La începutul acestui sfârșit de săptămână, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a atins recordul de 8 comunicate de presă transmise într-o singură zi. Mogulul Budeanu, primarul Stepănescu, judecătoarea Terceanu , Borcea şi fraţii Becali, Şova şi Bălan, Pinalti şi doi directori de la Poşta Română, Elena Udrea şi, în fine, cererea lui Kovesi către Senat de încuviinţare a reţinerii şi arestării lui Şova.

Geanina Terceanu, tânără și extrem de lacomă
Geanina Terceanu, tânără și extrem de lacomă. Această jună infractoare judecă și oameni cinstiți care își caută dreptatea prin tribunale

Judecătoarea microbistă

De departe, arestarea judecătoarei Geanina Terceanu de la Tribunalul București ține capul de afiș al deratizării începute de DNA în acest sfârșit de săptămână. Magistratul este acuzat că a primit mită 220.000 de euro de la frații fraţii Becali şi Cristi Borcea în dosarul transferurilor din fotbal.

Judecătoarea microbistă a primit o parte din bani chiar pe Stadionul din Ghencea, la un meci Steaua-Gloria Bistrița. În tribuna oficială! Terceanu a primit mita ca să-i achite pe cei 8 ”oameni de fotbal” care au operat  trensferuri sifonate financiar despre care presa scria de ani întregi. După ce a luat banii de la cei trei mituitori, a achitat întreg lotul de escroci. Culmea este că  după numai 7 luni, instanța superioară i-a condamnat pe ”capii” Becali și Bercea la peste 6 ani de închisoare!

AICI, informații interesante despre dosarul judecătoarei corupte Geanina Terceanu…

06-07-sova-miruit
Senatorii au de gând să-l salveze pe Șova. Iarăși!

Dănuț Coman Șova s-a întors la mir!

Laura Codruța Kovesi a cerut încuviinţarea Senatului pentru reţinerea şi arestarea lui Dan Şova într-un nou dosar, în care Șova este acuzat că a luat șpagă 100.000 de euro de la casa de avocatură Voinescu și Asociații.

În schimbul banilor, senatorul PSD şi-a traficat influența pe care o avea pe lângă directorul general al CET Govora SA, Bălan Mihai – pentru care DNA a cerut arestare preventivă dar judecătorii instanței supreme au respins-o, astfel că acesta va fi cercetat sub control judiciar.

Mihai Bălan, directorul general al CET Govora, sub control judiciar
Kovesi cere arestarea lui Şova într-un nou dosar
budeanu
Radu, un băiat de “bani gata” care nu s-a mulțumit cu foarte mult. A vrut mai mult decât l-a dus mintea!

Radu Budeanu, de la jurnalist la traficant de acțiuni la Monaco

Radu Budeanu provine dintr-o famile cu renume în media românească din perioada comunistă. De tânăr, Radu a dorit să se exprime prin presă și a reușit. După o perioadă de timp petrecută la “zețărie”, Budeanu a făcut marele pas: a fondat Cancan, un ziar de bârfe și indiscreții. Pasul următor a fost cel al penetrării Grupului de la Monaco. Apoi, Budeanu a devenit persoană “importantă“ alături de misterioșii Petrache , Dimofte, Popoviciu sau Dobrescu, de volubilii Videanu, Blejnar și Mănescu dar și de dispărutul Marta.

Cum, necum, Radu Budeanu a fost intermediarul şpăgii de 5 milioane de dolari pe care Elena Udrea i-a pretins şi primit de la Buzăianu, pentru a-i asigura firmei controlate de acesta derularea, în continuare, a contractului pentru energie ieftină de la SC Hidroelectrica SA.

Budeanu a fost intermediarul şpăgii de 5 milioane de dolari pentru Elena Udrea
Udrea şi-a girat cauţiunea cu două terenuri şi imobilele aferente din Băile Boghiş
laura-codruta-kovesi
Kovesi a început deratizarea prea târziu pentru generația care a revoluționat România în ’89

Liviu Petrache s-a jucat cu focul

Liviu Petrache, directorul Direcției de Mentenanță și Dezvoltare din cadrul Societății pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport (Smart) SA, a fost plasat sub control judiciar de procurorii DNA, sub acuzaţia de trafic de influență.

Directorul “Smart”, pus sub control judiciar
author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version