Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR, Forța Dreptei și 2 PNL-iști au atacat la CCR legea pe care Guvernul Ciolacu și-a asumat răspunderea / Moşteanu: „Am blocat proiectul, nu va creşte niciun fel de taxă” / 

Breaking News:

„Cuceritorul” Emanuel Diculescu, practicant al violenței domestice, șef peste CEC Vâlcea!

Episodul 37, Armaghedonul CEC!
Îți bați soția și ești promovat mare șef!

CEC e plin de directori „exotici”, ingineri transformați la „apelul bocancilor” în bancheri de mucava. Unul dintre ei, Emanuel Diculescu, are o calitate aparte: este „cuceritor” de violent, după cum satiric explică o soție bătută!

Pentru a potoli „bărbăția” lui Diculescu, femeia a fost nevoită să apeleze la Poliție, prin 112, și să-și scoată un Certificat Medico-Legal – pentru a obține divorțul.

Ca director al Sucursalei CEC Vâlcea, Emanuel Diculescu a reușit minunea de a prăbuși sucursala pe locul 18 într-un clasament intern al CEC Bank!

De asemenea, Diculescu a dat o mulțime de credite neperformante, așa după cum sunt stipulate de Conducerea CEC Bank în TABELUL Creditelor Neperformante, la data de 23 septembrie 2020, în e-mailul trimis de Clelia-Daniela Dobrescu și contrasemnat de director Cristian Nae către toți șefii zonali, de sucursale și de agenții CEC.

Iată 7 credite neperformante acordate de “bancherul” Diculescu, care însumate dau o gaură în bugetul din bani publici al CEC Bank de circa 20 de milioane de lei, aproximativ 4 milioane de euro:

TABEL Credite Neperformante acordate de Emanuel Diculescu, cu acordul lui Bogdan Neacșu, Lucica Popa, Mirela Iovu, Laura Mihai și Doina Topală – parțial

Pumn + Leziuni = Promovare!

Și pentru toate aceste „calități de excepție”, Diculescu nu a fost eliminat din banca deținută 100% de stat și condusă dictatorial de către Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei! Violentul și incapabilul Diculescu a fost promovat șef peste Sucursala CEC Râmnicul Vâlcea și propus acum șef de zonă!

Că așa e în feuda lui Neacșu, Popa și Iovu: cine dă cel mai tare cu pumnul într-o femeie este promovat „mare sculă cu basculă” pe bani publici!

Ca să fie clar: Violența lui Diculescu asupra soției a fost cunoscută în CEC, nu este o noutate. Cu toate acestea, Diculescu nu a fost chemat niciodată în fața Comisiei de Etică! Mizeria a fost băgată sub preș!

Emanuel Diculescu – violentul director de la Sucursala CEC Vâlcea

Infinitul din CEC

După ce am publicat 36 de episoade din Armaghedonul CEC, putem afirma că în banca deținută 100% de stat se poate întâmpla orice. Este, dacă vreți, un micro sistem care definește macro sistemul în care muncesc și trăiesc angajații de la stat:

 • Teroare;
 • Regulament militar la dispoziția șefilor;
 • Violență domestică;
 • Hărțuire sexuală;
 • Hărțuire profesională;
 • Șerpărie și nepotism;
 • Numiri politice;
 • Grup de Interese instalat la conducere;
 • Corupție endemică;
 • Credite neperformante – peste 5.000;
 • Condiții antiproductive ordonate de șefii CEC;
 • Bătaie de joc la adresa banului public;
 • Agresivitate față de clienți;
 • Distrugerea unor sucursale și agenții;
 • Nerespectarea creșterilor salariale asumate de șefi;
 • Spolierea Fondului Sindicatului CEC Bank;
 • Diferențe uriașe între salariile șefilor și ale angajaților;
 • Prime preferențiale de Paști, Crăciun și Ziua CEC;
 • Lipsă de transparență.
Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei – cei cu roșu au fost eliminați din CEC!

Angajații nu mișcă în front!

Să nu se înțeleagă că le plângem de milă bugetarilor. Nu avem de ce, atât timp cât acceptă UNILATERAL să fie privați de cele mai elementare libertăți, cu scuza salariului, care pentru 4.000 de angajați CEC nu depășeste 2.400 de lei!

Cu excepția unor cazuri, cum este cel al doamnei Ileana Brăilă, salariații CEC Bank preferă să fie umiliți zilnic decât să se îndrepte în Justiție împotriva șefilor dictatori.

Am ajuns la Episodul 37, iar la CEC Bank circa 4.500 de angajați  continuă să fie membrii unui Sindicat condus de o escroacă dovedită de SECUNDA, bătrâna pensionară reangajată Ioana Onofrei.

SECUNDA a demonstrat că, ani întregi, Onofrei i-a furat pe sindicaliști și, în paralel, a făcut tot ce a putut pentru ca Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei să-i comande dictatorial pe salariații cărora le spolia fondul generos obținut din cotizațiile lor lunare oprite ilegal direct de pe ștatul de plată! Timp de mai bine de 10 ani, Onofrei a furat circa 6 milioane de euro!

Și, culmea, deși a semnat un document, Contractul de Muncă, bătrâna pensionară sindicalistă Onofrei nu a luptat pentru ca, începând cu 1 iulie 2020, salariile angajaților să crescă cu 4%.

Așadar, nu le plângem de milă angajaților CEC; dar nu putem sta cu mâinile în sân atunci când ȘTIM că CEC este o bancă de stat și că Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei o conduce foarte prost atât bancar, cât și administrativ.

Să ai peste 1.000 de agenții și circa 6.000 de angajați, să fie bancă de stat și să nu fii în stare să aduci CEC Bank pe primul loc deținut acum de Banca Transilvania se cheamă că ești un conducător foarte prost și că se ascunde ceva antiromânesc în manevrele tale.

De aceea SECUNDA consideră că CEC Bank este condusă de un Grupu de Interese ce trebuie anchetat de DNA.

Soția Daniela, bătută de soțul director CEC Vâlcea Emanuel Diculescu, pentru o… divergență de opinie!

„Frumoasa și Bestia”,
în versiune vâlceană!

Astăzi vă prezentăm un caz deosebit de grav: omul de casă al demisului director DART Cristian Nae, Emanuel Diculescu, deși este un practicant al violenței domestice, continuă să fie directorul Sucursalei CEC Vâlcea.

Culmea absurdului, Codul Etic CEC interzice categoric violența domestică: pedepsește cu excluderea din bancă a persoanelor barbare, de sorginte feudală!

Iar obsedatul de putere Diculescu nu s-a mărginit doar să-și bată nevasta. În ultima vreme, Diculescu se dovedește a fi un director extrem de violent și disprețuitor atât cu subalternii săi, cât și cu unii clienți ai CEC Bank.

Dar, dacă în cazul lui Diculescu onorabila conducere CEC Bank – Bogdan Neacșu, Lucica Mihaela Popa și Mirela Iovu – nu are nimic de obiectat, în schimb, pentru că a semnalat abuzurile comise de un alt șef „exotic”, Liviu Ivan de la CEC Tg-Jiu, doamna Ileana Brăilă a fost sancționată pe motiv de „cum îți permiți tu, o angajată, să pui la îndoială decizia unui șef?”.

Pe Facbook, Emanuel Diculescu nu ratează ocazia să se prezinte, cu litere mari, ca fiind branch, manager sau director. În schimb, îl umilește pe marele Nicolae Bălcescu, pe care îl scrie cu litere mici!

Caftești soția și ajungi șef la CEC Bank!

Iată incidentul de violență domestică, așa cum rezultă din declarația oferită polițiștilor de soția lui Diculescu de la acea dată, 21 ianuarie 2015, doamna Daniela Enăchescu:

 • După ce a fost agresată de soțul său Diculescu Emanuel, Daniela Enăchescu a sunat imediat la 112, a venit un Echipaj de Poliție, polițiștii i-au luat o declarație apoi femeia a fost condusă la Centrul Medico Legal din oraș. Unde a primit un certificat medico-legal;
 • La ora 8 dimineața, într-o atmosferă calmă, Daniela Enăchescu a deschis un subiect legat de plasarea unor economi – „banii mei” – într-un anumit loc. A fost o discuție de principiu, nimic nu a anunțat ce urma să vină. Soția a încerca să-i explice calm că e decizia sa, „fiind banii mei”;
 • „Fostul soț (Emanuel Diculescu n.r.) a fost de altă părere. Atunci a început să mă lovească. Nu a fost o discuție aprinsă, nu a fost o ceartă, nu urlam unul la altul. A fost mai degrabă o divergență de opinie”, a spus Daniela Enăchescu polițiștilor chemați prin 112;
 • Daniela Enăchescu a mai explicat polițiștilor că incidentul nu a fost provocat de altă natură, cum s-ar putea crede: „Eu am văzut lucrurile într-un fel, unde să plasez acea sumă minoră din banii mei, nu ai lui, el a văzut altfel problema. Cu atât mai mare a fost surpriza mea când m-a lovit, din senin”;
 • Daniela Enăchescu nu a putut să le explice polițiștilor de ce a fost violent Emanuel Diculescu.

Am contactat-o telefonic pe doamna Daniela Enăchescu. Fosta soție a violentului șef CEC, Emanuel Diculescu, ne-a declarat telegrafic:

 • „Nu mai este un secret din ce s-a întâmplat. Eu am scos un Certificat Medico-Legal. Din acel moment nu a mai fost nimic secret, nu am mai putut să păstrăm în casă incidentul, chiar dacă am fi vrut. Au aflat rudele noastre, prietenii, colegii de muncă, vecinii, toată lumea!
 • Imediat după ce am scos Certificatul Medicol-Legal, adică în aceeași zi, l-am anunțat că vom divorța.
 • A fost de acord cu divorțul. Pentru noi totul s-a încheiat în acea zi. Am dorit divorțul și l-am obținut în aceeași lună. Nu sunt răzbunătoare, nu am dorit să merg mai departe cu acest caz!
 • Confirm incidentul și Certificatul Medico-Legal. Cum l-aș prezenta pe fostul soț, ca om? Mai degrabă ca un stil cuceritor, pe care îl afișează în extremis”.
Certificatul Medico-Legal, soția Daniela și bătăușul Emanuel

Diculescu îi umilește pe clienții CEC Bank!

La fel ca mentorul și protectorul său Cristian Nae, prospăt eliminat din CEC Bank și grație dezvăluirilor din SECUNDA, Emanuel Diculescu nu este nici el bancher, ci inginer. Diculescu a absolvit Secția TCM din cadrul Universității Politehnice din București. Apoi, a devenit un fel de expert și, ajutat de Nae, a făcut pasul cel mare: director al Sucursalei CEC Vâlcea.

Conform Clasamentului General al Sucursalelor pe anul 2019, feuda lui Diculescu – Sucursala CEC Vâlcea – se clasează pe un „onorant” loc… 18.

Este și normal ca Sucursala CEC Vâlcea să dețină un loc la mijlocul clasamentului, atât timp cât Diculescu a dat ordin ca împrumuturile din Programul Noua Casă, garantate 95% de stat, să fie date cu un avans de minim 25%, deși legea prevede 5%.

Iar la alte capitole nu a fost în stare să îndepinească planul anual, cum ar fi: „surse atrase”, „credite card”, „credite fonduri europene” etc.

Din cauza unor condiții fără rost impuse de Diculescu, s-a ajuns ca mai mulți clienți nemulțumiți să ne anunțe telefonic că s-au îndreptat spre alte bănci, care nu își bat joc de clienți așa cum o face bancherul spoit Diculescu.

Și, ca să aveți o monstră din cinismul violentului Diculescu, vă spunem că, pe pagina sa de Facebook, inginerul a postat un anunț despre Programul Noua Casă prin CEC. Iată-l:

Postarea/promo a lu’ Diculescu

Așadar, ar trebui să spunem cu voce tare:

Bravo, domnule Emanuel Diculescu! Pe pagina dumneavoastră de Facebook faceți reclamă băncii unde lucrați. BRAVO!”

Numai că, dacă dai click pe link-ul indicat de inginerul Diculescu, se deschide o pagină cu o ghindă găunoasă. Iat-o:

Ghinda găunoasă a lu’ Diculescu

Diculescu, un alt Vartolomei?!

Ei bine, cu toate acestea, Diculescu este văzut ca un director excepțional; atât de valoros, încât Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei l-a anunțat că va fi promovat ca Șef de ZONĂ peste două județe.

Nu contează că funcția nu există. Pentru un TCM-ist de capacitatea lui Diculescu, bancherii vopsiți Neacșu & Co vor înființa postul atât de necesar pentru geniul financiar a lui… Diculescu!

Dar, aici, nu ne putem abține să nu observăm o similitudine cu promovarea/concedierea lui Costi Vartolomei – fost șef la CEC Timișoara, fost șef Zonal.

După cum știți din episoadele Armaghedonului CEC, SECUNDA a arătat cum, sub semnătura lui Vartolomei, Sucursala CEC Timișoara a dat un credit neperformant societății Banat Real Estate din Reșița.

Ca urmare a acordării creditului firmei deținute de primarul Reșiței, Ioan Popa, și de președintelele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca – ambii protejați ai ministrului de Interne Marcel Vela -, Costi Vartolomei a fost transferat din postul de șef al Sucursalei CEC Timișoara în cel de ZONĂ. Iar după câteva luni, a fost… extirpat ca o măsea stricată.

Dar despre afacerile și veniturile exorbitante obținute de Emanuel Diculescu, nu din salariul de șef de sucursală, vom vorbi în episoadele viitoare.

În prezent, SECUNDA documentează informațiile primite. Iar când se vor dovedi adevărate, le vom publica. Pentru că, se știe, în Vâlcea nu se mișcă un grăunte de nisip fără MITĂ!

Evident că i-am solicitat lui Emanuel Diculescu un Punct de Vedere legat de violența domestică și de condiția de avans – 25%. Până la închiderea ediției, nu am primit niciun răspuns de la Emanuel Diculescu. Iată adresele noastre către violentul Diculescu:

Întrebare SECUNDA despre procentul de 5%…

Download (PDF, 127KB)

Întrebare SECUNDA despre violența domestică…

Download (PDF, 131KB)

VA URMA

Citiți și…

Episodul 36. DOCUMENT! SECUNDA a ajutat la eliminarea a doi membri marcanți din Grupul de Interese CEC: Nae și Huțanu!
Episodul 35, Armaghedonul CEC! Neacșu, Popa și cu Iovu RUINEAZĂ intenționat banca deținută 100% de stat!
Episodul 34, Armaghedonul CEC. ATENTAT! Neacșu, Popa, Iovu & Co au vrut ca judecătorii să reinstaureze CENZURA comunistă printr-o Ordonanță Președințială!
Episodul 33, Armaghedonul CEC. Hoața Onofrei vrea grevă generală, ca să nu fie dezintegrat Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și… Onofrei!
Episodul 32, Armaghedonul CEC. Nae a fost eliminat! Urmează Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Huțanu și Onofrei!
Episodul 31. INCREDIBIL! Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei încalcă FLAGRANT ordonanțele Guvernului Orban în vreme de Pandemie!
Episodul 30. DOCUMENTE! Onofrei, șefa escroacă de sindicat s-a făcut preș în fața Grupului de Interese de la CEC: NU se măresc salariile!
Episodul 29. DOCUMENTE! Bossul CEC Bogdan Neacșu poate da din bani publici, după bunul plac, prime și măriri de salarii!
Episodul 28, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE! 9 șefi CEC „fac ceva maro” pe propriile semnături și comit fapte penale!
Episodul 27, Armaghedonul CEC! Guvernul a aprobat propunerea lui Cîțu: Mirela Călugăreanu, șefă la ANAF și președinte CA al CEC Bank!
Episdoul 26, Armaghedonul CEC. DOCUMENT INTERN! CEC este Unitatea Militară a Grupului NPIMNHO!
Episodul 25. Ileana Brăilă câștigă procesul împotriva hărțuirii profesionale practicate de șefimea CEC!
Episodul 24, Armaghedonul CEC. DOVADA că președinta Onofrei a devalizat Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 23, Armaghedonul CEC. Fals în Acte Publice cu împrumuturi care NU se trag! Rezultatele CEC, neautentice!
Episodul 22. DOCUMENT. 23 de angajați CEC, concediați printr-o MANEVRĂ ce încalcă grosolan Codul Muncii!
Episodul 21, Armaghedonul CEC. Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei au distrus Sucursala Timișoara dând afară 23 de angajați!
Episodul 20, Armaghedonul CEC. NAE are FEUDĂ! Neacșu și Cinteză îl protejează!
Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”
Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
489 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv