După dezvăluirile din România – 2014 – și după ce procesele penale au demantelat metoda de fraudare și cine a furat din banul public – hoție de zeci de milioane de euro -, putem vorbi și în Germania anului 2015 despre CORUPȚIE și MITĂ via MICROSOFT-ul lui Bill Gates!
Bill Gates: Dintr-un inventator IT s-a transformat într-un escroc internațional
E ceva uluitor, aici, dacă ne gândim la corupția instaurată de SIEMENS și DEZVĂLUITĂ Procuraturii din Munchen de către directorul contabil Reinhard Seikaczek? NU. Și, iată de ce!
Reinhard Seikaczek, ex-directorul contabil SIEMENS
După cum se știe, în toată EUROPA UNITĂ licitațiile sunt publice, iar caietele de sarcini, termenii și condițiile impuse NU sunt secretizate.
Aceeași regulă de aur, democrată – pentru că vorbim despre bani publici – ar trebui să funcționeze și în Germania doamnei Merkel, recent trecută prin alegeri parlamentare.
Angela Merkel și Bill Gates
Ei bine, SECUNDA a descoperit că în țara care ne-a adus pacostea numită de noi FRAUDA EADS – GERMANIA – s-a luat o decizie uluitoare: Contractele încheiate de STATUL GERMAN cu MICROSOFT să fie SECRETIZATE!
Merkel și FRAUDA EADS
Vă vine să credeți că cei care ne acuză de CORUPȚIE se pot preta la astfel de practici mafiote?!?
SECUNDA vă oferă mai jos dovada imensei ILEGALITĂȚI – zicem noi – comise în GERMANIA doamnei Angela Merkel.
Achiziții IT în Germania
Documentul de mai sus ne arată că în Germania lui Merkel licitațiile pentru achiziții IT trebuie să fie publice și se pot atribui și în mod direct.
Mai suntem anunțați că, în cazul licențelor MICROSOFT, termenii și condițiile au fost negociate direct cu furnizorul american, și nu au rezultat din competiție.

(Aici link-ul spre site-ul german de licitații…)

Termenii și condițiile Microsoft
Iar documentul de mai sus ne arată că în Germania lui Merkel, Ministerul Federal al Afacerilor Interne și Microsoft au semnat noi termeni și condiții în luna mai 2015, iar noul contract de grup a fost încheiat pentru furnizarea unor facilități mai mari, cu pachete software standardizate.
În document se mai arată următoarele : Contractele și documentele însoțitoare pot fi găsite în ZONA PROTEJATĂ a acestui site, care este disponibilă numai apelanților.

(Aici link-ul către site-ul german de licitații…)

Pasajul relevant de pe site-ul oficial german de licitații
Reluăm: E ceva uluitor aici, dacă ne gândim la corupția instaurată de SIEMENS în Europa și dezvăluită de fostul lor director contabil în anul 2006!
Mitele oferite de SIEMENS, inclusiv în România, au fost devoalate Procuraturii din Munchen de către directorul contabil Reinhard Seikaczek – (zona încercuită din Schema FRAUDA EADS)
Concluzie: După ce “băieții deștepți” din IT au distribuit șpăgile în România, s-au gândit să folosească patentul fraudei și în Germania!
De unde rezultă o astfel de concluzie? Contractul dintre Microsoft & Bill Gates și STATUL lui Merkel este SECRETIZAT pe site-ul de licitații din Germania. Noi nu am găsit secretizate și alte contracte. 
– VA URMA – 

În acest context, vă invităm să citiți despre hoția Fujitsu – SIEMENS comisă în România și DEZVĂLUITĂ Procuraturii din Munchen de către directorul contabil Reinhard Seikaczek…

Episodul 3. Schema Manevrelor Fraudei EADS. România, devalizată de o grupare transfrontalieră
Contractul EADS – COMICEX MAI

Download (PDF, Unknown)

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version