Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:

INCREDIBIL! Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei încalcă FLAGRANT ordonanțele Guvernului Orban în vreme de Pandemie!

Episodul 31, Armaghedonul CEC!

UPDATE, ora 14.30. La ”Banking Forum Online organizat astăzi de Financial Intelligence”, ministrul Finanțelor Florin Cîțu a declarat:

“Suntem în competiție cu sistemul privat care este cu mult înaintea noastră în anumite privințe (…)

În ceea ce privește activele financiare ale statului, avem o strategie la care ne gândim pentru perioada următoare, care le implică pe toate (…)

…vrem să modernizăm CEC Bank, este clar că poate să fie un competitor important pe piața financiar bancară și trebuie modernizată”

Acum, în vreme de Pandemie, la Hotel Hilton din Sibiu, peste 70 de directori CEC petrec trei zile în team-building-ul FOCUS!

Probabil că cei 70 de șefuți provinciali sunt premiați pentru că, sub comanda Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, au reușit o MINUNE BANCARĂ: să acorde mii de credite neperformante!!! (În Episodul 32)

Directori de Sucursale CEC din țară, în frunte cu directorul DART, Cristian Nae, NESOCOTESC legea, demonstrând că la conducerea CEC s-au cocoțat oameni care se consideră ZEI, și pe cale de consecință, fac ce vor în România: chiar se și cațără pe cadavre!

Miercuri, joi și vineri, la întâlnirea de la Sibiu – un oraș bântuit de focare COVID-19, numai ieri fiind confirmați pozitiv peste 80 de oameni – și-au anunțat prezența aproape toți membrii Grupului de Interese care sugrumă CEC de peste 10 ani și a transformat într-o feudă banca 100% deținută de stat!

Pare de neînțeles de ce Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei NU renunță la o întâlnire DE GRUP ce se putea foarte bine desfășura ONLINE – pe mult mai puțini bani publici și cu riscul de infestare cu virusul COVID-19 redus major! Motivele acestei adunări, mai jos!

Iohannis, Orban, Tătaru, Arafat și Cîțu sunt UMILIȚI în PUBLIC de Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei!

Iohannis, Orban, Tătaru, Arafat și Cîțu – fraierii Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei

Legea e pentru creduli!

Dacă vreun român a crezut că în vremea Pandemiei toate instituțiile de stat vor intra într-o disciplină firească și vor respecta distanțarea socială și ordinele guvernanților, atunci acest om se dovedește a fi un naiv incurabil!

Dacă cei 6.000 de angajați ai CEC au sperat măcar o clipă că Pandemia va scoate la lumină măcar un dram de respect și empatie din mintea membrilor Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, s-au înșelat!

Dacă președintele Iohannis, premierul Orban, ministrul Sănătății – Tătaru, doctorul Arafat și ministrul Finanțelor – Cîțu au sperat că deciziile lor pe vreme de Pandemie vor fi puse în practică cu celeritate, în principal de șefii instituțiilor deținute 100% de stat, pentru a fi un exemplu pentru cei din privat, au acum DOVADA irefutabilă că Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei NESOCOTESC, zi de zi, ordinele lor legale!

Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei

Trei zile de paranghelie!

Miercuri, joi și vineri, la Hotel Hilton din Sibiu, Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei a decis să-i cheme la un „team building” pe toți directorii de sucursale CEC.

Adică, timp de trei zile, la un hotel de lux cu prețuri dedicate, circa 70 de directori din CEC vor sta grupați, vor interacționa organizat la cele trei mese zilnice și vor participa într-una din sălile de conferințe la lecții despre cum să vândă mai bine produsele băncii în vreme de Pandemie COVID-19.

Da, ați citit bine: peste 70 de șefuți CEC, unii cu purcel, cățel și amante, vor petrece, în grup, trei zile, într-un oraș cu mai multe focare COVID-19!

După cum vedeți bani pentru creșterea salariilor cu 4% nu a avut Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei; dar pentru o paranghelie de trei zile pentru 70 de șefuți CEC s-au găsit ceva piștari prin visteria băncii deținută 100% de stat. Iar “papagalul” de Cîțu le va plăti sejurul!

Această întâlnire de lucru care încalcă FLAGRANT ordinele Guvernului se desfășoară sub numele de FOCUS și „se va concentra pe prezentarea strategiei și a principalelor proiecte la nivelul băncii”, se arată într-un mesaj transmis pe Intranetul CEC de directorul DART, Cristian “Hărțuitorul” Nae.

Dar oare credeți că acești șefi ai CEC nu știu ce fac, nu știu ce vremuri traversează țara? Știu foarte bine. Atât de bine încât, chiar în comunicatul lor, se afirmă că:

„…având în vedere creșterea incidenței COVID-19 dar și recomandările autorităților, pentru singuranța tuturor, am optat pentru o participare restrânsă la acest eveniment: doar colegii din rețeaua teritorială.”

Cu toate acestea,

 • deși șefimea CEC recunoaște negru pe alb că reuniunea este un pericol real,
 • deși, de câteva zile, România se confruntă cu un val uriaș de îmbolnăviri,
 • deși unele spitale anunță că nu mai au medicamentele speciale anti-COVID-19,
 • deși se înregistrează zilnic noi recorduri de mortalitate,
 • deși SIBIUL este un oraș cotropit de mai multe focare de COVID-19,
 • deși restricțiile privind adunările, nunțile, botezurile sau înmormântările s-au înăsprit (la înmormântări pot participa maxim 3 persoane),
 • deși restaurantele, școlile și teatrele au fost închise,
 • deși premierul Orban, ministrul Tătaru, doctorul Arafat și președintele Iohannis ne ordonă/roagă să înțelegem că traversăm o perioadă foarte critică,

Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei NU renunță la o întâlnire DE GRUP ce se putea foarte bine desfășura ONLINE – pe mult mai puțini bani publici și cu riscuri de infestare cu virusul COVID-19 redus major.

Hotel Hilton, Sibiu – sala unde cei 70 de șefi CEC vor socializa/învăța/dezbate ignorând ordinele pe vreme de Pandemiei (foto: site Hotel Hilton)

Vartolomei a fost sacrificat!

Dacă vă întrebați de ce a ales Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei să nu renunțe la întâlnirea de la Hotel Hilton din Sibiu, SECUNDA vă oferă câteva posibilități de răspuns, nu înainte de a vă prezenta o știre pe care o s-o dezvoltăm în Episodul 32:

Omul/sluga lui Cristian Nae de la Sucursala Timișoara, Costi Vartolomei, cel care a semnat creditul neperformant de milioane de euro pentru Banat Real Estade la începutul anului – avem DOVADA și o vom publica în episodul următor -, cel care apoi a fost promovat șef zonal, „a fost sfătuit” de protectorul său Nae… să-și dea DEMISIA.

Ca să nu fie demis, Costi Vartolomei l-a ascultat pe șeful Cristian Nae și a demisionat.

SECUNDA a prevăzut acest deznodământ! Am scris că NAE o să găsească un țap ispășitor pentru ilegalitățile comise la Scursala Timișoara sub mandatul lui Vartolomei și al Mariei Bogojel.

Așa se face că Nae l-a sacrificat pe Vartolomei; urmează Bogojel. SECUNDA îi sfătuiește din nou pe cei doi să fie ei primii denunțători la DNA dacă NU vor să facă pușcărie în locul lui Nae & Co.

La Sibiu este prezent o altă slugă care se bucură, acum, de protecția lui Nae: Liviu Ivan, directorul de la Sucursala Tg-Jiu. Ivan va fi destituit pentru că pe TABELUL NEPERFORMANTELOR are prea multe credite date… persoanelor fizice. Dar și unor firme…

Așadar, Nae a deschis lista sacrificaților. Primul s-a calificat Vartolomei! Urmează…

Costi Vartolomei și Mia Bogojel – sclavii lui Nae!

Mii de credite neperformante!

Și, acum, iată unele dintre motivele Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei de a ține cu orice preț FOCUSUL de la hotel Hilton din Sibiu:

 1. Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei vrea să arate, cum a mai procedat și cu alte ocazii, că este la PUTERE și NIMIC nu mișcă în CEC fără ordinul lor;
 2. Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, prin vocea directorului DART, Cristian Nae, vrea să le comunice prin viu grai unor șefii de Sucursale că, atât timp cât fac ce li se spune, vor fi menținuți în funcții, vor fi remunerați și premiați preferențial și vor primi drept recompensă astfel de petreceri pe banii CEC;
 3. Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, prin intermediul lui Nae, vrea să-i fidelizeze din nou pe șefii de Sucursale și să-i atenționeze pe „liberali” că au zilele numărate în CEC;
 4. Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei încearcă să le explice că TABELUL CREDITELOR NEPERFORMANTE, cu cele peste 4.000 de poziții, poate fi cosmetizat în favoarea lor, dacă rămân fideli și nu trădează sărind în barca noului președinte AGA, Mirela Călugăreanu;
 5. Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei știe că, la un pahar de vin și o friptură de porc oferite într-un hotel de lux din bani publici, se cumpără „caracterul îndoielnic” al unor „oameni de bine”.
Mirela Călugăreanu a fost numită ca să schimbe din temelie conducerea CEC

Călugăreanu are o temă!

Mirela Călugăreanu, care este simultan și președintele ANAF, a fost pusă președinta AGA CEC, de către premierul Ludovic Orban și ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, ca să reformeze banca deținută 100% de stat. Cum? Prin schimbări masive de personal, inclusiv prin demiterea unor directori din Centrală.

Pe cine vrea să schimbe Mirela Călugăreanu? În primul rând pe:

 • Bogadan Neacșu, directorul general,
 • Mirela Iovu, director Juridic
 • Cristian Nae, directorul DART,
 • Laura Mihai, directorul Credite Mari,
 • Gabriela Chelu, director Antifraudă și Control,

și să le scoată la pensie, pentru că au atins vârsta, pe Lucica Mihaela Popa, prim-vicepreședinte, Elena Huțanu, director Resurse Umane, și pe Ioana Onofrei, președintele Sindicatului CEC, care, oricum, este pensionară și reangajată la CEC.

În aceste zile, când Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei încalcă FLAGRANT legea și ordonanțele date de Guvernul Orban, Mirela Călugăreanu negociează cu șefii BNR noi nume pentru funcțiile amintite – și nu numai.

În acest context, deja în Centrala CEC sunt directori care refuză să mai stea de vorbă – pur și simplu nu le mai dau voie să intre în biroul lor – unor membri ai Grupului de Interese care a pus mâna pe CEC.

Cazul cel mai „pe față” este cel al Laurei Mihai, directoarea de la Credite Mari, căreia i se mai spune „Comision 10%” și „Șpăgara” – care este pur și simplu izgonită din anumite birouri.

De aceea, Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, simțind cum îi fuge pământul de sub picioare, NU îi pasă de ordinele în vreme de Pandemie și încearcă să-și fidelizeze șefii de sucursale cu trei zile de petreceri într-un hotel de lux, pe banii CEC. Mai ales că lor le poate oferi chiar și măriri de salarii!

Sau Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei a fost informat de unii șefi SIE că

 • Guvernul Orban minte țara,
 • Pandemia nu este pandemie,
 • cifrele cu infectări sunt făcături ordinare,
 • virusul COVID-19 nu este atât de periculos,
 • românii mor din alte motive, nu din cauza COVID-19,
 • totul este o mare păcăleală,

iar, el, Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, vrea să demonstreze că adevărul este altul și de aceea a luat decizia să adune 70 de directori într-un singur loc: pentru trei zile de paranghelie și curvăsăreală la Hotel Hilton din Sibiu!!!

VA URMA

Episodul 31 – Credite neperformante date de toți șefii care zilele acestea se gudură pe lângă ZEII CEC! Ei nu știu ce îi așteaptă…

Coronavirus 7 octombrie: 2.958 de cazuri noi, 82 de decese, 612 infectați

Citiți și…

Episodul 30. DOCUMENTE! Onofrei, șefa escroacă de sindicat s-a făcut preș în fața Grupului de Interese de la CEC: NU se măresc salariile!
Episodul 29. DOCUMENTE! Bossul CEC Bogdan Neacșu poate da din bani publici, după bunul plac, prime și măriri de salarii!
Episodul 28, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE! 9 șefi CEC „fac ceva maro” pe propriile semnături și comit fapte penale!
Episodul 27, Armaghedonul CEC! Guvernul a aprobat propunerea lui Cîțu: Mirela Călugăreanu, șefă la ANAF și președinte CA al CEC Bank!
Episdoul 26, Armaghedonul CEC. DOCUMENT INTERN! CEC este Unitatea Militară a Grupului NPIMNHO!
Episodul 25. Ileana Brăilă câștigă procesul împotriva hărțuirii profesionale practicate de șefimea CEC!
Episodul 24, Armaghedonul CEC. DOVADA că președinta Onofrei a devalizat Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 23, Armaghedonul CEC. Fals în Acte Publice cu împrumuturi care NU se trag! Rezultatele CEC, neautentice!
Episodul 22. DOCUMENT. 23 de angajați CEC, concediați printr-o MANEVRĂ ce încalcă grosolan Codul Muncii!
Episodul 21, Armaghedonul CEC. Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei au distrus Sucursala Timișoara dând afară 23 de angajați!
Episodul 20, Armaghedonul CEC. NAE are FEUDĂ! Neacșu și Cinteză îl protejează!
Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”

Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
256 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv