Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Episodul 24, Armaghedonul CEC. DOVADA că președinta Onofrei a devalizat Fondul Sindicatului CEC!

În data de 28 februarie 2020 am publicat Episodul 12 din serialul Armaghedonul CEC.

Ofeream atunci opinei publice un TABEL cu tragerile aproape zilnice efectuate de Ioana Onofrei, președinta Federației Sindicatelor din CEC, și de către Maria Zaharia, secretarul general, din Contul Sindicatului alimentat de cotizațiile a 4.500 de angajați ai CEC Bank.

ATENȚIE! Vorbim de o bancă deținută 100% de stat, vorbim de bani publici, vorbim de corupție controlată de un Grup format din Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei!

Onofrei (în chenar) la Congresul BNS
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
În acest cont a vărsat Onofrei 5.000 de lei, ca gest umanitar din partea Sindicatului, în timp ce SECUNDA a depus 134 de lei, în numele regretatului Liviu Bota

În articol arătam cum, sub aparentul motiv de nevoi sindicale, Onofrei și Zaharia retrăgeau aproape zilnic 9.000 de lei; că doar într-un trimestru au furat din fondul Sindicatului aproximativ 150.000 de euro.

Mai ofeream două informații conform cărora, în data de 28 februarie 2020, în CONTUL Federației deschis la CEC – RO60CECCEB10031RON056#### – existau circa 230.000 de lei și că Federația avea și un Depozit de 100.000 de lei.

Practic, în 28 februarie DEMONSTRAM cu dovezi clare cum, vreme de mai mulți ani, Ioana Onofrei și Maria Zaharia au devalizat, lunar, cu mii și mii de euro Fondul Sindicatului CEC.

SECUNDA a estimat că s-au furat circa 6 milioane de euro în 16 ani de domnie a bătrânei pensionare/angajate a CEC, Ioana Onofrei.

Iată TABELUL cu doar o mică parte dintre sumele și extragerile efectuate de Onofrei și Zaharia, din Contul Federației deschis la CEC Bank, tabel oferit de noi ca exemplu pentru a înțelege modul de operare a celor două hoațe:

DOVADA!

După trei zile de la publicarea articolului, am verificat Contul Sindicatului. Apoi, săptămânal, timp de 3 luni și jumătate.

Și exact ce am bănuit s-a adeverit: hoațele Onofrei și Zaharia au înțeles că sunt urmărite și au sistat retragerile ilegale din Contul Sindicatului deschis la CEC Bank: RO60CECCEB10031RON056####.

Așa se face că, din 28 februarie și până la data publicării acestui episod 24 – adică în 115 zile -, Ioana Onofrei și Maria Zaharia au mai făcut doar câteva trageri – și nu zeci și sute, ca până atunci:

  • două trageri, pentru a acorda ajutoare umanitare în valoare de câte 5.000 de lei;
  • 3 trageri, pentru plata unor cotizații de 3.600 lei, ultima în 19 iunie;
  • una, de 1.200 lei, în 19 iunie, pentru o necesitate sindicală;
  • TOTAL extrageri în 115 zile = 22.000 lei.

Așadar, de unde Ioana Onofrei și Maria Zaharia scoteau ilegal aproape zilnic câte 9.000 de lei, BRUSC, după apariția articolului nostru, cele două șefe ale Sindicatului CEC NU au mai extras mii de lei din Contul Federației, de parcă toate problemele sindicale de până atunci se rezolvaseră ca prin minune în 28 februarie 2020 – la fel de BRUSC precum stoparea tragerilor!

Ce s-a întâmplat, de fapt? Speriate de dezvăluirile din SECUNDA și de spectrul unui dosar penal de escrocare a cotizațiilor sindicaliștilor încasate de Federație direct de pe fluturaș, Ioana Onofrei și Maria Zaharia s-au oprit din a DEVALIZA Fondul Sindicatului din care fac parte circa 4.500 de angajați ai CEC Bank.

Astăzi, 23 iunie 2020, în Contul Federației – RO60CECCEB10031RON056#### deschis la CEC Bank – se găsesc 373.612,69 lei. De asemenea, Sindicatul are intact Depozitul de 100.000 de lei.

Dar, dacă facem o operație matematică simplă:

  • din 373.612 lei – soldul din 22 iunie
  • scădem 230.000 lei – soldul din 28 februarie,
  • și adunăm 22.000 lei – cele cinci extrageri

rezultă că, în 115 zile – trei luni și jumătate –, în Contul Federației s-au adunat din cotizațiile celor 4.500 de membrii NUMAI

  • 165.612 de lei.

Este foarte ciudat, dacă ne gândim că, de regulă, se strâng circa 200.000 de lei/lună din cotizații. Iar în cele trei luni ar fi fost normal să se adune 600.000 de lei.

Practic, în 22 iunie, ar fi trebuit să se regăsească în Contul Federației conduse de Onofrei –RO60CECCEB10031RON056####- aproximativ 830.000 de lei, și nu doar 373.612 de lei câți erau ieri!

În ce conturi s-a dus diferența de circa 457.000 de lei din cotizațiile sindicaliștilor? Cine a scos acești bani și ce destinația au luat?

Sunt două instituții de stat care pot rezolva această dilemă penală:

  • Parchetul General, condus de Gabriela Scutea, și
  • ONPCSB, condus de Daniel-Marius Staicu.
Scutea și Staicu

În ultimii 16 ani, sindicalista Ioana Onofrei a administrat peste 6 milioane de euro adunați din cotizațiile celor 4.500 de membri ai Federației Sindicatelor Libere din CEC!

Din această sumă uriașă, 6 milioane de euro, Onofrei NU a construit niciun spital sau hotel de vacanță pentru sindicaliștii CEC!

Mai mult, fiind o lacomă incurabilă, Onofrei a înființat o asociație „pe persoană fizică”, pentru care vrea renumitul procent de 2% din salariile tuturor angajaților CEC!

Aparent, Ioana Onofrei este o bătrânică decentă, care vrea „să facă bine ca să nu fie rău”.

În realitate, la cei 69 de ani, Ioana Onofrei este o pensionară de lux și, în același timp, angajată la CEC pe funcția de ofițer de control, sub protecția „zeului” Nae.

Poate de aceea Onofrei se comportă ca un șef comunist și este de peste 16 ani președinta Sindicatului CEC!

Grupul Bogdan Neacșu, Lucica Mihaela Popa, Mirela Iovu, Laura Mihai, Cristian Nae, Elena Huțanu și Ioana Onofrei

Fiind extrem de necesară Grupului Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Mihai, Huțanu și Onofrei, pensionara angajată a CEC a fost ajutată să mai obțină un mandat în fruntea Sindicatului CEC, începând cu 28 februarie 2020!

Va URMA!

Citiți și…

Episodul 23, Armaghedonul CEC. Fals în Acte Publice cu împrumuturi care NU se trag! Rezultatele CEC, neautentice!
Episodul 22. DOCUMENT. 23 de angajați CEC, concediați printr-o MANEVRĂ ce încalcă grosolan Codul Muncii!
Episodul 21, Armaghedonul CEC. Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei au distrus Sucursala Timișoara dând afară 23 de angajați!
Episodul 20, Armaghedonul CEC. NAE are FEUDĂ! Neacșu și Cinteză îl protejează!
Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”

Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv