A venit vremea unui DOCUMENT ce demonstrează cinismul și lăcomia liderilor României.

DOCUMENTUL arată foarte clar că agenții militari reușau să obțină informații în timp real, le ofereau decidenților în timp optim pentru a decide și interveni în stoparea jafului pus la cale de Grupul mafiot internațional Iliescu – Măgureanu – Văcăroiu – Moses – Gregory prin încălcarea Embargoului ONU impus Iugoslaviei.

Emil Constantinescu (președinte 1996 – 2000): „Am fost înfrânt de Securitate!” Gratis?!?
Și SUA…

Prin intermediul CSAT, președinții Emil Constantinescu și Traian Băsescu au avut acces la aceste documente prezentate de noi în saga “Operațiunea JimboliaGate”, precum și la multe, multe altele!

Constantinescu și Băsescu au fost informați despre jaful comis prin Operațiunea JimboliaGate, în aval! Și au tăcut până când faptele penale s-au prescris!

Ce motive au avut președinții Constantinescu și Băsescu să nu divulge opiniei publice conținutul “scrisorii pierdute”? Urmează să vă demonstrăm în episoadele următoare.

Și, pentru că suntem patrioți și nu hoți, vom introduce în anchetă și vectorul SUA via fostul ambasador în România, Alfred Moses, și via agentul SUA la ONU, Roger T. Gregory.
Traian Băsescu (președinte 2004 – 2014): “Am lăsat o dâră la Cotroceni!”. Cu ce miros?!?
Iohannis, ce ratare!

Acum, la documentele Operațiunii JimboliGate are acces și președintele Iohannis.

Prin intermediul aceluiași CSAT, Iohannis are posibilitatea să recupereze o parte din frauda produsă de Grupul mafiot internațional Iliescu – Măgureanu – Văcăroiu – Moses. Cum? Ne arată mai jos… Băsescu!

Klaus Iohannis a fost votat de peste 6 milioane de români, pentru că i-a asigurat în campanie că este și va fi un ALTFEL de politician.

Până acum, Iohannis le-a demonstrat doar că NU vrea să se implice în rezolvarea marilor probleme.

Klaus Iohannis (președinte 2014 – prezent): „Sunt ALTFEL!” Oare?!?
Grupul mafiot transfrontalier Iliescu – Măgureanu – Văcăroiu – Moses – Gregory a pus la cale o fraudă uriașă din avutul statului: de câteva miliarde de dolari

Să fim bine înțeleși: dacă Grupul mafiot coordonat de Iliescu ar fi încălcat Embargoul impus Iugoslaviei, iar toți banii produși de această încălcare s-ar fi întors în vistieria statului – așa cum s-a dovedit că s-a întâmplat în alte state care au nesocotit Embagoul -, istoria i-ar fi consemnat drept niște eroi-escroci în slujba țării.

Dar NU a fost așa! Grupul mafiot transfrontalier Iliescu – Măgureanu – Văcăroiu – Moses – Gregory a furat statul pentru interesele de grup sau personale.

De aceea îi consider escroci și nu eroi. Dar trebuie să înțelegem că nu putem să-i judecăm pentru oportunitatea deciziei, ci pentru că au încălcat legile statului.

Iliescu-KGB a adunat peste un miliard de dolari, pe care i-a cantonat în China în vederea construirii unui partid neo-comunist. Măgureanu – pentru el și pentru viitorul său partid în care l-a plantat șef pe eroul Pieței Universității, Marian Munteanu (o poveste de dragoste masochistă între călău și victimă!!!). Văcăroiu, Moses și alții – probabil doar pentru uz personal.

Ion Iliescu (președinte 1990 – 1996 și 2000 – 2004): “Țara are nevoie de un despot luminat!” Trimis de KGB la București?!?
Documentele vorbesc

În primele cinci episoade v-am oferit o parte din DOCUMENTELE primite prin poștă via Geneva-Elveția de la ofițerii patrioți.

Prin aceste cinci documente, v-am arătat cum s-a procedat la încălcarea Embargoului impus Iugoslaviei și cum s-a împărțit “cașcavalul” fraudei – în procente!

În episoadele următoare o să prezint alte DOCUMENTE, la fel de stupefiante prin realismul zugrăvit de însemnările agenților militari.

Interes de grup și personal

În episodul cinci am observat împreună că agenții DIA au ajuns să “conspecteze” Agenda de lucru cu COPERȚI NEGRE a șefului SRI, Virgil Măgureanu.

Acești ofițeri militari și-au pus viața în pericol pentru a strânge informații despre încălcarea Embargoului impus Iugoslaviei de către Grupul mafiot internațional Iliescu – Măgureanu – Văcăroiu – Moses – Gregory, cu sprijinul generalilor Dănescu, Stănculescu, Pitulescu, Măgureanu, Dan Grigoriu etc.

Cum au materializat informațiile cei care aveau obligația să le folosească în interesul României – președinții Iliescu, Constantinescu și Băsescu? Simplu: le-au folosit în interes personal, pe post de “scrisori pierdute”!

Președinții Constantinescu, Iliescu și Băsescu; în spate, premierul Văcăroiu
Emil și Traian s-au făcut că plouă. Au avut umbrelă!

Sutele de informații și miile de documente au fost puse și pe biroul președinților Emil Constatinescu și Traian Băsescu – cei doi succesori la Cotroceni ai lui Ion Iliescu-KGB.

Degeaba au fost rugați Constantinescu și Băsescu să permită anchetarea lui Ion Iliescu în baza documentelor strânse de ofițerii militari și catalogate STRICT SECRET în Arhiva CSAT!

Constantinescu și Băsescu AU REFUZAT, deși li s-a pus în brațe un RAPORT amănunțit. Și nu o dată. De mai multe ori, așa cum ne-a spus “Gât Adânc”.

Acum a venit rândul președintelui Klaus Iohannis, politicianul care se laudă că e ALTFEL. Rămâne de văzut dacă ne va demonstra asta, sau dacă va pune batista pe țambal ca în Afacerea Augustin Lazăr – aici articolele.
CSAT – o ședință!
CSAT – ultima redută!
Președintele Klaus Iohannis are posibilitatea să ordone anchetarea unui posibil atac la adresa siguranței naționale? DA! Unde? În CSAT! Cum? Ne-a demonstrat-o președintele Traian Băsescu.

În 2010, după un RAPORT înaintat de directorul SRI George Maior, în CSAT s-a decis înființarea unui “GRUP de luptă împotriva evaziunii fiscale”. Adică s-a format un grup interministerial sub supravegherea directă a CSAT, care să aibă drept scop reducerea evaziunii fiscale și recuperarea unor fonduri fraudate!

Afacerea s-a dovedit a fi un rateu. Dar ideea lui Băsescu s-a dovedit bună, cu un mic amendament: a fost foarte prost pusă în practică – s-au recuperat doar câteva sute de milioane de euro din cele peste 35 de miliarde de euro fraudate PE AN în România!

Așa cum v-am promis, iată încă un DOCUMENT uluitor prin realitatea lui și care definește Operațiunea JimboliaGate:

Agenții patrioți

Agenții 51 și 14 ne prezintă alte nume celebre în România care au participat din “plin” la jaful pus la cale prin Operațiunea JimboliaGate:

Generalii Pitulescu, Nițu, Berechet, Cârjan, Matei, Samoilă și Medrea, judecătorul Panait, procurorii Cristescu, Jiga sau Dragoș Nestor și turnătorul PNL Ionescu Quintus.

Și iată cum au acționat ilegal:

Nume pronume – Motorină – Benzină

  1. Cpt. Tudorache V. – Ph: 48 tone – 71 tone
  2. Col. Zecheru Ion – Ph: 51 to – 67 to
  3. Col. Baltagă – Ph: 61 to – 43 to
  4. Sc Palcade SRL – Ph: 123 to – 171 to
  5. Sc Terra Nova București: 140 to – 161 to
  6. SC Delta SRL București: 106 to – 130 to
  7. SC Arcade SRL București: 41 to – 73 to
  8. Gen. Berechet Nicolae – Buc: 137 to – 162 to
  9. Gen. Nițu (Tata Nițu) – București: 96 to – 102 to
  10. Gen. Pitulescu – Buc: 136 to – 129 to
  11. Gen. Cârjan – Buc: 110 to – 96 to
  12. Gen. Matei – Buc: 75 to – 71 to
  13. Gen. Samoilă: 83 to – 96 to
  14. Col. Cristea – Buc: 61 to – 51 to
  15. Procuror Cristescu – Timis: 36 to – 76 to
  16. Procuror Jiga – Buc: 59 to – 85 to
  17. Judecător Panait – Buc: 61 to – 71 to
  18. Gen. Medrea – București: 196 to – 191 to
  19. Procuror Nestor Dragoș: 61 to – 43 to
  20. Col. Dumitru N – București: 85 to – 60 to

Ofițerii și magistrații numiți au intervenit pe lângă directorii rafinăriilor – cu precădere prahovene -, pentru a scoate cantitățile de motorină și benzină, prin diverse societăți, pe care le-au valorificat pe relația Iugoslavia, sau direct prin firmele lor personale sau familiale. Banii erau împărțiți în mod egal cu partidele preferate.

Atentie! O parte din societățile prin care s-au scos produsele petroliere sunt fantomă, sau sub directa conducere a unor persoane politice.

Agentul 51:

Din iulie 1994, transportul cantităților produselor petroliere s-a făcut pe relația Jimbolia CF – Iugoslavia și prin Vama Curtici, de unde societatea maghiară „Mol”  intermedia transportul prin stația Pecica în Subotnița, Iugoslavia, la HIP Pancevo.

Pe toată perioada livrărilor, s-a folosit și transportul fluvial prin împingătoare și remorchere, cât și prin vidanjare și pompare pe furtune de produse petroliere  amplasate cu contragreutăți pe fundul apei.

Agentul 14, Secret, SRI:
  1. Prefect de Prahova, Bălănoiu: 70 tone motorină, 90 tone benzină, CP Brazi – prin Jimbolia
  2. Ionescu Quintus: 40 tone motorină, 50 tone benzină, CP Brazi și Teleajăn – pt. Ghinea și Bratu. (N.R. – Acum poate înțelegeți mai ușor dorința nefirească a lui Quintus ca Munteanu, protejatul lui Măgureanu, să fie candidatul PNL pentru Primăria Capitalei!)
  3. Dragomanu Vladimir – Cazino „Lido”, încasare comisioane de 30.000 DM și 100.000 Dolari.
  4. Nan și Ceaga – CP Brazi, încasare comisioane de 160.000 DM și 70.000 Dolari.
  5. Dănescu – fratele Gen. Dănescu: 120 tone motorină și 25 tone benzină, CP Brazi în asociere cu Nan, pentru Paula Iacob PD.

SECUNDA pune spațiu editorial la dispoziția personajelor care se consideră lezate de acuzațiile/afirmațiile din ancheta jurnalistică Operațiunea JimboliaGate. GRATUIT!

– va urma –

În acest context, vă invităm să citiți…

Episodul 5. EXCLUSIVITATE! DOCUMENT! Agenda NEAGRĂ a lui Virgil Măgureanu dezvăluie implicarea șefului SRI în Operațiunea JimboliaGate!

Prin această anchetă jurnalistică, SECUNDA îi vizează doar pe marii RECHINI care au format o Conjurație pentru a ne fura în perioada Embargoului.

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version