PREMIERĂ! Cu ocazia acestui Studiu de Caz, SECUNDATV
deschide seria documentarelor VIDEO

În episoadele 1 și 2 v-am arătat cum suntem furați de OMV Petrom cu fiecare litru de benzină și motorină achitat de noi la pompă. V-am prezentat corespondența purtată de noi cu președintele Iohannis și cu președintele OMV Petrom Mariana Gheorghe. Astăzi vă spunem  cine este cetățeanul din spatele pseudonimului “Ion Popescu”. Și așa cum v-am promis, vă oferim două momente importante din inteviul VIDEO oferit de cetățeanul „Ion Popescu”.

VIDEO! EXCLUSIV! SRI a primit informații începând cu 2004 până în 2012!
Emil-Trasca-citat-Degeaba
Emil Trașcă a consiliat SRI în problema densităților
Ion Popescu”

Dar cine este românul care, din 2004 și până în 2012, a prezentat dovezi forurilor abilitate să controleze fraudele fiscale comise de OMV Petrom? SECUNDA a aflat numele real al fostului angajat al OMV Petrom care a folosit pseudonimul de “Ion Popescu”. Cu acordul lui, vă spunem că se numește Emil TRAȘCĂ.

Emil TRAȘCĂ este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații și deține un Master în Economie.

Emil TRAȘCĂ este specialist TAS (Terminal Automation System), certificat internațional ABB, analist de management și organizare, care oferă asistență organizațiilor pentru a obține o eficiență mai mare și pentru a rezolva problemele organizaționale, studiază structurile, metodele, sistemele și procedurile organizaționale, în calitate de Responsabil Proces.

Emil TRAȘCĂ: “În comerțul cu produse petroliere, în tot lanțul comercial, de-a lungul timpului s-au inventat tot felul de “șunturi”, pentru a fenta legea (…)

Cu timpul, tehnica de anihilare a furtului cu metoda Densităților Măsluite s-a “cibernetizat”, s-au găsit căi de stopare (…)

Era de tot râsul să-i auzi pe “colegii” din depozite cu scuza “Așa ne-a dat calculatorul”, atunci când îi prindeam în flagrant.”

VIDEO! EXCLUSIV! SRI a primit informații începând cu 2004 până în 2012!
1 Laura-Codruța-Kovesi-si-Mariana-Gheorghe
Laura Codruța Kovesi are șansa unui revanșe!
TRAȘCĂ, sfaturi pentru inspectorii ANAF

Astăzi, vă oferim două părți din interviul de zeci de minute realizat cu Emil TRAȘCĂ

Un interviu ce ar trebui să ducă la deschiderea unui dosar penal de către doamna Laura Codruța Kovesi, cea care, marți seara, la DIGI 24, ne-a spus că este de datoria ei să recupereze banii furați de la stat și că nu se lasă intimidată de infractori gen Sebastian Ghiță.

Așadar, în partea a II-a a minidocumentarului FRAUDA OMV Petrom, Emil TRAȘCĂ va da câteva sfaturi inspectorilor ANAF, pentru ca subordonații lui Bogdan Stan, noul șef al Fiscului, să nu mai fie păcăliți de angajații păstoriți de doamna Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom.

Emil TRAȘCĂ: “Funcționarii noștri au fost învățați cum să păcălească inspectorii ANAF. Dar pe de altă parte, mi s-a părut că și inspectorii ANAF erau dispuși să nu caute adânc în contabilitate.”

Iată atenționarea și sfatul dat de Emil TRAȘCĂ inspectorilor ANAF care merg “în vizită” la OMV Petrom:

TRAȘCĂ și OMV  Petrom

În partea a III-a a minidocumentarului FRAUDA OMV Petrom, Emil TRAȘCĂ ne va vorbi despre întâlnirile sale cu agenții de la SRI și cu procurorii de la DIICOT și DNA.

Emil TRAȘCĂ: “Am crezut că muncesc într-o companie cu o altfel de mentalitate – OMV Petrom – și că trebuie să pun osul l-a stoparea furtului din sânul societății care îmi plătea salariul. Dar după ce am văzut cum a fost expatriat Cristian Herneth la ordinul celor care furau, am înțeles că m-am înșelat amarnic! Că muncesc într-o întreprindere cu cele mai rele deprinderi românești (…)

Am crezut că sub comanda austriacului-american Cristian Herneth vom pune râul în matca lui. M-am înșelat! (…)

Credeți-mă! A fost imposibil să contracarăm Mafia Antrepozitelor, atât timp cât doamna Mariana Gheorghe nu ne-a sprijinit, iar Liviu Luca ne-a sabotat sistematic.”

VIDEO! EXCLUSIV! SRI a primit informații începând cu 2004 până în 2012!
Emil-Trasca-si-Mariana-Gheorghe
Cetățeanul Emil Trașcă și CEO OMV Petrom Mariana Gheorghe
TRAȘCĂ, SRI, DIICOT și DNA

În partea a III-a a minidocumentarului FRAUDA OMV Petrom, Emil TRAȘCĂ ne va vorbi despre întâlnirile sale cu agenții de la SRI și cu procurorii de la DIICOT și DNA.

Și, așa cum ne-a declarat, cea mai mare deziluzie a cetățeanului român Emil TRAȘCĂ nu a fost OMV Petrom, ci Administrația Prezidențială, SRI, DNA și DIICOT.

Emil TRAȘCĂ: “Dintr-o discuție cu șefii austrieci, am înțeles că jocurile se fac la nivel foarte înalt. Iar după experiența personală cu SRI, DNA și DIICOT, dar și după tăcerea celor doi președinți pe care i-am informat personal despre faptul că SRI știe (n.r. Traian Băsescu și Klaus Iohannis), pot să spun că, în România, instituțiile care ar trebui să ne apere de hoți sunt conduse de persoane cel puțin dubioase.”

Iată ce ne-a declarat Emil TRAȘCĂ referitor la interacțiunea sa cu SRI, DNA și DIICOT:

[video_documentar width=”640″ height=”480″]

Emil TRAȘCĂ: “M-am întâlnit cu agenții SRI de peste 150 de ori în diferite locații din țară în perioada 2004 – 2012  (…)

Le-am pus la dispoziție documente care demonstrau evaziunea fiscală și pierderile înregistrate de stat. Nu au pus mâna pe documente. Toată transbordarea de documente s-a realizat printr-o adresă de e-mail la care agenții SRI aveau parola  (…)

Le-am explicat de zeci de ori metoda, locul de desfășurare a operațiunilor ilegale și ce personaje se ocupă cu falsificarea densităților  (…)

Le-am arătat cu documente ce cantități se furau zilnic – uneori cu vagoanele, alteori cu vagonul. Degeaba! (…)

Încep să cred că informațiile mele au fost folosite în alt scop decât cel legal. Altfel, nu-mi explic de ce DIICOT și DNA nu au dus până la capăt dosarele penale dezvoltate și cu ajutorul documentele furnizate de mine (…)

Vă rog să mă credeți că nu înțeleg de ce s-a oprit SRI. Când am văzut că SRI s-a oprit, am trimis o scrisoare președintelui Băsescu. Nimic! Iar odată cu alegerea domnului Iohannis președinte, am sperat că scrisoarea mea, la care am atașat o corespondență specială, va fi băgată în seamă. Nimic!”

Coldea si Hellvig
Eduard Hellvig a scăpat de Florian Coldea
SRI se ascunde în spatele secretului de stat

Cum deja v-am obișnuit, am corespondat și cu SRI în această afacere spinoasă, din care noi toți am pierdut sute de milioane de euro, grație doamnei Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom.

Iată întrebările noastre către
directorul SRI Eduard Hellvig:
Adresa-SRI-15-august-2016 OMV Petrom
Adresa SECUNDA către SRI
Și iată ce ne-a răspuns
directorul SRI Eduard Hellvig:
Raspuns-SRI-solicitare-Secunda OMV Petrom
Răspunsul SRI la întrebările SECUNDA

Așadar, pentru că:

“Aspectele menţionate de dumneavoastră au fost analizate prin prisma competenţelor ce revin SRI, în baza Legii nr. 51/1991, privind securitatea naţională a României, şi Legii nr. 14/1992, privind organizarea şi funcţionarea SRI”,

directorul Eduard Hellvig a considerat că:

“informaţiile solicitate de dumneavoastră au caracter clasificat, situaţie în care acestea nu pot intra sub incidenţa Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public”

și, pe cale de consecință, directorul SRI a refuzat să răspundă la două întrebări care NU încalcă secretul de stat.

– Va urma –

În episodul 4 vă vom oferi alte minidocumentare cu Emil TRAȘCĂ. O să vă arătam cum se fac jocurile în spatele ușilor închise și ce personaje importante mai sunt implicate în Frauda OMV Petrom.

Citiți și primele episoade din Studiul de Caz – FRAUDA OMV Petrom 

Episodul 1. Cu știința SRI: Sute de milioane de euro achitate de români pe benzină şi motorină au fost evazionaţi prin metoda Densităţilor Trucate
Frauda OMV Petrom

16a-ian-2017-Ep-1-Frauda-OMV-Petrom

Episodul 2. Cu știința SRI, sub pulpana Marianei Gheorghe. Laura Codruța Kovesi are marfă pentru a deschide un dosar penal IN REM
VIDEO! OMV Petrom – Schema Densităților Falsificate

17v--ian-2017-Ep-2-Video-Frauda-OMV-Petrom

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version