Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Ileana Brăilă câștigă procesul împotriva hărțuirii profesionale practicate de șefimea CEC!

Episodul 25, Armaghedonul CEC!

Declarațiile acordate în exclusivitate SECUNDA de doamna Ileana Brăilă, cea care a avut curajul să dea în judecată Conducerea CEC în timp ce era angajată, sunt stupefiante prin adevărul expus fără perdea, cu multă liniște și demnitate!

Veți vedea cum sunt hărțuiți profesional angajații CEC chiar de către directorul general Bogdan Neacșu și cum două Agenții pe profit din Tg-Jiu sunt desființate pentru că angajații au curajul să-și ceară drepturile legale!

Ileana Brăilă: NU renunț la luptă! E dreptul meu câștigat în 39 de ani de muncă la CEC! Nu sunt bătaia lor de joc.

Ileana Brăilă: Bogdan Neacșu a venit la noi la Agenție, în 1 august 2019, împreună cu Cristian Nae. Au venit să ne intimideze. Neacșu l-a luat deoparte pe șeful nostru, domnul Ganea, și i-a spus: “Vom lua măsuri drastice aici, pentru că Brăilă a îndrăznit să dea în judecată CEC și tu să faci o Petiție la Conducere!”. Și ne-a desființat în câteva luni, în noiembrie 2019!

Ileana Brăilă: Când am fost întrebată de directorul Ivan dacă am văzut că a venit șeful cel mare la Tg-Jiu, i-am zis:A venit să ne intimideze, de aia a venit”, s-a albit la față. Probabil că ne cred proști și că o să înghițim la nesfârșit măgăriile lor.

Ileana Brăilă: La întâlnirea din 1 august, șeful nostru, domnul Ganea, a vrut să explice situația, că e dreptul angajatului să își spună ofurile…, Nae a intervenit și i-a interzis să vorbească. Nu i-a dat voie să vorbească pe motiv că „în fața ta e președintele Băncii și nu ai voie să vorbești, nu-i dai tu sfaturi președintelui!”. I-a spus să tacă din gură!

Ileana Brăilă: Conform Contractului Colectiv de Muncă, Convenție cum îi spunem noi, NU se poate face concediere colectivă în CEC! Iar avocata mea care a câștigat procesul cu CEC-ul mi-a spus că la Timișoara a fost o concediere colectivă fără temei legal… (N.R. …a celor 23 de angajați). 

Cei 23 de angajați ai CEC Timișoara destituiți ilegal printr-o concediere colectivă au un exemplu de urmat: Ileana Brăilă a dat Conducerea CEC în judecată, după ce a fost concediată și a primit salarii compensatorii! Și câștigă!

Alte declarații de senzație date de doamna Ileana Brăilă – la finalul articolului.

Ileana Brăilă spulberă mituri CEC

Se dovedește că Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei conduce dictatorial CEC Bank, bancă 100% de stat!

Prin pierderea procesului cu angajata Ileana Brăilă, se DOVEDEȘTE că Gruparea Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei ia decizii ILEGALE și îi susține pe șefii din teritoriu care au apucături de dictatori.

Se mai DOVEDEȘTE că Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei este de sorginte mafiotă.

Conducerea CEC a pierdut procesul, atât în Primă Instanță cât și la Apel, pentru că NU a PUTUT să demonstreze în fața judecătorilor că angajata Ileana Brăila a comis faptele pentru care a fost pedepsită.

Astfel, se DOVEDEȘTE că rapoartele și actele de pedepsire întocmite/aprobate de Elena Huțanu, Ana-Maria Jecan, Cristian Nae și Bogdan Neacșu se bazează pe acuzații false și se dovedesc a fi abuz în serviciu – faptă de corupție, penală!

Femeia Ioana Brăilă și doi grădinari opăriți!

Independenta Brăilă!

Pentru că o femeie, una dintre gemenele familiei Brăilă, Ileana, angajată de 39 de ani la Sucursala CEC Tg-Jiu, Agenția Victoria Sud,

  • NU răspundea la ordinele ilegale ale conducerii locale, ale directorului Liviu Ivan,
  • respecta Regulamentul și legea bancară,
  • a avut curajul să țină piept abuzurilor comise de Conducerea CEC și
  • a dat în judecată Conducerea CEC ca să-și apere onoarea și serviciul,

în loc să fie premiată, a fost hărțuită profesional de directorul Liviu Ivan și eliminată de Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, în patru etape:

  • În prima etapă, 2017-218, Ileana Brăilă a fost mințită de directorul Liviu Ivan că i s-a desființat postul și a acceptat să fie mutată de la Agenția Victoria Sud la o altă agenție, pe o funcție mai prost plătită;

După ce s-a aflat că postul nu a fost desființat, Brăilă l-a obligat pe Ivan să o repună în drepturi, cea ce s-a și întâmplat. Dar „Turbincă de Tg-Jiu” nu a acceptat înfrângerea și a demarat acțiunea de hărțuire profesională, prin detașarea zilnică la agenții aflate la zeci de kilometri distanță de locuința doamnei Brăilă.

Și pentru că o singură dată Ileana Brăilă a întârziat 20 de minute la agenția din „vârful muntelui”, turbatul Turbincă a pedepsit-o cu avertisment și retragerea dreptului de a primi prima de Crăciun! (Nu de alta, s-a gândit Ivan, dar ce să facă navetista cu prima de Sărbători, că doar are un salariu imens, de 1.900 de lei, iar el cu salariu de doar 11.000 de lei pe lună și o primă de 5.500 de lei de Paști o să aibă greutăți să pună o coastă de porc pe masă!)

  • În a doua etapă, în februarie 2019, la sugestia/referatul lui Liviu Ivan, Conducerea CEC a pedepsit-o pentru greșeli închipuite pe Ileana Brăilă, cu reducerea de 5% a salariului, timp de două luni, și pierderea celorlaltor drepturi pe p perioadă de un an.

S-a dorit la început ca doamna Brăilă să fie cercetată disciplinar de o Comisie „de pedeapsă”, alcătuită dintr-un reprezentat de la Craiova și de jurista din Sucursala CEC Tg-Jiu.

Dar, când s-a aflat că Ileana Brăila a trimis o adresă la Conducerea CEC prin care arăta abuzurile săvârșite de Liviu Ivan și faptul că, deși la Agenția Spiru Haret au fost UITATE TOATĂ NOAPTEA cheile în ușa de la intrarea în agenție, iar dimineața primii care au pășit în Agenția Spiru Haret au fost… clienții, nu s-a luat nicio măsura disciplinară – că s-a pus „batista pe țambal” -, s-a revocat ordinul, iar comisia a fost desființată.

Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei

Jecan intră în joc

Imediat, Conducerea CEC a trimis o comisie „specială”, de la Centrală, din care au făcut parte Ina Dorinica Gherghel, directorul adjunct DART, Ana-Maria Jecan, șefa biroului Resurse Umane și Carmen Tutovan, șef serviciu Antifraudă și Control.

În timpul dezbaterilor, Ana-Maria Jecan a arătat adevăratul motiv al venirii ei la Tg-Jiu. A certat-o pe Ileana Brăilă pentru faptul că a trimis adresa la directorul general, prin care arăta abuzurile săvârșite de Liviu Ivan și descria grozăvia de la Agenția Spiru Haret.

  • Etapa a doua, secundară. Spre stupefacția Grupului Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, doamna Ileana Brăilă a dat în judecată Conducerea CEC pentru că a pedepsit-o abuziv!

Șefimea CEC s-a enervat la culme de curajul femeii și a început o hărțuire profesională, cu implicarea masivă a Sistemului Video – urmărire de tip SRI –, o faptă deosebit de gravă comisă de Liviu Ivan și de către cei din Departamentul de Spraveghere. (Vom reveni cu amănunte.)

  • În a treia etapă, în septembrie 2019, tot la sugestia/referatul lui Liviu Ivan, Conducerea CEC a pedepsit-o pentru greșeli închipuite pe Ileana Brăilă, cu reducerea de 10% a salariului, timp de trei luni, și pierderea celorlaltor drepturi, pe un an.

Din Comisia „de pedeapsă” au făcut parte Cristian Nae și Liliana Vasilescu – din Centrală și Marian Bărăitaru, din CEC Craiova.

  • În a patra etapă, în noiembrie 2019, pentru a-și arăta puterea dictatorială, Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei a luat două decizii ilegale:

Concedierea, în tandem, a doamnei  Ileana Brăilă și a șefului ei direct Constantin Ganea și, simultan, desființarea a două agenții CEC aflate pe profit, Victoria Sud și Dacia. Aceste desființări au atras după sine alte șapte concedieri – „victimele colaterale” despre care vorbea Liviu Ivan „Turbincă”!

Acuzațiile aduse de Conducerea CEC doamnei Ileana Brăila, în 12 februarie 2019.

Prima pedeapsă ilegală

Așadar, în februarie 2019, anagajata Ileana Brăilă de la Sucursala CEC Tg-Jiu, Agenția Victoria Sud, a fost pedepsită de Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei pe motiv că ar fi comis abateri disciplinare – vezi imaginea de mai sus.

Dar motivul real al deciziei de pedepsire luate de Conducerea CEC este cu totul altul, unul ILEGAL și care este un evident ABUZ în SERVICIU.

În fapt, Ileana Brăilă a trimis o adresă către Conducerea CEC Bank în care arăta că la Sucursala CEC Tg-Jiu se petrec fapte ilegale sub protecția directorului Liviu Ivan.

În loc să demareze o anchetă pentru a verifica faptele prezentate de Ileana Brăilă, Neacșu și Nae au luat decizia să o tragă la răspundere pentru fapte inventate pe semnatara informării.

În Instanță, atât la judecarea pe Fond cât și la Apel, Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei a fost incapabil să prezinte dovezi din care să rezulte că Ileana Brăilă a comis greșelile pentru care a fost pedepsită. Ei nici n-ar fi avut de unde, pentru simplu motiv că Ileana Brăilă nu le comisese!

Decizia Instanței: Brăilă a fost pedepsită ilegal de Conducerea CEC!

Incapacitatea Conducerii CEC de a dovedi că Ileana Brăilă este vinovată rezultă nu din faptul că nu ar fi avut timp sau nu ar fi găsit actele rătăcite prin arhiva CEC. NU!

Rezultă din faptul că GREȘELILE NU EXISTĂ, că au fost INVENTATE de Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei la fel cum procedează cu toți angajații care „mișcă în front” și NU pun în practică, orbește dar pe semnătura proprie, ordinele Conducerii CEC.

Efectul? Infailibilitatea Conducerii CEC a fost spulberată de o „mucoasă”, de o „femeie de la Victoria”, iar cele două Instanțe i-au dat câștig de cauză doamnei Ileana Brăilă.

Acum, fosta angajată se luptă în Justiție pentru a demantela a doua pedeapsă. Iată ce acuzații i se aduc:

Acuzațiile aduse de Conducerea CEC doamnei Ileana Brăila, în 27 septembrie 2019.

A doua pedeapsă ilegală

Povestea celei de-a doua pedepse inventate de Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei este de un absurd greu de imaginat, dacă nu ești familiarizat cu metodele de hărțuire profesională practicate de unii șefi ai instituțiilor de stat.

Într-o zi, directorul Agenției Victoria Sud s-a îmbolnăvit subit. A sunat-o pe doamna Brăilă și i-a spus ce pași trebuie să urmeze ca să poată deschide agenția și să folosească Tezaurul. Doamna Brăilă, împreună cu casiera, au sunat la directorul Ivan „Turbincă” să-i ceară acceptul să intre în Agenție și să demareze procedurile legale de acces la Tezaur.

Conform directivelor interne ale CEC, „femeile de la Victoria” nu pot să discute direct cu directorul Ivan, ci doar prin secretară.

După ce a vorbit cu „Turbincă”, secretara le-a spus telefonic „femeilor de la Victoria” că au voie să intre în Agenție și pot să acceseze Tezaurul, urmând ca ordinul scris dat de directorul Ivan să le parvină ulterior. (Aici vorbim despre minute, nu de ore, clienții fiind la ușă, deoarece agenția are vad, fiind lângă molul din Tg-jiu.)

Dar secretara nu le-a spus „femeilor de la Victoria” că, pentru a da un ordin scris, Ivan are nevoie ca șeful Ganea să-i facă o adresă scrisă!!! Cum acest lucru era imposibil, Ganea fiind nedeplasabil, observați cu ușurință capcana gândită mișelește de Liviu Ivan.

Înarmată cu ordinul telefonic, casiera a deschis ușa Agenției, iar doamna Brăilă a accesat Tezaurul, deoarece avea dreptul, conform unui protocol intern semnat de șeful său direct, Constantin Ganea.

După ce au intrat în Agenție, directorul Ivan s-a făcut că nu vede că Agenția a fost deschisă de casieră – singura care avea cheia de la intrare – și a acuzat-o pe Ileana Brăilă de acces ilegal în Agenție și la Tezaur!

A urmat trimiterea celor doi, Constantin Ganea și Ileana Brăilă, în fața unei Comisii „de pedepsire”.

Membrii Comisiei „de pedepsire” din 27 septembrie 2019.

Brăilă îl umilește pe Nae

De data aceasta, a venit la „tăierea capului” chiar marele Cristian Nae. Secondat de Liliana Vasilescu – din Centrală – și de Marian Bărăitaru, din CEC Craiova, Nae a sărit ca turbat cu acuzații la adresa doamnei Ileana Brăilă.

Din lectura celor patru acuzații, Nae s-a axat pe ultima: “Refuzul de a primi, sub semnătură, în 02.05.2019 obiectivele individuale repartizate, aferente trimestrului II al anului 2019.”

Chiar dacă știe foarte clar că nu poate da ca obiectiv altceva decât ce se găsește în fișa postului, chiar dacă știa că Ileana Bărăilă nu are targhet în fișa postului, Nae secondat de Bărăitaru au încercat să o determine pe doamna Brăilă să semneze o declarație din care să rezulte că a REFUZAT să semneze un document impus de Bancă. Femeia a rezistat și nu a semnat un astfel de document ticluit mizerabil de Nae și susținut de Bărăitaru.

Deși s-a comportat execrabil, Nae nu a reușit să o sperie pe Ileana Brăilă. Sigură pe ea, „femeia de la Victoria” i-a dat cu tifla lui Nae „Hărțuitorul”, umilându-l în public.

Cum am scris mai sus, Ileana Brăilă a fost pedepsită de turbații din Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei cu reducerea salariului cu 10%, timp de trei luni, și pierderea celorlaltor drepturi pe un an de zile.

În acest moment, Ileana Brăilă, după ce a câștigat primul proces, a deschis al doilea proces, prin care solicită anularea pedepsei primite de la conducere după Convocatorul din septembrie 2019.

În ședința din 6 iulie de la Tribunalul din Tg-Jiu, Brăilă a solicitat ca Nae să vină cu documentul care atestă că a REFUZAT, sub semnătură, să primească obiectivele individuale repartizate.

Ileana Brăila și puterea documentelor

Ileana Brăilă vorbește liber

Spicuim din declarațiile date Redacției SECUNDA de către doamna Ileana Brăilă în decursul celor patru ore de discuții, cu documentele pe masă.

Ileana Brăilă: Am să mă lupt cu ei (N.R. Conducerea CEC – Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei), pentru că nu este corect să fiu pedepsită pentru ceva ce nu am făcut. Nu e corect să fiu concediată după 39 de ani de muncă numai la CEC, pentru că am avut curajul să spun ce lucruri rele se întâmplă în Sucursala CEC Tg-Jiu, pentru că am ținut cu CEC-ul și nu cu șefii.

Ileana Brăilă: Știu că pare greu de crezut, dar când am fost concediată, directorul Liviu Ivan le-a spus colegilor mei destituiți și ei prin desființarea Agențiilor profitabile Victoria Sud și Dacia că sunt „victime colaterale”. Colaterale la ce?

Ileana Brăilă: Dacă au avut ceva cu mine și cu șeful meu de agenție, domnul Ganea, de ce a trebuit să mai concedieze alți colegi ca „victime colaterale” și să desființeze o agenție pe PROFIT MARE – circa 2 miliarde de lei din fonduri proprii?

Ileana Brăilă: Când domnul director general Bogdan Neacșu a venit la noi la Agenție, l-a luat deoparte pe șeful nostru, domnul Ganea și i-a spus: „Vom lua măsuri drastice, pentru că Brăilă a îndrăznit să dea în judecată CEC-ul și tu ai făcut o Petiție la președinte!”. Păi ce măsuri drastice să iei față de mine, care îmi caut dreptatea?

Ileana Brăilă: Am început să discutăm între noi pe mail, să dezbatem problemele noastre interne, din CEC. A intervenit Onofrei și ne-a amenințat că ne dă afară dacă mai comunicăm pe mail problemele noastre. Atunci l-au dat afară pe cel care a inițiat dezbatera pe mail, un coleg din Ardeal.

Ileana Brăilă: Și aș mai vrea să spun ceva: De ce trebuie să ascult orbește de ordinele conducerii? Am studii superioare și experiență de zeci de ani numai în CEC. Ce, nu pot să gândesc cu mintea mea? De ce în timpul cât am fost cercetată, în Comisiei, doamna Ana-Maria Jecan s-a comportat foarte agresiv, virulentă? Practic ,a venit la intimidare și m-a certat, spunându-mi cum de mi-am permis să-mi critic directorul, de ce fac sesizări și alte, și alte amenițări de acest fel. Iar Onofrei nu m-a apărat, m-a lăsat singură!

În episodul următor vom continua cu dezvăluirile doamnei Ileana Brăilă.

Veți vedea, cu Documente și Declarații, cum cei puși paznici la oi sunt… varani!

Și veți mai putea afla prin ce mijloace Grupul Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei conduce CEC – DOCUMENT STUPEFIANT!

Citiți și…

Episodul 24, Armaghedonul CEC. DOVADA că președinta Onofrei a devalizat Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 23, Armaghedonul CEC. Fals în Acte Publice cu împrumuturi care NU se trag! Rezultatele CEC, neautentice!
Episodul 22. DOCUMENT. 23 de angajați CEC, concediați printr-o MANEVRĂ ce încalcă grosolan Codul Muncii!
Episodul 21, Armaghedonul CEC. Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei au distrus Sucursala Timișoara dând afară 23 de angajați!
Episodul 20, Armaghedonul CEC. NAE are FEUDĂ! Neacșu și Cinteză îl protejează!
Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”

Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
2K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv