fiind oameni de afaceri – e drept, și averea voastră se sprijină tot pe bani publici nu prea clar explicată proveniența lor -, veți înțelege că dacă vreți să vă salvați banca de la faliment și să aveți un randament pe credit mai mare de 25 de lei pe an este nevoie să vă angajați profesioniști, nu matracucile de la CEC Bank, care au produs atât rău celebrei bănci deținute 100% de stat.

Domnilor Bălaș și Blidar! Dacă, în ciuda expozeului nostru umoristic, veți decide că „oamenii de valoare” enumerați mai sus trebuie angajați de Banca FEROVIARA, vă întrebăm cât se poate de serios:

– Ați băut gaz lampant, când ați decis să-l angajați la FEROVIARA, ca vicepreședinte, pe coruptul și viitorul pușcăriaș Cristian Nae?!

Dacă nu ne credeți, atunci hai, domnilor Bălaș și Blidar, salvați CEC de un grup atât de corupt încât a produs pagube de sute de milioane de euro în doar UN an și jumătate! Angajați tot Grupul de Interese și pe acoliții lor de la banca deținută 100% de stat. Nu sunt decât 60-70 de oameni care sufocă CEC Bank cu urdorile lor pline de venin și lipsă de empatie!

Până aici, acesta a fost un PAMFLET! El trebuie citit și înțeles ca atare! Acum urmează ceva trăznet!

Extraordinarul salt a lu’ Nae

Reamintim că, sfidând ordinele Guvernului Orban privind noile restricții anti-COVID-19, Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei a organizat la Hotel Hilton din Sibiu, pentru trei zile (7-9 octombrie), o întâlnire de lucru cu peste 50 de directori de sucursale CEC.

În conducerea băncii 100% deținută de stat sunt foarte multe măsele cariate pline de puroi. Cele mai multe izvoare cancerigene se regăsesc în Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei.

Unul dintre cei mai siniștri șefi din sistemul bancar românesc este directorul DART CEC, Cristian Nae. Ei bine, la întâlnirea de joi, 8 octombrie, de la Hotel Hilton din Sibiu, la ora 16.00, Nae și-a anunțat plecarea din CEC:

„Începând cu data de 1 noiembrie 2020 voi părăsi CEC și voi deveni vicepreședintele Băncii Feroviara.”

Apoi, plin de nervi, Nae a părăsit Sibiul, de frica COVID-19. În schimb, Laura Mihai, directoarea de la Credite Mari, dar și cel mai corupt șef din CEC, au rămas împreună cu directorii de sucursale. Vineri, după masa de dimineață, toți șefii din teritoriu au părăsit Hotelul Hilton din Sibiu luând drumul sucursalelor.

SECUNDA salută decizia directorului Nae de a părăsi CEC Bank și îl felicită pentru uriașul salt pe care îl face în sistemul bancar! E drept, în minus, dar tot salt este!

Nu e ușor lucru să sari 24 de locuri în clasamentul celor 34 de bănci din România prezentat anual de BNR. Mai ales în minus. Îți trebuie curaj de escroc și minte de hoț! Numai un inginer de talia lui putea să calculeze o așa parabolă… în abis!

Excepționalul salt al lu’ Nae de pe locul 7 pe locul 31, trecerea sa de la cota de piață 6,64% la cea de 0,09% și administrarea a doar 11 agenții în loc de 1.000 va rămâne un record greu de egalat de alți directori corupți.

VA  URMA

Ca să vă lămuriți, Bălaș și Blidar citiți și…

Episodul 31. INCREDIBIL! Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei încalcă FLAGRANT ordonanțele Guvernului Orban în vreme de Pandemie!
Episodul 30. DOCUMENTE! Onofrei, șefa escroacă de sindicat s-a făcut preș în fața Grupului de Interese de la CEC: NU se măresc salariile!
Episodul 29. DOCUMENTE! Bossul CEC Bogdan Neacșu poate da din bani publici, după bunul plac, prime și măriri de salarii!
Episodul 28, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE! 9 șefi CEC „fac ceva maro” pe propriile semnături și comit fapte penale!
Episodul 27, Armaghedonul CEC! Guvernul a aprobat propunerea lui Cîțu: Mirela Călugăreanu, șefă la ANAF și președinte CA al CEC Bank!
Episdoul 26, Armaghedonul CEC. DOCUMENT INTERN! CEC este Unitatea Militară a Grupului NPIMNHO!
Episodul 25. Ileana Brăilă câștigă procesul împotriva hărțuirii profesionale practicate de șefimea CEC!
Episodul 24, Armaghedonul CEC. DOVADA că președinta Onofrei a devalizat Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 23, Armaghedonul CEC. Fals în Acte Publice cu împrumuturi care NU se trag! Rezultatele CEC, neautentice!
Episodul 22. DOCUMENT. 23 de angajați CEC, concediați printr-o MANEVRĂ ce încalcă grosolan Codul Muncii!
Episodul 21, Armaghedonul CEC. Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei au distrus Sucursala Timișoara dând afară 23 de angajați!
Episodul 20, Armaghedonul CEC. NAE are FEUDĂ! Neacșu și Cinteză îl protejează!
Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”

Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
437 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv