Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:
Dragoș Rișcanu o acuză public pe Laura Codruța Kovesi de rea-credință într-un dosar în care sunt implicați șefii Microsoft, Gates și Ballmer, și ex-ministrul de Finanțe Vlădescu

OLAF cere, DNA refuză

Am primit la redacție o scrisoare semnată de Dragoș Rișcanu, proprietarul companiei OMNIS GROUP. În epistola electronică, Rișcanu consideră că procurorul șef DNA Laura Codruța Kovesi a săvârșit grave abateri administrative. Rișcanu face referire la un dosar ce mucegăiește de peste 10 ani în debaralele DNA.

kovesi
Laura Codruta Kovesi refuză un răspuns la o solicitare decentă  din parte unui român care își plătește taxele

În accepțiunea lui Dragoș Rișcanu, Bill Gates și Steve Ballmer de la Microsoft, precum și ex-ministrul de Finanțe Sebastian Vlădescu beneficiază de protecție din partea Laurei Codruța Kovesi. În susținerea afirmațiilor sale extrem de grave, Rișcanu vine cu documente OLAF.

tari-gates-deco
Tăriceanu după ce la “onorat” pe Gates

Vă oferim spre lectură scrisoarea deschisă semnată de Dragoș Rișcanu, precum și documentele atașate. Anunțăm pe această cale că SECUNDA pune GRATUIT la dispoziție spațiu editorial pentru eventualele replici venite din partea personajelor vizate în scrisoarea publică semnată de Dragoș Rișcanu.

1 sebastian vladescu
Sebastian Vlădescu se ascunde în spatele Microsoft

Stimata Redactie,

Am luat la cunostinta, din media, de declaratiile facute de Procurorul Sef DNA referitor la “Infracțiunile comise și care includ fonduri UE sunt acum în vizorul nostru și sunt o chestiune prioritară pentru DNA. Numărul anchetelor care privesc aceste cazuri a crescut […] Lucrez pentru țara mea”.

“Am avut situaţii de corupţie în DNA […]. Profesionalismul și corectitudinea este cea mai eficace armă a noastra”.

“…“Potrivit noului cod de procedură penală, suntem obligaţi încă din cursul anchetei să furnizăm copii după dosar tuturor persoanelor implicate.”

In vederea informarii corecte a publicului referitor la actiunile DNA, atit in cazul fraudarii fondurilor UE (de catre Romanian Soft Company, Medist, Asesoft, Teamnet si altii), cit si a Dosarului Microsoft – Siemens – EADS si altele, va rugam sa luati la cunostinta urmatoarele documente si fapte, si sa actionati in conformitate cu interesul profesional si principiile dumneavoastra.

Va stam la dispozitie, functie de interesul dumneavoastra, pentru informatii si alte documente legal constituite, atit pe site-ul nostru www.coruptia.ro, email dragosriscanu@yahoo.com, cit si mobil 0744.66.55.22

Pe scurt, fapte sunt :

Incepind din anul 2004 pina in prezent, Omnis a informat toate autoritatile competente nationale, UE si SUA, referitor la infractiuni care includ fonduri UE, coruptie, plagiat, crima organizata si alte infractiuni deosebit de grave comise de infractori foarte periculosi, printre care si Microsoft.

Omnis este parte civila si vatamata dovedita in Dosarul 85/P/2011, a Microsoft si a Romanian Soft Company-Medist, si posibil al altor entitati (SRI, MAI, ORDA, Asesoft, Teamnet etc.), pe care le vom cunoaste cu siguranta cind vom putea studia dosarul, in conformitate cu prevederile legale (NCPP art. 94) si dupa ce DNA va finaliza anchetele incepute in anul 2005.

24 Ianuarie 2012 – OLAF a decis sa investigheze fraudele mentionate in limitele competentelor pe care le are si a solicitat DNA sa investigheze in cadrul competentelor ce ii revin, mai multe infractiuni.

24 August 2014 – OLAF a ajuns la concluzia ca cele mai multe dintre ilegalitatile raportate de Omnis se confirma.

24 August 2014 – OLAF a solicitat DNA sa investigheze cu celeritate, avind in vedere ca fraudele au fost comise incepind din anul 2002 pina in prezent, si sa comunice rezultatul cercetarilor pina cel tirziu 24 August 2015.

Omnis si avocatii sai alesi au facut mai multe cereri in ultimii ani pentru a putea studia Dosarul 85/P/2011, in conformitate cu legile pe care Doamna Procuror Sef DNA le invoca si afirma ca le respecta, si pentru a putea colabora cu procurorii DNA  in vederea aflarii adevarului.

DNA refuza sa dea curs solicitarilor noastre legitime si legale si sa ne informeze referitor la concluziile pe care avea obligatia sa le prezinte OLAF cel tirziu pe 24 August 2015, dupa un deceniu de tergiversari, raportari neadevarate si mai multe afirmatii deliberat false, dupa cum puteti constata din studiul documentelor atasate.

Consideram ca este de interes public modul in care DNA a investigat si continua sa investigheze si sa raporteze OLAF referitor la rezultatele cercetarilor si efectele si prejudiciile constatate a fi produse in peste un deceniu de frauda si coruptie.

Facem apel la Dumneavoastra, in vederea informarii corecte a publicului si in interesul contribuabililor, sa va asigurati ca DNA informeaza corect si transparent referitor la modul in care banii publici si fondurile UE sunt fraudate incepind din 2002 in acest caz, si rolul pe care DNA l-a avut si continua sa il joace in aceste investigatii, care dureaza, in deplin secret, de mai bine de un deceniu.

Cu stimă, Dragoș Rișcanu

Iată documentele atașate de către Dragoș Rișcanu la scrisoarea deschisă

Download (PDF, 2.87MB)

211 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv