Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:

DOCUMENTE! Onofrei, șefa escroacă de sindicat s-a făcut preș în fața Grupului de Interese de la CEC: NU se măresc salariile!

Episodul 30, Armaghedonul CEC!

Onofrei, la Congresul BNS

MIERCURI, la Consiliul Național al Sindicatului CEC s-a pus stop creșterii cu 4% a salariilor angajaților băncii deținute 100% de stat, deși era prevăzut OBLIGATORIU în contractul colectiv de muncă semnat de șefii instituției, Neacșu, Popa, Nae, Huțanu și Onofrei.

MIERCURI, prin grija Ioanei Onofrei, o hoață pensionară reangajată TOCMAI ca să fie în continuare președinta unui Sindicat aservit ÎN TOTALITATE unui Grup Organizat, ne-a fost arătat în ce groapă insalubră se mișcă de foarte mult timp leșinata Luptă Sindicală în România.

MIERCURI, s-a văzut cum 6.000 de angajați sunt umiliți chiar de către cea care s-a erijat în protectoarea lor – Ioana Onofrei.

MIERCURI, Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei ne-a precizat EXHAUSTIV că, fără binecuvântarea lui, nici măcar Lupta Sindicală nu se poate desfășura în CEC.

MIERCURI, escroaca Onofrei ne-a demonstrat dimensiunea lichelismului care a cotropit sindicatele din România – în acest caz o Federație asociată în Blocul Național Sindical (BNS) condus de controversatul Dumitru Costin.

MIERCURI, s-a văzut cum SERVILISMUL unor lideri de sindicat a atins cote greu de imaginat după Decembrie ’89.

MIERCURI, Lupta Sindicală s-a transformat într-o Milogeală Sindicală Sinistră – veți vedea groteasca metamorfoză grației unui DOCUMENT pe care SECUNDA îl publică astăzi.

MIERCURI, s-a pus cruce unei prevederi contractuale ce aducea un dram de bunăstare în viața celor 6.000 de angajați ai băncii deținute 100% de stat, dintre care majoritatea ajung acasă, lunar, cu doar 1.600 de lei!

MIERCURI, Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei a RECUNOSCUT că nu a fost în stare să conducă acceptabil banca în vreme de pandemie și că rezultatele CEC, la 12 luni, vor fi sub planul asumat de șefimea CEC!

Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei

Simulacru de Luptă Sindicală

În episoadele 28 și 29 am arătat cum cinci membrii din Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, grup care conduce de parcă banca deținută 100% de stat ar fi feuda lor, și-au încălcat propriile semnături din „Convenția CEC 2020”, comițând fapte penale.

Și v-am prezentat MOTIVUL Grupului de Interese de a nu crește salariile celor 6.000 de angajați: se reduce bonusul șefilor de sfârșit de an!

Astăzi vă arătăm cum președinta Sindicatului CEC, Ioana Onofrei, a făcut, miercuri, UN SIMULACRU de adunare extraordinară a Consiliului Sindicatului, prin care hoața bătrâna pensionară reangajată președinte al FSLS s-a făcut că luptă pentru binele celor 6.000 de salariați, din care 4.500 sunt sindicaliști.

Astfel, spre stupoarea miilor de angajați, la Consilul Național FSLS al CEC au participat, total impropriu, și cei care au încălcat legea și nu le-au acordat mărirea de salariu de 4% așa cum se OBLIGASERĂ prin SEMNĂTURI:

 • Bogdan Neacșu, directorul general,
 • Elena Huțanu, director DRU,
 • Cristian Nae, director DART și
 • Gabriela Chelu, director Antifraudă și Control.
„Convenția CEC 2020”. Semnatarii se OBLIGĂ să mărească, de la 1 iulie, cu 4% salariile angajaților

Demonstrație de Forță!

Așadar, adunarea liderilor de sindicat, ținută în anticamera biroului directorului general CEC, Bogdan Neacșu, a fost mai mult decât o bătaie de joc la adresa salariaților și a Luptei Sindicale.

Din lectura Comunicatului dat de hoața Onofrei după Consiliu, se vede cu ochiul liber că adunarea liderilor sindicali a fost REGIZATĂ de Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei. O arată cât se poate de clar adresa Ioanei Onofrei către liderii de sindicat din teritoriu: Veniți la București ca să vă întâlniți cu șefii ,NU să facem un Consiliu Național autonom: Iată chemarea escroacei Onofrei:

Practic, falsa întrunire a Sindicatului Liber a fost o DEMONSTRAȚIE de FORȚĂ prin care șefimea CEC a vrut să arate că NICI MĂCAR Consiliul Național al FSLS NU se poate organiza fără binecuvântarea, aprobarea și în subordinea ei directă!

Cum liderii de sindicat din țară au fost chemați la București de președinta Onofrei ca împreună să decidă cum vor acționa față de conducerea CEC – care a depășit ilegal, cu două luni, termenul de mărire cu 4% a salariilor -, este de la sine înțeles că la acest Consiliu Național NU aveau ce să caute EXACT cei care au încălcat „Convenția CEC 2020” – Neacșu, Huțanu, Nae și Chelu.

Ei, șefii CEC, puteau să participe doar la finalul Congresului, pentru a asculta doleanțele sindicaliștilor! Și a lua notă de ele, urmând ca la o dată convenită să negocieze o nouă Convenție! Sau NU, să fie obligați de Sindicat să RESPECTE ce au SEMNAT!

De aceea, într-o astfel de conjunctură de subordonare, deciziile luate de liderii de sindicat din țară în frunte cu escroaca bătrână pensionară reangajată Ioana Onofrei, privind măririle de salarii se dovedesc a fi lamentabile, anti Luptă Sindicală.

Dar iată ce s-a hotărât de către membrii conducerii Sindicatului, pompos numit Consiliului Național, așa cum rezultă din Comunicatul hoaței Onofrei, transmis joi, spre știința celor 4.500 de sindicaliști:

Comunicatul lui Onofrei de pe Intranetul intern

Lichelismul liderilor de sindicat

Așadar, prezența la ședința Consiliului a șefilor CEC Neacșu, Iovu, Huțanu, Nae și Chelu a avut efect. De ce? Pentru că:

 • directorul general Bogdan Neacșu – este cel care îi poate destitui pe loc;
 • vicepreședintele Mirela Iovu – este cea care le poate întocmi dosare penale;
 • directorul de la Resurse Umane Elena Huțanu – este cea care le poate face praf și pulbere dosarul de cadre;
 • directorul de la Antifraudă și Control Gabriela Chelu – edte cea care le poate concepe un act de control distrugător și
 • directorul DART Cristian Nae – este cel care îi va hărțui profesional până când vor ceda nervos dacă nu fac ce li se spune de către GRUP.

Sub aceste cinci perechi de ochi pline de venin, liderii din teritoriu prezidați de „marea luptătoare” pentru bunăstarea celor 6.000 de angajați, hoața Onofrei, au luat decizia „curajoasă” de a se ruga în genunchi de conducerea CEC pentru ca aceasta, dacă va găsi de cuviință, să acorde măcar începând cu 1 octombrie mărirea de salariu de 4% pentru care ea, șefimea, s-a angajat prin semnătură să o respecte începând cu 1 iulie!

După cum lesne se observă din lectura Comunicatului, din capul locului Onofrei îi consideră pe directorul general Bogdan Neacșu și pe vicepreședinta Mirela Iovu membri cu drepturi depline în Consiliul Național al Sindicatelor CEC.

Pentru că, președinta Onofrei ne spune ușor agramat că doar Huțanu, Nae și Chelu sunt reprezentanții conducerii CEC în ședința Consiliului; Neacșu și Iovu, NU!

Iată DOVADA, în prezentarea escroacei Onofrei:

Tot din Comunicatul hoaței Onofrei se mai observă că argumentele lui Neacșu & Co au fost, de fapt, ORDINE pentru ca liderii de sindicat să adopte trei solicitări slugarnice și NU DECIZII categorice de repunere în drepturi a angajaților CEC, cum era normal și legal, Adică:

 • mărirea imediată cu 4% a TUTOROR salariilor;
 • plata celor două luni neachitate din vina exclusivă a Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei.

Cum spuneam, în loc de Luptă Sindicală, miercuri, Onofrei & Co ne-a oferit o Milogeală Sindicală prin care șefime CEC este asigurată că Sindicatul Liber din CEC va respecta dorințele ei. Iat-o, în prezentarea escroacei Onofrei:

Pasajul prin care se vede slugărnicia liderilor sindicali în frunte cu Onofrei

P.S. Pentru magistrații anchetatori aflați în subordinea Procurorului General Gabriela Scutea: De ce am scris că Ioana Onofrei este o escroacă/hoață bătrână pensionară și reangajată ca să rămână la șefia Sindicatului CEC? Citiți episodaele 12 și 24 și vă veți lămuri – găsiți link-urile la finalul textului.

VA URMA

Citiți și…

Episodul 29. DOCUMENTE! Bossul CEC Bogdan Neacșu poate da din bani publici, după bunul plac, prime și măriri de salarii!
Episodul 28, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE! 9 șefi CEC „fac ceva maro” pe propriile semnături și comit fapte penale!
Episodul 27, Armaghedonul CEC! Guvernul a aprobat propunerea lui Cîțu: Mirela Călugăreanu, șefă la ANAF și președinte CA al CEC Bank!
Episdoul 26, Armaghedonul CEC. DOCUMENT INTERN! CEC este Unitatea Militară a Grupului NPIMNHO!
Episodul 25. Ileana Brăilă câștigă procesul împotriva hărțuirii profesionale practicate de șefimea CEC!
Episodul 24, Armaghedonul CEC. DOVADA că președinta Onofrei a devalizat Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 23, Armaghedonul CEC. Fals în Acte Publice cu împrumuturi care NU se trag! Rezultatele CEC, neautentice!
Episodul 22. DOCUMENT. 23 de angajați CEC, concediați printr-o MANEVRĂ ce încalcă grosolan Codul Muncii!
Episodul 21, Armaghedonul CEC. Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei au distrus Sucursala Timișoara dând afară 23 de angajați!
Episodul 20, Armaghedonul CEC. NAE are FEUDĂ! Neacșu și Cinteză îl protejează!
Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”

Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
419 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv