Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: RA-APPS menține misterul în scandalul vilei „Împăratului” / „Stabilirea destinaţiei acestui imobil nu este în competenţa noastră” / POLITICĂ: Coaliția PSD-PNL legalizează traseismul aleșilor locali, cu 3 luni înainte de alegeri / COPY-PASTE Dragnea /

Breaking News:

DOCUMENT INTERN! CEC este Unitatea Militară a Grupului NPIMNHO!

Episodul 26, Armaghedonul CEC continuă dezvăluirile Ilenei Brăilă!

În banca deținută 100% de Ministerul Finanțelor stă scris negru pe alb: Ordinul nu se discută! Se execută exact ca la Armată!

NPIMNHO este abrevierea Grupului de sorginte mafiotă Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei – care, sub protecția specială a lui Mugur Isărescu și a supraveghetorului Nicolae Cinteză, a acaparat puterea în CEC Bank și conduce banca de stat ca pe o feudă personalizată producând pagube imense, de sute de milioane de lei, prin acordarea de credite neperformante.

Grupul NPIMNHO acționează asupra angajaților CEC prin teroare și hărțuire;

Grupul NPIMNHO a inventat o metodă de subjugare a angajaților prin eliminarea oricărui protest sindical;

Grupul NPIMNHO a dat în urmă cu puțin timp un credit de peste 20 de milioane de euro unei firme condusă de un iranian fugit din țară și care și-a scos la vânzare o parte din societăți.

Florin Cîțu, ministrul de Finanțe
La ORDINUL lui Nae,
numitul Ivan refuză Corpul de Control

Numitul Ivan Liviu, directorul Sucursalei CEC Tg-Jiu, la ORDINUL Grupului Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei transmis telefonic de Cristian Nae, luni dimineață, a REFUZAT să permită intrarea în Sucursală a Corpului de Control trimis de ministrul Florin Cîțu.

Controlul a fost ordonat de Cîțu la solicitarea Comisiei de Abuzuri din Senat, for ce fusese înștiințat de Ileana Brăilă că a fost supusă unui abuz de către Conducerea CEC.

După ce SECUNDA a publicat Episodul 25, în care fosta angajată Ileana Brăilă arăta cum a demonstrat în fața Justiției că a fost pedepsită abuziv – și a câștigat procesul –, solicitarea Senatului nu a mai putut fi ignorată de ministrul Cîțu.

O astfel de UMILINȚĂ a inspectorilor de la Corpul de Control nu s-a mai pomenit în Ministerul Finanțelor. Iar Grupul NPIMNHO și-a arătat puterea față de ministrul Florin Cîțu. Și nu este pentru prima dată!

A doua zi, marți, numitul Ivan a fost chemat la București pentru a fi pregătit asupra acțiunilor ce urmează – Corpul de Control va reveni la Tg-Jiu pentru a ancheta situația semnalată de Ileana Brăilă. Directorul Nae a fost chemat din concediu de odihnă pentru a-și liniști protejatul, pe numitul Ivan Liviu, și pentru a trimite un răspuns ministrului de Finanțe.

Ieri, 28 iulie 2020, directorul Nae a urlat ca un apucat prin Centrală, toată ziua, acuzând în stânga și în dreapta că este trădat și că nu o să pice singur în plasa procurorilor. E groasă rău!

Ipocrizia lui Nae „Hărțuitorul” rezultă chiar din formularea răspunsului către ministrul Cîțu: Fosta angajată Ileana Brăilă a primit 12 salarii compensatorii, la desfacerea contractului de muncă. Ce mai vrea Brăilă?

Contactată de SECUNDA, Ileana Brăilă i-a răspuns politicos directorului Nae: „Nu vreau salariile compensatorii ale domnului Nae. I le dau înapoi cu drag. Vreau DREPTATE!”

AGA, întrunită zilele trecute, a generat un scandal imens în rândul Grupului Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, atunci când s-a aflat că ministrul Cîțu nu este de acord cu împărțirea beneficiului pe criterii „de funcții”, ci toți angajații să primească aceeași sumă în valoare de circa 4.000 de lei. (Vom reveni pe acest subiect fierbinte pentru lacomii din fruntea CEC, care doresc să acapareze beneficii de zeci de mii de euro, iar pentru cei 5.500 de angajați, maxim 2.000 de lei!)

Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei
CEC, Feuda Gupului mafiot NPIMNHO

NU este un scenariu de film prost: CEC este controlat ca în Armată de Grupul NPIMNHO;

NU este o poveste falsă cu mafioți cu „gulerele albe”;

NU este o dezvăluire fără suport în fapte și documente despre jaful din banul public, comis prin acordarea de credite neperformante!

O demonstează cu prisosință cele 26 de episoade publicate de SECUNDA din ARMAGHEDONUL CEC.

ESTE o realitate care sugrumă CEC Bank de peste 10 ani, de pe vremea coruptului Radu Ghețea, care și-a atribuit salarii cumulate chiar și când NU mai avea acest drept;

ESTE un adevăr băgat sub preș de miniștrii de Finanțe, proprietarii de drept ai CEC Bank;

ESTE o înșiruire nesfârșită de fapte penale, pe care niciun procuror general NU a dorit să le ancheteze și să pună stop hoției din banul public!

Ileana Brăilă, „Mica buturugă”: „Abia aștept să fiu contactată de Corpul de Control. Am actele pregătite, ca să demonstrez că CEC-ul este feuda LOR, lucrăm, aici, ca în feudalism!”
Documentul Intern semnat de numitul Ivan

După ce am publicat Episodul 25 în care arătam cum o femeie angajată a unei agenții CEC de top din Tg-Jiu a fost eliminată de Grupul NPIMNHO, dar a câștigat în Instanță o bătălie cu escrocii băncii, și după ce Comisia de Abuzuri din Senat a solicitat ministrului Cîțu să explice ce se întâmplă la CEC Bank, povestea a intrat într-o etapă ce pare a fi normală:

  • s-a declanșat un control de fond la Sucursala CEC Gorj, unde director este numitul Ivan Liviu.

Dar cine este acest Ivan? Este un inginer, la fel ca Nae și Vartolomei de la Timișoara, certat atât cu bunul-simț, cât și cu legile bancare, așa cum o să demonstrăm mai jos.

Ivan „Turbincă” de Gorj și-a dat „doctoratul” în SLUGĂRNICIE și IPOCRIZIE, prin directiva dată în 30 iulie 2018 și trimisă OFICIAL tuturor angajaților din Sucursala CEC Tg-Jiu. Iat-o:

Pagina 1 a Mesajului transmis de numitul Ivan
Pagina 2 a Mesajului transmis de numitul Ivan – Am subliniat ORDINUL
Pagina 3 a Mesajului transmis de numitul Ivan
UM CEC-NPIMNHO

Așadar, în instituția civilă bancară CEC, deținută 100% de stat prin intermediul Ministerului de Finanțe și care tocmai ce a fost salvată de la faliment prin capitalizarea sa cu 940 de milioane de lei din bani publici este, de fapt, o UNITATE MILITARĂ în care „ordinele nu se discută, se execută!”.

Suntem în fața celui mai mare ABUZ în SERVICIU semnalat în România. Un director de bancă le transmite subalternilor nemilitari, cu subiect și predicat, că în instituția civilă CEC Bank “este ca la Armată, ordinele nu se discută, se execută!”.

Nu exagerăm dacă afirmăm că este cea mai clară și gravă încălcare a Codului Muncii. Și totul se petrece cu acordul și sub protecția Grupului Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei.

Iar acest individ, numitul Ivan Liviu, pentru slugărnicia și devotamentul față de Grupul NPIMNHO, a fost plasat în funcția de director al Scursalei CEC Tg-Jiu, de către directorul general Bogdan Neacșu. Personal!

Este, dacă vreți, cea mai bună dovadă că în CEC Bank hărțuirea angajaților civili se efectuează prin metode militare, ilegale, într-o instituție bancară. Iar guvernatorul Mugur Isărescu și supraveghetorul BNR Nicolae Cinteză aprobă cu ambele mâini „militarizarea” CEC.

Car ca să nu fim acuzați că nu i-am dat posibilitatea numitului Ivan Liviu, director Sucursala CEC Tg-Jiu, să-și expună punctul de vedere înainte de a publica DOCUMENTUL semnat de el, i-am trimis 4 întrebări. Iată-le:

„Răspunsul” numitului Ivan Liviu a venit după o zi.

„Răspunsul” ne arată lașitatea și frica numitului Ivan Liviu de a se prezenta în fața opinei publice și de a explica cum s-a transformat instituția bancară CEC într-o Unitate Militară.

Iată „răspunsul” numitului Ivan Liviu, încă director grației protecției oferite de Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei:  

O serie de probleme

Așadar, care este răspunsul Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei la cele 4 întrebări și ce decizie se va lua împotriva numitului Ivan Liviu, care a instaurat dictatura militară în Sucursala CEC Tg-Jiu după exemplul lui Ghețea și a Grupului mafiot NPIMNHO?!

Ce decizie va lua Comitetul de Etică CEC împotriva numitului Ivan Liviu, care, din postura de director, a instaurat, cu subiect și predicat, dictatura militară în Sucursala CEC Tg-Jiu?

Îl vor sacrifica ZEII CEC pe numitul Ivan și îl vor arunca în brațele procurorilor, pentru că a comis un grav abuz în serviciu prin DOCUMENTUL prezentat în EXCLUSIVITATE de SECUNDA?

Ce decizie va promova Corpul de Control al ministrului Cîțu atunci când va citit în ORIGINAL ilegalitățile comise de numitul Ivan Liviu, care a instaurat dictatura militară în Sucursala CEC Tg-Jiu, a întocmit actele pentru sugrumarea a doua agenții pe profit și a semnat documentele prin care Ileana Brăilă a fost pedepsită ilegal și apoi concediată ilegal – și prin care au devenit „victime colaterale” alți cinci angajați ai CEC Tg-Jiu!

Ce decizie va lua ministrul Cîțu atunci când va afla din Raportul Corpului de Control cum numitul Ivan Liviu a oferit prin corupție, în cadrul programului CEC „Zile de odihnă pentru luptătorii împotriva COVID-19”, avantaje financiare unor medici din Tg-Jiu care „nu au fost în prima linie în timpul pandemiei”?

Ce decizie va lua ministrul Cîțu atunci când va citit Raportul Corpului de Control din care va afla, printre altele, cum și-a acordat numitul Ivan Liviu familiei – lui, soției și fiului – trei credite fără dobândă din programul subvenționat de stat “Investește în Tine” și care s-a derulat numai prin CEC Bank?

Dar ce decizie va lua ministrul Cîțu când va afla, din documente, cum creditul „Investește în Tine” luat de numitul Ivan Liviu a fost aprobat pe baza unor documente false de chiar… Conducerea CEC Bank, adică de Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei?

Ce decize va lua ministrul Cîțu când va afla din Raportul Corpului de Control că numitul Ivan Liviu a acționat sub protecția Grupului Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, atunci când a comis grave abuzuri în serviciu, a concediat ilegal angajații-model cum a fost Ileana Brăilă, pentru a face loc unor „prietene”?

Ministrul Cîțu va permite Corpului de Control să înainteze Raportul către DNA?

Nota Bene! Conform procedurilor, creditul fără dobândă din bani publici din programul „Investește în Tine” putea fi accesat, în principal, de către studenți și, în secundar, de adulții care urmau anumite studii. Ei bine, cum numitul Ivan și soția sa aflată în concediu medical nu erau nici studenți, nici cursanți pentru reconversie, s-au înscris, în cârdășie cu directorul de la Casa de Comerț și Industrii din Tg-Jiu, la un curs de perfecționare de câteva zile, pe care nici măcar nu l-au urmat!

Iată în ce consta creditul „Investește în Tine” și cine avea dreptul să-l acceseze – iar numitul Ivan Liviu și soția sa NU întrunesc condițiile impuse de lege pentru grupa de vârstă 26-56 de ani, din cauză că au primit „o hârtie” potrivit căreia ar fi urmat un pseudocurs:

„Investește în Tine” prin CEC

P.S. Dacă vă întrebați de ce, la salariul lui foarte mare, numitul Ivan a încălcat legea – s-a dedulcit la 70.000 de lei –, trăgând după el în fapta penală și pe soția sa grav bolnavă (fiul, fiind student, avea tot dreptul să acceseze împrumutul), răspunsul este unul simplu: din lăcomie și pentru că a crezut că lui nu i se poate întâmpla nimic rău atât cât timp este protejat de Grupul mafiot Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei. Rămâne de văzut dacă, la interogatoriul procurorilor, numitul Ivan „va lua fapta asupra lui”, cum se spune în jargonul interlopilor, sau va turna la greu!

VA URMA

Citiți și…

Episodul 25. Ileana Brăilă câștigă procesul împotriva hărțuirii profesionale practicate de șefimea CEC!
Episodul 24, Armaghedonul CEC. DOVADA că președinta Onofrei a devalizat Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 23, Armaghedonul CEC. Fals în Acte Publice cu împrumuturi care NU se trag! Rezultatele CEC, neautentice!
Episodul 22. DOCUMENT. 23 de angajați CEC, concediați printr-o MANEVRĂ ce încalcă grosolan Codul Muncii!
Episodul 21, Armaghedonul CEC. Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei au distrus Sucursala Timișoara dând afară 23 de angajați!
Episodul 20, Armaghedonul CEC. NAE are FEUDĂ! Neacșu și Cinteză îl protejează!
Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”

Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
2K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv