Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:
Episodul 9. Ingineria financiară “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA!”

Binomul FIREA-TUDOSE și “Imobiliara ELCEN”! Adică 120,56 ha = 3,61 miliarde euro!

DOCUMENT! Un răspuns oferit cotidianului online SECUNDA de reprezentantul ELCEN arată magnitudinea afacerii “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA!”

În timp ce ministrul Justiției, parșivul Tudorel Toader, aruncă în aer opinia publică printr-un proiect de modificare a legilor Justiției, iar prim-ministrul Mihai Tudose spune că vrea să treacă Pilonul II de Pensii sub administrarea statului, pentru că are nevoie uriașă de bani, ticăloșii care ne conduc continuă să jefuiască banul public, în loc să facă investiții oneste!

Firea și Tudose: Dragoste mare pe “Imobiliara ELCEN”

Citiți aici, ca să înțelegeți ce foame de bani au guvernanții lui Dragnea și Tăriceanu…

“Premierul Tudose, lovitură de graţie pentru pensiile private: “Luăm bani de acolo pentru că statul îi administrează mai bine”!

Dar și în ce vrea parșivul Toader să transforme Justiția…

“Într-o zi nefastă pentru România, 23 august, parșivul Toader vrea să aducă Justiția în Epoca de Aur!”
Gabriela Firea, alături de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță – urmărit penal de DNA -, în fața premierului Mihai Tudose, în sediul Primăriei Capitalei, unde primărița l-a chemat la ordin. Surprize, surprize! Negoiță va fi…
Documentul ELCEN

În timp ce publicam, în serial, articole despre țeapa de peste 5 miliarde de euro pregătită de primărița Gabi FIREA în strânsă colaborare cu premierul Mihai Tudose și cu ministrul Energiei, Toma Petcu, am adresat diverse întrebări pe această temă instituțiilor implicate în – anticipăm noi – viitorul dosar penal la DNA.

În data de 4 august 2017 l-am întrebat pe Administratorul Special al ELCEN – societate aflată în insolvență -, Claudiu-Ionuţ CREŢU-SÂRBU, ce suprafață de teren deține ELCEN – defalcată pe centrale – și ce datorii are RADET la ELCEN și ELCEN către furnizorii săi.

Răspunsul dat ziele trecute de CREŢU-SÂRBU confirmă, în parte, că transferul ELCEN pentru 155 de milioane de euro – așa cum vrea FIREA – către Primăria Capitalei ascunde un “Tun imobiliar”! Iată răspunsul ELCEN:

Download (DOC, Unknown)

Imobiliara ELCEN

Din documentul remis redacției SECUNDA, prin intermediul Biroului de presă, de către Administratorul Special al ELCEN, Claudiu-Ionuţ CREŢU-SÂRBU, rezultă că ELCEN deține 120,5668 ha de teren, din care 106,7374 în  București și 13,8294 în Ilfov.

ELCEN = 120,5668 hectare de teren!

După cum urmează:

CTE Grozăvești – 6,9779 ha – lipită de Grădina Botanică;
CET București Vest – 32,3532 ha – lângă WEST Park;
CET București Sud – 41,5428 ha, dintre care 39,1044 ha în București și 2,4384 ha în Ilfov – lângă Parcul Natural Văcărești;
CET Progresu – 53,5243 ha, dintre care 42,1333 ha în București și 11,391 ha în Ilfov – lângă Serele Berceni.
CET-urile ELCEN pe Harta Bucureștiului
Fantastica FIREA – 3 cenți pentru 1 euro!

Ca să înțelegem DIMENSIUNEA imobiliar-financiară a afacerii “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA!”, vă invităm la următorul calcul matematic. Dar vă avertizăm de pe acum că veți afla un rezultat cu foarte multe zerouri:

Din documentele oficiale rezultă că ELCEN deține 120,5668 hectare de teren, adică 12.056.680 metri pătrați.
Dacă facem o medie a tranzacțiilor imobiliare din București, putem spune că avem un preț mediu de minim 300 euro/mp.
Înmulțim acum 12,056 milioane de metri pătrați cu 300 euro/mp. Rezultă că terenurile deținute de ELCEN valorează cel puțin 3,61 miliarde de euro!
“Imobiliara ELCEN” = 3,61 miliarde de euro
Așadar, dacă punem la socoteală NUMAI terenul pe care îl va obține primărița FIREA din vânzarea ELCEN către RADET, vom obține o valoare amețitoare de 3,61 miliarde de euro.
Pe 3,61 de miliarde, FIREA va da 155 milioane!
Repetăm! Numai terenurile deținute de ELCEN valorează cel puțin 3,61 miliarde de euro! Dacă mai punem la socoteală valoarea tehnică și valoare “fierului vechi”, înțelegem magnitudinea afacerii puse la cale de grupul Dragnea, Tăriceanu, Tudose, Petcu și FIREA: peste 5 miliarde de euro!
În concluzie, FIREA va avea un radament greu de egalat chiar și de către falsificatorii de euro. FIREA va plăti 3 cenți pe 1 euro. O afacere titanică, trebuie să recunoaștem!

Mulți “Cocoși” ar face pușcărie câțiva ani pentru a rămâne cu 10% din valoarea acestei tranzacții care SFIDEAZĂ orice imaginație și care se pregătește în România, după tunurile date de Microsoft, EADS, Bechtel etc. cu ajutorul unor miniștri, a unor politicieni, dar și a unor generali din serviciile secrete.

Cine este atât de nebun să facă o astfel de afacere total ilegală? Dragnea, Tăriceanu, Tudose, Petcu și FIREA!
Gabriela Firea și ministrul Energiei, Toma Petcu

În acest context, vă invităm să citiți și…

Episodul 8. Ingineria financiară “ELCEN & RADET: Tunul lui FIREA!” este plimbată prin Senat

– despre datorii, în episodul următor –

496 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv