Lucian Nicholas Teodorescu este nemulțumit de construirea „haotică” a blocurilor, în București, de menținerea titulaturii de „Intrare” la unele străzi cu denumire omonimă și de lipsa spațiilor verzi.

Cititorul ne-a transmis la redacție următorul mesaj:

„Am rugămintea să abordați la știri și infrastructura rutieră a Intrării Iacob Felix. Dacă chemi taxiul, ambulanța, pompierii sau Poliția la una din adresele aferente, conducătorul auto e nevoit să se strecoare pe rețeaua rutieră a aleilor întortocheate dintre Strada Veronica Micle, Șoseaua Nicolae Titulescu, Strada Iacob Felix și Bulevardul Ioan Cuza printre mașinile staționate între blocurile construite haotic.

Intrare înseamnă o fâșie îngustă de drum pe care, dacă se întâlnesc două mașini, abia au loc una pe lângă cealaltă și se combină cu pietonii. În contextul în care s-a dezvoltat industria auto, pretinsele străzi cu titulatura Intrarea nu-și mai au rostul pe harta rutieră a Capitalei. Când va evolua Capitala să dispară intrările omonime arterelor rutiere??????????

Să facă PS1 un plan urbanistic zonal în vederea alipirii celor două parcuri, expropriind ApaNova, Prodas Holding și atelierul IT și să extindă noul parc expropriind numerele 2 și 12! Capitala are mai mare nevoie de spații verzi decât de blocuri și parcări!”. 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version