Armaghedonul CEC continuă cu noi dezvăluiri făcute de salariații băncii de stat, sătui de mizerabilul comportament al șefimii instituției, în frunte cu Neacșu, Popa și Nae!
După ce echipa SECUNDA a arătat lichelismul și lăcomia liderului de sindicat Ioana Onofrei, iată că angajații CEC ne-au asaltat cu o mulțime de informații, documente, fotografii și înregistrări audio.

Astăzi vă oferim Scrisoarea Deschisă a unor angajați din Sucursala CEC Timișoara.

“Mucoșii” pun întrebări unor personaje “celebre” din agențiile CEC răspândite în județul Timiș, “locotenenți” ai binomului Nae-Vartolomei. Este vorba despre Bogojel, Tasca, Ciolocoi, Cionca, Stănoiu, Sas  și sindicalista Idu! 

N.B. Fără lichelele care le ciugulesc din mână și lacheii care îi ascultă orbește, “zeii” precum Nae, Popa și Neacșu ar fi rămas în canalele insalubre ale sistemului bancar și nu ar fi ieșit niciodată la rampă. Așa, în ciudata noastră democrație, oameni lipsiți de caracter au reușit să se instaleze la conducerea CEC Bank.

Cristian Nae – director DART -, între Costi Vartolomei – șeful zonal – și Maria “Mia” Bogojel – șefa CEC Timișoara

În ’89, în Timișoara, oamenii au ieșit în stradă pentru câteva drepturi legitime refuzate de dictatura comunistă. Atunci, Timișoara a aprins țara, iar România a devenit o democrație cu dorințe occidentale – dar, e drept, cu prea multe inflexiuni balcanice.

Acum, la 30 de ani distanță, angajații CEC Timișoara au ieșit la lumină prin intermediul SECUNDA, ca să arate TEROAREA impusă de șefii fără discernământ, precum și  lașitatea liderilor politici locali și de la București – care ar putea să reinstaureze legea și să scoată banca de stat din ghearele unor penali susținuți de diverse grupuri mafiote.

ATENȚIE! SECUNDA va verifica unele date extrem de interesante primite în ultimele zile la redacție, din partea unor angajați ai CEC Bank din toată țara. Vom reveni cu aceste dezvăluiri cu iz penal la adresa unor “zei” din CEC, în episodele următoare – cu DOCUMENTE.

SECUNDA le va oferi GRATUIT spațiu editorial tuturor celor care se simt lezați de afirmațiile din acest episod scris de o parte dintre angajații CEC Timișoara.

(Titlul, șapoul, intertitlurile și explicațiile foto aparțin Redacției SECUNDA. Fotografiile au fost culese de pe rețelele de socializare.)

Scrisoarea angajaților
Sucursalei CEC Timișoara

Intram direct în subiect. SECUNDA a anuntat ca Sucursala CEC Timisoara a dat un credit firmei Banat Real Estate din Resita, companie detinuta de primarul Ioan Popa. Imediat, conducerea CEC a dat o dezmintie.

In aceste conditii, revenim astazi ca sa dovedim cu acte ca, asa cum am publicat in episodul doi al Armaghedon, s-a dat creditul catre Banat Real Estate; cu aprobarea expresa a lui Vartolomei.

Iata Dovada: inscrierea in arhiva electronica a garantiilor aferente – a se vedea facsimilele de mai jos:

S-a dat? Nu s-a dat! S-a dat! Nu s-a dat?

De netagaduit, public, oficial. Iar atunci cand sefii CEC au negat aprobarea, DA, creditul nu era aprobat de toata lumea din Sucursala CEC Timisoara, ci doar de Vartolomei – la acea data directorul sucursalei. Asadar ,creditul a fost aprobat imediat dupa ce SECUNDA a publicat informatia.

ATENTIE! In conditiile in care la sfarsitul anului trecut – 2019 – CEC Bank s-a aflat intr-o criza fara precedent, criza rezolvata cu multe emotii, iata ca aceasta criza s-a adancit, fiind necesare, conform presei publice, peste 1.4 miliarde lei pentru asigurarea unui grad minim de confort.

Daca in noiembrie 2019 erau necesare 950 milione lei pentru salvarea bancii statului, dupa doar 3 luni sunt necesare alte 1,4 miliarde de lei!!! Sa fie din cauza creditelor neperformante aprobate intr-o graba suspecta de infractiuni penale? (Vezi creditul catre Banat Real Estate din Resita.)

Exact aceeasi conducere avea CEC Bank la timona, cand Guvernul capitaliza banca de stat cu 940 de milioane de lei: Neacsu, Popa, Iovu si Nae! Acum, “zeii” mai vor 1,4 miliarde de lei, pentru a acorda alte credite neperformante. Ca nu sunt banii lor si nimeni nu ii trage la raspundere!

Credit cu efecte benefice pentru CEC – peste un an!

Si acum, obisnuitele noastre intrebari legate de creditul dat firmei Banat Real Estate:

In baza carei aprobari?  Adica cine anume a aprobat Creditul pentru Banat Real Estate? Cei care au negat cu cateva zile inainte? Si in baza carei aprobari din Timisoara? In baza refuzului “mucoaselor” sau a aprobarii din ziua urmatoare, semnate de Vartolomei rechemat din concediu? Le puteti pune la dispozitia cititorilor semnatarii aprobarii, sa se convinga la fel cum ati facut cu comunicatul mincinos de dezmintire in care spuneati ca nu s-a dat nici un imprumut?

Nu analizam daca acest credit a fost necesar pentru banca, daca au fost indeplinite criteriile interne fundamentale de creditare sau cele de minima prudenta. Ii lasam deocamdata pe cei in masura sa faca aceaste analize.

Noi intrebam de ce, in conditiile in care mai toate bancile au oprit finantarile de proiecte rezidentiale si in conditiile in care banca are nevoie din nou de fonduri, se dau credite pe un sector neinteresant pentru alte banci si care ar putea genera profit pentru banca doar peste un? an!

Pe ce s-a bazat decizia de finantare in conditiile putin prielnice ale sectorului? Oare chiar au fost facute anterior promisiunii acestui client si trebuiau sa se tina de ele?

Costi Vartolomei NU este șef și peste Sucursala CEC Timișoara
Vartolomei și noul lacheu perfect!

Ramanem la Vartolomei, care asa cum am mai aratat a sarbatorit in aceeasi zi cu aprobarea creditului numirea sa in functia de Director Regional. Acum conduce CEC Timisoara din spate (deocamdata) prin locotenentii sai devotati:

  • Maria “Mia” Bogojel, actuala directoare a Sucursalei CEC Timisoara;
  • Cristian Ciolocoi – consilier;
  • Daniel Cionca, asa-numitul sef serviciu;
  • Ildiko Ioana Tasca, directoarea de agentie;
  • Simona Idu cea responsabila cu sindicatul din Timisoara, prietena intima a “hartuitorului” Nae si o adevarata concurenta a doamnei directoare de la Baia Mare, Mihaela Bran;
  • Emilia Stanoiu, sluga perfecta a doamnei Elena Hutanu;
  • Codruta Sas, directoarea de agentie.

Este evident faptul ca Vartolomei nu poate actiona singur si are nevoie de sustinerea unora din directa lui subordonare. Ar putea Costi Vartolomei sa conduca fara sprijinul locotenentilor? Niciodată!

Noua directoare Maria “Mia” Bogojel, copia lui Vartolomei, foarte loiala lui Nae, stie ca ii tine locul cald lui Costi?

Nu ar fi prima oara cand pentru Vartolomei se infiinteaza pozitii; metoda e simpla: se angajeaza oameni pe bani buni si apoi acestia, contrar loialitatii lor, sunt eliminati doar pentru a-l proteja pe Vartolomei. Maria “Mia” Bogojel stie ca este pacalita chiar cu loialitatea sa fața de binomul Nae-Vartolomei? Daca nu stie, o anuntam noi acum ca, la momentul oportun, va fi aruncata ca o masea stricata.

Ultimul caz a fost “demisia” fostului Director Regional Sorin Ionescu, care a crezut in promisiuni si care a trebuit sa plece de pe o zi pe alta din banca, pentru a face loc promovarii directorului unitatii de pe ultimul loc din tara.

Draga nostra “Mia”, tu stii istoria? Nu te intereseaza? Data viitoare iti spunem noi cat te iubesc cei doi, Nae si Vartolomei, si pana cand. Pana atunci, succes la ordinele trasate de ei si fii ascultatoare!!!

Noroc cu unii oportunisti care, chiar daca sunt aparati constant, promovati, respectiv mutati intern de pe o pozitie pe alta ca si seful lor direct, sunt un pic mai nehotarati, socati de ceea ce se intampla sub comanda lui Nae & Vartolomei si mai “rasufla” cate o informatie interna scrisa.

Duplicitari si in acelasi timp cu promisiuni sau chiar majorari salariale, mangaiati in egoul personal de aprecierea neconditionata a sefimii dar totusi ingrijorati, ca si toti angajatii bancii, aceste “” mai “scapa” cate un email/informatie de interes; dar se bucura in continuare de bonusuri pentru “atingerea” obiectivelor.

Deseori au avut si au beneficii personale trecute cu vederea de catre Vartolomei, chiar daca sunt contrare eticii bancii si chiar a bunului simt.

Pe buna dreptate ne intrebam daca Vartolomei nu cunoaste practicile locotenentilor sai, iar atunci pe motive de crasa incompetenta ii solicitam demisia de onoare – care onoare?; ori le-a cumparat acestora tacerea pentru a-si putea promova prin ei interesele?

Când lașitatea, indecența și mizeria umană sunt considerate virtuți, de conducerea CEC Bank

Ca sa inteleaga bine lumea despre ce facem noi vorbire, oferim mai jos cateva intrebari cu talc, unele retorice, precum și cateva afirmatii cu un mare sambure de adevar, atat de mare ca zdrobeste “ceafa lata” a personajelor din preajma directorului hărțuitor Cristian Nae:

Cristian Ciolocoi

Cristian Ciolocoi – Cati clienti care au luat credite trecute prin mana ta au cumparat cafea si expresoare de la tine?

Stim, domnule Ciolocoi ca ati declarat firma, stim ca stie si Vartolomei, dar ce stim noi si CE vor ei sa ascunda vom trata cu alta ocazie!

Daniel Cionca

Daniel Cionca – SUV-ul cumparat de la o firma aflata in insolventa la CEC va spune ceva? Oare il conduce sotia?

Oare cate mail-uri cu informatii confidentiale ati dat in exterior?

Ildiko Ioana Tasca

Ildiko Ioana Tasca – Fosta colega cu “Mia” Bogojel si acum din nou colege, ce ne puteti spune despre aceasta prietenie cu care va laudati de o luna de zile?

Cate persoane subordonate au plecat de sub conducerea dumneavoastra, cate reclamatii de la colege ati avut si care sunt realizarile marete ce va onoreaza cand va faceti programul de lucru asa cum va place si cu cine va place?

Simona Idu

Simona Idu –  Ati colectat taxele pentru sefa Onofrei? Nu de alta, dar ca sa aiba batrinica pensionara-angajata CEC posibilitatea sa scoata zilnic 9.000 de lei din Fondul Sindicatului CEC pentru tot felul de cheltuieli care nu au legatura cu “activitatea sindicala”? Sau au legatura cu activitatea dvs?

Ne puteti spune cat de greu, dar mai ales unde, a fost sa il convingeti pe Luceafarul Nae sa va mute cea mai buna prietena de la analiza PJ langa dumneavoastra la retea pe stimabila Doamna Nela Savu?

Hai, nu va mai ascundeti, ca stie toata lumea unde trage Nae cand vine in Timisoara!

Emilia Stanoiu

Emilia Stanoiu – V-ati revenit din plans ca domnul Vartolomei nu va mai lasa sa participati la angajari?

Il mai barfiti pe Vartolomei pe la colturi si in fata il pupati ca pe un nou-nascut?

Ce ati facut sau cum ati reusit sa intrati in gratiile “celui mai tare manager” pe care l-a avut Sucursala Timisoara?

Oare sa fi stiut de modul cum angajati si nu ii faceati parte si lui? Rusinica, stimata doamna Stanoiu!

Codruța Sas

Codruta Sas – Ce ne puteti spune despre convorbirea de marti, 26 februarie, cu doamna Bogojel?

Cumva v-a facut promisiuni exceptionale daca o ajutati in eliminarea unor persoane din CEC Timisoara care nu mai sunt dorite de binomul Nae-Vartolomei?

Dar din pozitia de nepoata a doamnei Emilia Stanoiu, ne clarificati cat teren i-ati dat cadou acesteia ca sa va aduca in CEC?

Maria “Mia” Bogojel

Maria Mia” Bogojel – Se observa ca ati inceput simfonia pentru dat mersul lebedei celor carora au fost notati pe biletul lasat de catre Vartolomei si Nae pe birou cand ati fost instalata!

Ce obtineti ca premiu sau ce va aduc astrele daca indezirabilii, asa cum ii alinta Nae si Vartolomei, vor fi dati afara?

Costi Vartolomei

Costi Vartolomei – Sef Regional pe doua judete Caras-Severin si Hunedoara. Cum ati reusit sa disponibilizati o sucursala, ca cea a Timisoarei, de masina, iar consilieri sa mearga la clientii ce trebuie prospectati, cu RATT, fara bilet decontat?

Ce ati facut deosebit ca sa conduceti doua judete: Caras-Severin si Hunedoara?

Dar ce ati facut ca sa primiti locuinta de serviciu, birou, in Timisoara si combustibil fara limita, in contrast total cu omologii dumneavoastra din CEC, care nu beneficiaza de acest tratament, ei avand locuinta si birou in unul din judetele arondate?

Ultimul loc si creditul la Banat Real Estate stim ca v-a adus promovarea ca sef Regional. Dar cand banca se strange si altii abia supravietuiesc, dumneavoastra cum reusiti sa beneficiati de toate facilitatile de 7 stele?

Apropo! Cand mai mergeti prin Centrala CEC nu trebuie sa va mai laudati ca ati refuzat un post de Comisar European; se vede cu ochiul liber ca un trai la bunul plac, ca aici, nu mai gasiti.

Cum va simtiti cand mergeti in vizita la colegi care, din punct de vedere al rezultatelor, erau peste dumneavoastra?

Ce le spuneti, domnule Vartolomei? Cu ce tehnici si argumente ii invatati sa ajunga performanti? Sau le vindeti secretul ultimului loc care aduce in CEC promovare cu sampanie si voie buna!?!

Mai avem o ultima intrebare pentru conducerea CEC: Cati angajati corecti trebuie sa mai fie anchetati de Nae-Hutanu-Jecan, terorizati si determinati sa plece, pentru a se ascunde adevarul?

VA URMA

Puteți citi și…

Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!

Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”
Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!

Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
author avatar
Mircea Popescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version