Ioana Onofrei și Maria Zaharia retrag aproape zilnic 9.000 de lei, cu 1.000 de lei sub radarul ONPCSB. Este o metodă repetitivă considerată ilegală!
Doar într-un trimestru, hoațele Onofrei și Zaharia au devalizat fondul Sindicatului CEC cu peste 150.000 de euro!
În ultimii ani se estimează că Fondul Sindicatului CEC a strâns 6 milioane de euro. Și de această sumă uriașă s-a ales praful și pulberea!
În acest moment, Sindicatul CEC are un depozit de doar 100.000 de lei, iar în cont avea, la 26 februarie 2020, circa 230.000 de lei. Lunar, sindicaliștii varsă OBLIGAȚI, direct de pe “fluturaș”, sute de mii de lei.
“Zeii” CEC Neacșu, Popa, Iovu și Nae sunt COMPLICII lichelelor Onofrei și Zaharia! Cine face primul denunțul, scapă de pușcărie!
NAE și Neacșu, Popa, Iovu etc.!

Președinta Sindicatului CEC, Ioana Onofrei, și secretarul general, Maria Zaharia, retrag aproape zilnic 9.000 de lei din banii sindicaliștilor CEC, fără un motiv real! Ele invocă “activități sindicale” și foarte rar “ajutoare materiale” de 5.000 de lei, iar o dată pe lună, cotizația de 3.900 de lei către BNS-ul lui Dumitru Costin.

De ce doar 9.000 de lei, în NUMERAR, scot zilnic Onofrei și Zaharia? Din PATRU motive:
  • Limita maximă de retragere NUMERAR este de 10.000 de lei de persoană/zi;
  • Ca hoațele să NU dea explicații nimănui. Dacă ar plăti cu OP, Onofrei și Zaharia ar lăsa urme – către ce firme și pe ce produse s-au cheltuit lunar zeci de mii de euro;
  • Să nu treacă de plafonul maxim de 10.000 de lei care alertează automat Oficiul Național de Combatere și Prevenire a Spălării Banilor – ONPCSB;
  • Să plaseze banii în alte conturi fără să lase urme care să lege depozitele personale direct de Fondul Sindicatului CEC.

În acest șfârșit de februarie 2020, Zaharia și Onofrei au retras mii de euro, așa cum puteți vedea în Tabelul Retragerilor.

Iar motivul “activități sindicale” este pueril, deoarece pot plăti prin OP serviciile care depășesc 10.000 de lei.

Nu este nevoie de NUMERAR ca să plătești un congres, un hotel, bilete de avion, mese la restaurante scumpe, cadouri, parfumuri și haine de firme etc. O poți face prin OP. Dar prin OP este nevoie de justificări, de deconturi, de chitanțe etc. OP lasă urme!!!

Chiar dacă în contabilitatea Sindicatului CEC hoațele Onofrei și Zaharia s-au acoperit cu acte – au depus bonuri fiscale, facturi sau chitanțe –, cine să le controleze?

Cine să facă un AUDIT? Nae? Neacșu? Popa? Huțanu? Chelu de la Antifraudă&Control? Papadopol de la Conformitate? Simescu de la… Audit intern? Să fim serioși!

Onofrei – chenar roșu – la Congresul BNS!

Într-o companie mare, cu circa 6.000 de angajați, un UNIC sindicat cu 4.500 de membri și condus de același personaj – nemuritoarea Onofrei – este de o importanță colosală în politica de conducere a CEC Bank.

Pentru “zeii” Neacșu, Nae, Popa și Iovu, președinta Onofrei este o necesitate vitală, de viață și de moarte!

De aceea între Onofrei și “zeii” CEC este o relație intimă nefirească, de protejare reciprocă până în pânzele albe!

Cu banii Sindicatului, Onofrei a mânjit multă lume din conducerea CEC – centrală și sucursale. Cadouri, sejururi, delegații etc!

Onofrei, eterna și nemuritoarea președintă a Federației Sindicatelor din CEC, face ce trebuie pentru cei care conduc banca de stat și îi nedreptățește pe sindicaliști, uneori terorizându-i, alături de Nae, Huțanu și Jecan, pe cei care îi oferă funcția de președinte: 4.500 de salariați ai CEC Bank.

Atenție, cad nervi!
Tratați-vă cu Rudotel înainte de a vizualiza tebelul de mai jos!
Un Tabel cât o mie de mie de cuvinte, ce poate fi verificat foate ușor de ANAF, DIICOT și ONPCSB! Aici, doar o selecție a retragerilor

Te lasă mut o astfel de “activitate sindicală” de 9.000 de lei pe zi. Îl întrebăm public pe liderul BNS – la care este afiliată Federația Sindicală CEC -, Dumitru Costin, dacă și domnia-sa retrage, zi de zi, 9.000 de lei din fondurile BNS!?!

Este stupefiant să observi că, de ani și ani, aproape zilnic, Onofrei și Zaharia retrag mii de euro, pentru așa-zise “activități sindicale”, și nimeni din șefimea CEC nu se sesizează! Nici chiar președintele ANAF, Mirela Călugăreanu, care face parte din Consiliul de Administrație al CEC Bank!

Refuzăm să credem că, zilnic, TOȚI cei 9.000 de lei sunt folosiți de Onofrei și Zaharia pentru bunăstarea sindicaliștilor CEC.

Este incredibil cum o bătrânică aflată la pensie, dar ținută angajată de către “zeii” Neacșu, Nae, Popa și Iovu, poate să păcălească/prostească 4.500 de oameni. F-A-B-U-L-O-S!

Alt tabel de pus nervii pe bigudiuri!
Comparați salariile: “Zei” vs. “Mucoși”!

Ca să fie cât se poate de clar: Neacșu, Popa și Iovu sunt bancheri – Nae e inginer – și au cunoștințe vaste în domeniul bancar și fiscal.

  • Neacșu, Popa, Iovu și Nae au acces la contul sindicatului CEC în timp real;
  • Neacșu, Popa, Iovu și Nae ȘTIU că există un plafon (radarul anti spălare de bani ONPCSB) de 10.000 de lei;
  • Neacșu, Popa, Iovu și Nae ȘTIU că Onofrei și Zaharia retrag aproape zilnic 9.000 de lei, cu 1.000 de lei sub ”becul roșu” al ONPCSB;
  • Neacșu, Popa, Iovu și Nae ȘTIU că Onofrei și Zaharia pun REGULAT în practică o metodă de înșelare a Fiscului;
  • Neacșu, Popa, Iovu și Nae ȘTIU ce prevede Legea nr 129/11.07.2019 pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor;
  • Neacșu, Popa, Iovu și Nae sunt COMPLICI cu Onofrei și Zaharia în devalizarea Fondului Sindical al CEC Bank.

De ce sunt COMPLICI Neacșu, Popa, Iovu și Nae cu hoațele Onofrei și Zaharia? Iată ce spune Articolul 48 din Noul Cod Penal:

Art. 48. Complicele

(1) Complice este persoana care, cu intenție, înlesnește sau ajută în orice mod la săvârșirea unei fapte prevăzute de legea penală.

 (2) Este de asemenea complice persoana care promite, înainte sau în timpul săvârșirii faptei, că va tăinui bunurile provenite din aceasta sau că va favoriza pe făptuitor, chiar dacă după săvârșirea faptei promisiunea nu este îndeplinită.

N.B. Cum Neacșu, Popa, Iovu și Nae ȘTIU că Onofrei și Zaharia folosesc o metodă de încălcare a Legii 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălarii banilor, este clar că cei patru sunt complici. Cine denunță primul se scapă pe el, nu turma!

VA URMA

Vă invităm să citiți și…

Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”
Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version