Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:
În atenția premierului Ludovic Orban, a ministrului Florin Cîțu și a președintei CA CEC Bank Mirela Călugăreanu

ATENTAT! Neacșu, Popa, Iovu & Co au vrut ca judecătorii să reinstaureze CENZURA comunistă printr-o Ordonanță Președințială!

UPDATE la Episodul 33. Adio GREVĂ! Onofrei a anunțat că, prin grija șefimii CEC în bancă, nu sunt bani pentru creșterea cu 4% a salariilor angajaților! La finalul articolului aveți detalii picante despre videoconferință!

Episodul 34, Armaghedonul CEC. Atac fără precedent la adresa Libertății Presei în România!

Neacșu, Popa, Iovu & Co le-au CERUT judecătorilor de la Tribunalul București să dispună, printr-o Ordonanță Președințială, ELIMINAREA de către SECUNDA a tuturor episoadelor ce formează Armaghedonul CEC și să ne INTERZICĂ să mai publicăm ANCHETE despre șefimea CEC, pe termen NELIMITAT!

JUDECĂTORII
le-au RESPINS cererea
ca fiind NEÎNTEMEIATĂ!

Tribunalul București NU a accepte atacul direct la libertatea de exprimare și a dat Grupul Infracțional cu capul de pereții Constituției și a Cărții Drepturilor Omului.

ATENTATUL lui Neacșu, Popa, Iovu & Co asupra Libertății Presei trebuie sancționat drastic de către premierul Orban, ministrul Cîțu și președintele CA al CEC, Mirela Călugăreanu!

Altfel, cei trei înalți funcționari de stat vor deveni părtașii Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei care, la 30 de ani de la Revoluție, doresc reinstaurarea CENZURII în România!

Mai ales că ATACUL la libertatea de exprimare a fost făcut de Neacșu, Popa, Iovu & Co pe banii publici luați ilegal din visteria CEC, bancă deținută 100% de stat!

CEC a scăpat de Nae! Urmează Popa, Neacșu…

Judecată pe bani publici

Dar „în nemernicia lor de câini turbați” că SECUNDA a desconspirat ilegalitățile comise de ei, Neacșu, Popa, Iovu & Co au înaintat Recurs, în speranța că vor putea, astfel, să șteargă cu buretele abuzurile și fraudele comise de Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei.

Șefii lași ne-au dat în judecată pe bani publici, nu pe banii lor, acuzându-ne în fals că am denigrat banca deținută 100% de stat! Practic, Neacșu, Popa, Iovu & Co se consideră ca fiind însuși instituția CEC Bank, nu angajați cu salariu.

Ca să nu se creadă că ne victimizăm, SECUNDA a preferat să nu anunțe cititorii că a fost acționată în judecată de șefimea CEC încă din 16 martie – pe fond – și că, din 11 august, gruparea Neacșu, Popa, Iovu & Co a introdus cererea de Ordonanță Președințială! Ne-au dat în judectă pe bani publici, nu pe banii lor!

ATENȚIE! Șefimea canceroasă de la CEC nu vrea să ne judecăm pe fond, ci vrea Ordonanță Președințială prin care magistrații să dispună ștergerea din SECUNDA a tuturor episoadelor din ancheta jurnalistică! 

Întrebări pentru Orban,
Cîțu și Călgăreanu

În acest context de folosire ilegală a banului public, le lansăm întrebarea, în mod public, celor care conduc de drept destinele băncii deținute 100% de stat,

 • Premierul României, Ludovic Orban,
 • Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu,
 • președintele CA al CEC, Mirela Călugăreanu:
 1. Înțelegeți că ATACUL Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei la adresa Libetății Presei este un PRECEDENT extrem de periculos?
 2. Sunteți de acord cu acțiunea – Ordonanță Președințială – întreprinsă de Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei?
 3. Dacă NU sunteți de acord, ce acțiuni legale veți lua împotriva Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, care a dorit să fie reinstaurată CENZURA comunistă în România și, sub „Guvernarea Liberală”, să se pună pumnul în gura presei?

CENZURĂ comunistă!
Unde e URGENȚA?

ȘAPTE angajați la stat pe salarii uriașe, de zeci de mii de euro – chiar și în Vreme de Pandemie! -, cer ca, printr-o Ordonanțe Președințială, să obțină de la judecători:

 • SUPRIMAREA anchetei jurnalistice prin ȘTERGEREA celor 34 de eipsoade care demonstrează, cu acte și declarații, corupția instaurată în CEC Bank de Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei și
 • INTERZICEREA publicării în viitor a altor articole având ca subiecte infracțiunile comise de conducerea băncii deținute 100% de stat!

ATENȚIE! Ordonanța Președințială se solicită atunci când este o URGENȚĂ. Dar, în acest caz de CENZURĂ comunistă, UNDE este URGENȚA? Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei ne-a dat în judecată când deja publicaserăm 15 episoade, adică după TREI luni de la primul episod. Au primit termen pe 4 noiembrie 2020!

În loc să aștepte judecarea pe fond, turbații din fruntea CEC au solicitat Ordonanța Președințială când deja publicasem 26 de episoade, adică după ȘASE luni.

Așadar, unde este NECESITATEA stringentă ca judecătorii să instaureze în România CENZURA comunistă și să nu aștepte judecata pe fond?

Iată Cererea blasfemică a Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei:

Download (PDF, 1.34MB)

Judecată, nu cenzură!

SECUNDA înțelege și acceptă „jocul” democratic așa cum este statuat de Constituția Românei și de Carta Drepturilor Omului:

 • presa publică anchete jurnalistice care demască ilegalitățile – corupția – comise de angajații de la stat și de către alți cetățeni;
 • atunci când cei nominalizați în anchetele jurnalistice se consideră ofensați, aceștia se adresează Justiției, pentru a-și apăra onoarea pe banii lor.

SECUNDA nu va accepta niciodată ca angajații de la stat să implice o instituție de stat într-un joc care atacă Constituția României, Carta Drepturilor Omului și Libertatea Presei printr-o Ordonanță Președințială!

SECUNDA reclamă faptul că, pe banii contribuabililor și fără să primească aprobarea proprietarului de drept, statul român 100%, via AGA, Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei se folosește de bancă pentru a se răzbuna.

Iată Întâmpinarea SECUNDA, din care judecătorii au înțeles ce doresc de fapt Neacșu, Popa, Iovu & Co:

Download (PDF, 973KB)

DECIZIA judecătorilor prin care RESPING aberanta solicitare a șefimii CEC de a reinstaura CENZURA!

Atenție, cad capete!

Ce s-a întâmplat? În loc să aștepte ca procesul dechis abuziv în numele CEC Bank de Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei să se desfășoare NORMAL, la termenele legale (la Tribunalul București, Secția V Civilă – prima ședință va avea loc în 4 noiembrie), cei ȘAPTE au dorit ca, printr-o Ordonanță Președințială, ȘTEARGĂ anchetele care demonstrază gravitatea faptelor comise de Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei precum și de acoliții lor plasați în fruntea unor sucursale și agenții, cum sunt cele de la Timișoara, Baia-Mare și Tg-Jiu.

De ce fac ACUM acest atac la adresa Libertății Presei și nu așteaptă judecarea de fond? Pentru că au început să pice capete în CEC Bank, iar Grupul infracțional Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei încearcă să acopere infracțiunile comise și dezvăluite de SECUNDA.

Premierul Orban și ministrul Cîțu trebuie să ia atitudine

NU am atacat CEC,
ci conducerea CEC!

Așa cum rezultă din cele 34 de episode publicate până acum, NICIODATĂ SECUNDA NU a ATACAT instituția bancară și NICIODATĂ NU a SCRIS că:

 • CEC Bank este o instituție MAFIOTĂ,
 • CEC Bank este o instituție CORUPTĂ,
 • CEC Bank este o instituție HĂRȚUITOARE sau
 • CEC Bank este un GRUP Infracțional Organizat,

așa cum ne acuză în mod fals Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei în plângerile formulate în Instanță.

Ca să fie cât se poate de clar: SECUNDA a descris doar faptele ilegale comise de către unii membri din conducerea băncii, astfel:

 • Conducerea CEC Bank a fost acaparată de un Grup de Interese compus din Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei;
 • Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei a acordat circa 5.000 de credite neperformante în valoare absolută de sute de milioane de euro;
 • Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei comite abuzuri profesionale asupra angajaților CEC Bank;
 • Cristian Nae, directorul Rețelei CEC, comite hărțuiri profesionale și sexuale;
 • Ion Onofrei a fraudat Fondurile Sindicatului CEC Bank sub ochii membrilor grupului infracțional din care face parte;
 • Grupul de Interes Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei ia decizii ilegale, concediind angajați care refuză să încalce legea, cum a fost cazul celor 23 de salariați din Sucursala CEC Timișoara sau a celor șapte angajați din Sucursala Tg-Jiu – victime colaterale;
 • Unii șefi de sucursale comit abuzuri profesionale și sexuale asupra subalternilor și acordă credite neperformante cu sprijinul conducerii de la Centru.
Grupul de Interes Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei

Cei care au făcut prăpăd în CEC

Grupul de Interese care conduce CEC Bank prin teroare, hărțuire profesională și sexuală a celor 6.000 de angajați și acordă foarte multe credite neperformante – circa 5.000! – demonstrând o corupție endemică este alcătuit din:

Bogdan Neacșu – Director general;

Lucica Mihaela Popa – Prim-vicepreședinte;

Mirela Iovu – Vicepreședinte;

Laura Mihai – Director Credite Mari;

Cristian Nae – Director DART;

Elena Huțanu – Director Resurse umane;

Ioana Onofrei – Lider Sindicat.

Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei nu vrea să accepte că mizeria bancară și umană pe care a produs-o a fost scoasă la lumină de SECUNDA, dar și de către cei câțiva angajați care au avut curajul să-și apere drepturile în Justiție, unde GRUPUL pierde pe bandă-rulantă procesele civile.

Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei se face că nu înțelege de ce SECUNDA publică anchetele mele având ca subiect corupția și hărțuirea pe care le practică în cadrul CEC Bank și mă acuză de REA CREDINȚĂ și de faptul că am un singur țel: Să denigrez CEC Bank! Nimic mai FALS!

Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei refuză să accepte că toate dezvăluirile din SECUNDA, în cadrul serialului de anchete jurnalistice Armaghedonul CEC, se bazează pe fapte reale și documente pe care – culmea! – chiar membrii GRUPULUI le recunosc autenticitatea în Cererea formulată către Tribunalul București;

Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei a adus CEC în pragul falimentului în anul 2019, banca 100% deținută de stat fiind salvată grație unei infuzii de capital de circa 940 de milioane de lei din BANI PUBLICI;

Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei refuză să acepte că banca de stat ce deține peste 1.000 de agenții și unde muncesc circa 6.000 de angajați își desfășoară activitatea financiară folosindu-se de un capital primit de la bugetul de stat: Banul Public = Interes Public!

REPETĂM: Membrii Grupului de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei nu au avut curajul să ne cheme în Instanță în nume personal, ci au înaintat acțiunea în numele instituției de stat CEC Bank. Pe bani publici!

Onofrei (=n chenar roșu) la o paranghelie sindicală

UPDATE la Episodul 33…
Onofei anunță că nu sunt bani pentru creșterea salariilor!

Prin dezvăluirile sale, SECUNDA a dejucat planul hoaței Onofrei de a organiza o grevă de susținere a actualei conduceri CEC, așa cum a mai încercat când a fost eliminat Radu Ghețea – dar nici atunci nu i-a ieșit greva în favoarea lui Ghețea!

Efectul articolului nostru apărut cu câteva ore înainte de desfășurarea videconferinței a fost atât de mare, încât la chemarea escroacei Onofrei au răspuns foarte puțini lideri locali de sindicat!

Chiar și în sucursalele-fief ale lui Onofrei, sindicaliștii „s-au dat loviți” și nu au participat la videoconferință, iar alții au ales să dea vina pe lipsa de… semnal!

Mai mult, unii dintre lideri i-au transmis oficial că nu vor participa la videoconferință pentru că membrii de sindicat s-au opus anunțatei greve.

Vizibil speriată de comportamentul sindicaliștilor, hoața Onofrei a renunțat să mai pună în discuție desfășurarea unei greve și s-a mărginit la a anunța că, în cel mai bun caz, creșterile salariale de 4% se vor putea face începând cu 1 februarie 2021.

Întrebată de ce nu cresc salariile acum, escroaca Onofrei a spus: CEC nu mai are bani!

VA URMA

În acest contex vă invităm să citiți…

Episodul 33, Armaghedonul CEC. Hoața Onofrei vrea grevă generală, ca să nu fie dezintegrat Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și… Onofrei!
Episodul 32, Armaghedonul CEC. Nae a fost eliminat! Urmează Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Huțanu și Onofrei!
Episodul 31. INCREDIBIL! Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei încalcă FLAGRANT ordonanțele Guvernului Orban în vreme de Pandemie!
Episodul 30. DOCUMENTE! Onofrei, șefa escroacă de sindicat s-a făcut preș în fața Grupului de Interese de la CEC: NU se măresc salariile!
Episodul 29. DOCUMENTE! Bossul CEC Bogdan Neacșu poate da din bani publici, după bunul plac, prime și măriri de salarii!
Episodul 28, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE! 9 șefi CEC „fac ceva maro” pe propriile semnături și comit fapte penale!
Episodul 27, Armaghedonul CEC! Guvernul a aprobat propunerea lui Cîțu: Mirela Călugăreanu, șefă la ANAF și președinte CA al CEC Bank!
Episdoul 26, Armaghedonul CEC. DOCUMENT INTERN! CEC este Unitatea Militară a Grupului NPIMNHO!
Episodul 25. Ileana Brăilă câștigă procesul împotriva hărțuirii profesionale practicate de șefimea CEC!
Episodul 24, Armaghedonul CEC. DOVADA că președinta Onofrei a devalizat Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 23, Armaghedonul CEC. Fals în Acte Publice cu împrumuturi care NU se trag! Rezultatele CEC, neautentice!
Episodul 22. DOCUMENT. 23 de angajați CEC, concediați printr-o MANEVRĂ ce încalcă grosolan Codul Muncii!
Episodul 21, Armaghedonul CEC. Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei au distrus Sucursala Timișoara dând afară 23 de angajați!
Episodul 20, Armaghedonul CEC. NAE are FEUDĂ! Neacșu și Cinteză îl protejează!
Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”

Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv